Sangerinde Monique
Monique

Gæstesolist, Prisklasse 2

Sangerinde Monique
Monique

Gæstesolist, Prisklasse 2

Sangerinde Monique
Prisklasse 2
fra 25.000 - 60.000 DKK
Kvalitet er ét af nøgleordene for denne kategori. Det er typisk kendte ansigter, der leverer fejlfrie optrædener.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Gæstesolist / Monique

Monique

Gæstesolist, Prisklasse 2

Du kender Monique fra

Monique debuterede som solist i 1991, og hun har siden medvirket i intet mindre end 30 musikalske projekter lige fra indspilninger af børnesange til optrædener i forskellige musicals. Hun er kvinden, der sang den fængende og charmerende ”Min Kat Den Danser Tango”, og hun har lagt stemme til de største Disney-sange som ”Cruella De Ville” fra 101 Dalmatinere og den helt fantastiske ”Vindens farver” fra tegnefilmen Pocahontas.
Ved siden af musikken har hun arbejdet som model, haft sit eget talkshow og fungeret som ambassadør for Hjerteforeningen i Danmark og dyrevelfærdsorganisationen OASA.

Du skal booke Monique fordi

Monique er et stort musikalsk talent. Hendes musik er en unik blanding af pop, soul, R&B og disco, men hun inddrager også på elegant vis jazz og gospel.
Hun er på en og samme tid dynamisk og nærværende på scenen, og hun synger med en inderlighed, der gør hendes optrædener ganske uforglemmelige.

Monique kan opleves i et væld af forskellige musikalske konstellationer.
Hun kan fx opleves som Monique Disco Diva Express med alle de bedste disco- og soul klassikere eller Monique Duo, hvor hun sammen med Søren Sebber leverer den perfekte stemning til den eksklusive dinner eller reception.
Hun optræder også som Monique Band, hvor Monique sammen med sit eget band spiller de bedste sange fra hendes fire soloalbums, samt en række numre fra de mange andre produktioner Monique har medvirket på. Når Monique Band optræder, bliver der både spillet ballader til hjertet og svedig disco til fødderne.

Uanset hvilken konstellation Monique optræder i, så er du garanteret en musikalsk succesoplevelse, for Monique er noget ganske særligt.

Book Monique

Book Monique direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...