Sangerinde Monique
Sangerinde Monique

Monique

Monique debuterede som solist i 1991, og hun har siden medvirket i intet mindre end 30 musikalske projekter lige fra indspilninger af børnesange til optrædener i forskellige musicals. Hun er kvinden, der sang den fængende og charmerende ”Min Kat Den Danser Tango”, og hun har lagt stemme til de største Disney-sange som ”Cruella De Ville” fra 101 Dalmatinere og den helt fantastiske ”Vindens farver” fra tegnefilmen Pocahontas.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Monique fordi

Hun er et stort musikalsk talent. Hendes musik er en unik blanding af pop, soul, R&B og disco, men hun inddrager også på elegant vis jazz og gospel.
Hun er på en og samme tid dynamisk og nærværende på scenen, og hun synger med en inderlighed, der gør hendes optrædener ganske uforglemmelige.

Hun kan opleves i et væld af forskellige musikalske konstellationer.
Hun kan f.eks. opleves som Monique Disco Diva Express med alle de bedste disco- og soul klassikere eller Monique Duo, hvor hun sammen med Søren Sebber leverer den perfekte stemning til den eksklusive dinner eller reception.
Hun optræder også som Monique Band, hvor hun sammen med sit eget band spiller de bedste sange fra hendes fire soloalbums, samt en række numre fra de mange andre produktioner hun har medvirket på. Når Monique Band optræder, bliver der både spillet ballader til hjertet og svedig disco til fødderne.

Uanset hvilken konstellation hun optræder i, så er du garanteret en musikalsk succesoplevelse, for Monique er noget ganske særligt.

Book

Book Monique

Book Monique direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Monique

Ved siden af musikken har hun arbejdet som model, haft sit eget talkshow og fungeret som ambassadør for Hjerteforeningen i Danmark og dyrevelfærdsorganisationen OASA.

Lignende artister

Jakob Sveistrup

Michael Carøe

, ,

Sanne Salomonsen

Hanne Boel

Kim Wagner

Peter A.G.

Zindy Laursen

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.