Mikkel Severin
Mikkel Severin

Mikkel Severin

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Sceneshow
  • Close-up
  • Corporate
  • Book
Beskrivelse

Du skal booke Mikkel Severin fordi

Det er kun få mennesker, der kan det, Mikkel Severin kan, og hans show er tilrettelagt og konstrueret efter koncepter og principper, der kun deles af en håndfuld mennesker verden over. Han er derfor en efterspurgt herre, der har optrådt over det meste af verden fra her i hjemlandet til New York, Las Vegas, London, Amsterdam og Sydney.

Mikkel Severin besidder en grad af fleksibilitet, der gør ham i stand til at underholde intime grupper, bestyrelser, after-dinner events, konferencer, receptioner, gallafester, virksomheds events samt shows i et teater setting. Denne fleksibilitet giver muligheden for flere kombinationer: Mikkel Severin kan optræde i et eller flere formater afhængig af eventens struktur.

Sceneshow

Mikkel Severin og sceneshow

Mikkel Severin tilbyder sit unikke 45 min. sceneshow med Mind Games & Mind Control for et større publikum i forbindelse med virksomhedsarrangementer og private events, fyldt med energi, skarp humor og meget tilskuerdeltagelse. Showet er ligeledes ideelt til arrangementer, hvor antallet af tilstedeværende er på blot ca. 50-100. Typisk afholdes denne form for show i forbindelse med et eftermiddags- eller aftens arrangement.

Hvad kan I forvente?

I de klassiske Mind Games beder Mikkel Severin personer om at koncentrere sig om et emne, som de gerne vil dele: navne på venner, telefonnumre, fødselsdage og adresser. Mikkel vil fokusere sammen med dem og fortælle dem deres tanker, hvordan de tænker og hvorfor deres tanker er, som de er. I sine Mind Control demonstrationer forudsiger han bl.a. folks valg og handlinger og redegør for personernes bagvedliggende overvejelser og motiver. Mikkel memoriserer kortspil og afslører, hvornår folk bluffer eller fortæller sandheden. Hertil kommer en lang række andre fascinerende og engagerende Mind Games & Mind Control demonstrationer.
Showet starter selvfølgelig med et Mind Game, der involverer hele publikum.
Det er et show, der får tilskuerne til at grine, måbe og gispe. Det er det perfekte, sofistikerede show til at sikre, at dine gæster vil huske dig og din event i lang tid fremover.

Close-up

Mikkel Severin og Close-up show

Ved andre arrangementer og middagsselskaber tilbyder Mikkel Severin close-up/walk-around Mind Games & Mind Control. Her vil Mikkel Severin med et glimt i øjet florere blandt jeres gæster – enten stående eller rundt ved bordene. Close-up/walk-around kan vare alt mellem ca. 45 min. og 3 timer afhængig af eventen og jeres behov. Close-up/walk-around er særlig egnet til at efterfølge et sceneshow/after dinner performance i forbindelse med mindre arrangementer. Herudover er close-up/walk-around særlig egnet til fx et gallaevent eller en reception, hvor arrangøren ønsker at give deltagerne en eksklusiv og uforglemmelig oplevelse. Ved hvert bord eller gruppe giver Mikkel Severin en demonstration på ca. 6-10 min.

Hvad kan I forvente?

Dine gæster får muligheden for at opleve Mind Games & Mind Control på tætteste hold, når ure påvirkes i folks egne hænder eller når mønter, skeer eller gafler bøjer i folks egne hænder. Tanker afsløres, ufattelige sammentræf indtræder og alt sammen foregår blot få centimeter fra de tilstedeværende. Dine gæster vil deltage i simple, sjove og inspirerende Mind Control demonstrationer, hvor deres tanker og adfærd vil blive forudsagt af Mikkel Severin.
Det er intim, uformel og eksklusiv underholdning, der egner sig til det udsøgte selskab. Latter, grin og dyb forundring vil som bobler springe frem i selskabet hos de grupper, Mikkel Severin giver sine demonstrationer for. Det er showet, hvor folk for altid vil fortælle om, hvad der skete til netop jeres begivenhed.

Corporate

Mikkel Severin og Corporate Talk

Til særlige arrangementer tilbyder Mikkel Severin sin Corporate Talk, der kombinerer elementer fra Mikkels Mind Games & Mind Control koblet med tanker om forandring og motivation. I sin Corporate Talk trækker Mikkel Severin kraftigt på sine teknikker, og han vil give flere Mind Games & Mind Control demonstrationer, der involverer publikum. Herudover får folk mulighed for selv at opleve fascinerende effekter. Fx vil folk efter en introduktion af visse teknikker være i stand til at remse alfabetet op baglæns. Corporate Talk er ideelt til arrangementer, der afholdes i løbet af dagen – enten som et indslag til at starte dagen eller et indslag, der giver et pusterum midt på dagen. Corporate Talk er målrettet konferencer, teambuilding eller strategiudviklings events, hvor der ønskes en produktiv og inspirerende atmosfære, der kan sætte udfordringer i et andet lys. Mikkels sensationelle Corporate Talk varer i 45 min.

Hvad kan I forvente?

Der er tale om en form for interaktivt oplæg med inddragelse af tilskuere og inddragelse af spørgsmål om motivation og forandring i hverdagen og for selskabet – alt sammen i lyset af Mikkels teknikker. Formålet er at sætte skub til folks egne kreative ideér og ønske om selvrealisering. Herudover fokuserer oplægget på at se muligheder fremfor begrænsninger samt at skabe innovation.
Hvilken opfattelse af dig selv begrænser dig mest? Hvordan ville dit liv forandre sig, hvis du ikke havde den opfattelse af dig selv?
Hvad ville du gøre anderledes, hvis du vidste, at du ikke kunne fejle? Tror du, at du måske tror, at du i en given situation vil eller kan fejle, blot fordi andre har fortalt dig, at det vil forholde sig sådan?
Hvad er det bedste, der kunne ske for dig? Hvad forhindre dig i, at det sker? Hvad kan du gøre for at overkomme den forhindring?
Det er et sofistikeret og anderledes oplæg, der trækker kraftigt på Mikkels unikke force indenfor Mind Games & Mind Control. Det er indslaget, der sikrer en opløftet stemning, inspiration og fokus på selve konferences formål ved at give en unik start eller et pusterum.

Book

Book Mikkel Severin

Book Mikkel Severin direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Birger Vest

Mikkel Gundersen

,

Morten Deurell

Tryllekunstner Jesper Grønkjær

Tryllekunstner Kim Andersen

Kristian Skovbo

Anbefalinger Mikkel Severin

"Vi havde en rigtig god fest i lørdags, og showet med Mikkel Severin var super godt og skabte meget forundring!

Det virkede også godt, at Mikkel ikke havde travlt med at komme af sted efter showet, men havde tid til at tage en tur rundt blandt gæsterne."

SUSANNE SCHMIDT JENSEN

LEASING FYN BANK A/S