Mikkel Wendelboe

Mikkel Wendelboe

Mikkel Wendelboe

Mikkel Wendelboe

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book DJ Mikkel Wendelboe her

Mikkel Wendelboe har altid elsket musik, og allerede som 13 årig debuterede han som DJ. Siden hen er han bare stormet frem, og han er i dag en af de mest erfarne og anerkendte danske DJs med et alenlagt CV. Han var en af stifterne bag house-klubben ’We Love House’. Her har han optrådte med store danske og internationale DJs som Axwell, Grant Nelson, Robert Owens, Joey Negro, Claude Monnet, Martin Solveig og mange andre.

Mikkel Wendelboes tekniske kunnen og store kærlighed til musikken har gjort ham til en af landets mest anerkendte DJs. Han er utrolig dygtig og har da også tidligere fået en andenplads i den internationale DJ-konkurrence Heinekens Found@Thirst!

Bred musiksmag

Musikalsk spænder han bredt, og han kan spille stort set alle musikgenre, men favoritterne er house, disco, funk, soul, balearic, lounge og chillout. Uanset hvad han spiller, så er man som publikum garanteret skæve hits, som ikke er slidt, og man kører derfor aldrig træt i Wendelboe sæt, der altid byder på overraskelser.

Book

Book Mikkel Wendelboe

Book Mikkel Wendelboe direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Mikkel Wendelboe

Wendelboe er en DJ, der kan optræde til hele arrangementet. Han formår af levere lækker loungemusik under middagen og blød house til at varme publikum og dansegulvet op. Musikalsk bygger han festen op, så det ender med en energiudladning, der får alle på dansegulvet.

Soulmagic

Sammen med Morten Trøst startede han i 2008 projektet Soulmagic. Sammen producerer de soulful og funky house musik og den populære duo har haft spillejobs på nogle af verdens mest respekterede klubber, heriblandt PlanB i Dubai og Pacha på Ibiza.

Mikkel Wendelboe er en hamrende dygtig DJ, og han er perfekt til det kræsne publikum, som ønsker en uforglemmelig fest. Skal du have fest i absolut topklasse, så er han svaret.

Derfor skal du booke Mikkel Wendelboe hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

”Mange tak for hjælpen til vores fest!

Det var en fornøjelse at have Mikkel Wendelboe som DJ. Han skabte en super stemning - der var gang i dansegulvet hele natten!

Venlig hilsen”

JOHANNES SKIBSTED

IMPLEMENT CONSULTING GROUP

”Kære Xcluzive Entertainment, mange tak for det gode samarbejde!

Vi var super tilfredse med Mikkel Wendelboe. Han kom stille og roligt ind og hilste, da han kom og middagen stadig var i gang - og hans sans for at spille forrygende musik og holde dansegulvet levende og tilgængeligt for alle aldre var super.

Bonus er, at han er en super flink fyr. Han har vores bedste anbefalinger.

Venlig hilsen”

JENS KRISTIAN

"Det var super cool, og en super fed fest DJ Mikkel Wendelboe satte gang i.

Vi er rigtig glade for vores booking af Mikkel, og det var alle vores gæster også.

Han er super dygtig. Tak for hjælpen."

CAROLINE OG NICOLAI

"Det var en fantastisk fest, og DJ Mikkel Wendelboe var super god.

Jeg kan på det varmeste anbefale Mikkel og Xcluzive Entertainment.

Tusind tak for hjælpen."

JEANETTE

"Hej Xcluzive Entertainment,

Vi havde en forrygende aften, og Mikkel var en super DJ. Han ramte folks smag og alle dansede deres fødder helt i stykker.

Han skal med til vores kommende fester.

Og tak for opfølgning – en fornøjelse af samarbejde med jer.

Kærlig hilsen"

Camma

"Mikkel Wendelboe neglede den fuldstændig og ramte total plet med musikken.

Godt det også er ham vi skal have til julefrokosten. Ham er jeg total fan af!"

Folk var slet ikke færdige med at danse da han sluttede, men det var nok det rigtige tidspunkt han lukkede på.

Jane Eldrup Lindholm

KPMG P/S

Kan bookes som:

Forespørg på Mikkel Wendelboe

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Morten Trøst

,

Mads Laumann

,

Claus Green

,

Le Gammeltoft

,

Dan Rachlin

,

Lille Lars

Kundeoplevelser

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence