Morten Deurell Book

Morten Deurell

Morten Deurell Book

Morten Deurell

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Prisvindende tryllekunstner

Tryllekunstner Morten Deurell leverer en helt igennem magisk oplevelse og sikrer et fortryllende arrangement. Morten Deurell tilegnede sig i 2016 den flotte 'Tribinis Tryllepris' på Dyrehavsbakkens friluftsscene. Her dyster Danmarks absolut bedste tryllekunstnere mod hinanden i håb om at kunne imponere publikummet på bedste vis. Med sine fantastiske trylletalenter løb han fra alle sine konkurrenter og sikrede sig prisen.

Deurell optræder med stand-up magi og close-up magi. Det er magiens svar på stand-up comedy. Hyrer du ham, får du en optræden med magiske tryllenumre, joks og situationskomik, der spreder grin og glæde. Han sikrer, at alle bliver en del af underholdningen.

Sjælden evne til at læse publikum

Morten Deurell har en sjælden evne til at læse publikum, og han formår gang på gang at forvirre, fascinere og forundre. Fra første sekund har han publikum i sin hule hånd, og han holder dem tryllebundet fra start til slut.

Ønsker du en mere personlig optræden blandt bordene, så er close-up magi det helt rigtige valg. Her opstår magien lige for øjnene på publikum. Der trylles ofte med mindre hverdagsgenstande som mønter, kort, knive, gafler, glas, bolde, og hvad gæsterne ellers måtte have i lommerne. Selvom genstandene er små, kræver det et stort talent. Close-up magi er et kunsthåndværk, som kræver ekstrem fingerfærdighed og koncentration, og han har brugt langt over 10.000 timer på at mestre sine underholdende tricks.

Book

Book Morten Deurell

Du kan booke Morten Deurell direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Morten Deurell

Mere end 15 års professionel erfaring gør ham til et sikkert valg til ethvert arrangement. Han har optrådt for både små og store publikummer, indendørs og udendørs, tidligt på morgenen og sent om aftenen, på dansk og på engelsk, og under alle mulige og umulige forhold.

Han har optrådt til private arrangementer og ved firmafester for blandt andre Tivoli, Hilton Hotel og Plaza Hotel. Han har optrådt overalt i Danmark, men også stået på scener i USA, Australien, Sverige, England og Frankrig, og han kan derfor optræde på både dansk og engelsk.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Morten Deurell

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...