Morten Deurell Book
Morten Deurell Book

Morten Deurell

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Morten Deurell fordi

Tryllekunstner Morten Deurell leverer en helt igennem magisk oplevelse og sikrer et fortryllende arrangement. Morten Deurell tilegnede sig i 2016 den flotte 'Tribinis Tryllepris' på Dyrehavsbakkens friluftsscene, hvor Danmarks absolut bedste tryllekunstnere dyster mod hinanden i håb om at kunne imponere publikummet på bedste vis. Med sine fantastiske trylletalenter løb Morten fra alle sine konkurrenter og sikrede sig prisen.

Morten optræder med Stand-up magi og Close-up magi.Stand-up magi er magiens svar på Stand-up comedy. Hyrer du Morten til Stand-up magi, får du en optræden med magiske tryllenumre, joks og situationskomik, der spreder grin og glæde, og Morten sikrer, at alle bliver en del af underholdningen. Du er i sikre hænder med Morten som underholdende indslag. Uanset hvilken type magi han udfører, så er han et hit.

Morten Deurell har en sjælden evne til at læse publikum, og han formår gang på gang at forvirre, fascinere og forundre. Fra første sekund har han publikum i sin hule hånd, og han holder dem tryllebundet fra start til slut.

Ønsker du en mere personlig optræden blandt bordene, så er Mortens Close-up magi det helt rigtige valg. Her opstår magien lige for øjnene på publikum. Der trylles ofte med mindre hverdagsgenstande som mønter, kort, knive, gafler, glas, bolde, frugter,elastikker, pengesedler, kuglepenne – og hvad gæsterne ellers måtte have i lommerne. Selvom genstandene er små, kræver det et stort talent. Close-up magi er et kunsthåndværk som kræver ekstrem fingerfærdighed og koncentration, og Morten har brugt langt over 10.000 timer på at mestre sine underholdende tricks.

Book

Book Morten Deurell

Book Morten Deurell direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi tilbyder professionel rådgivning til dit næste arrangement.

Lær mere

Lær meget mere om Morten Deurell

Med mere end 15 års professionel erfaring gør Morten Deurell til et sikkert valg til ethvert arrangement. Han har optrådt for både små og store publikummer, indendørs og udendørs, tidligt på morgenen og sent om aftenen, på dansk og på engelsk, og under alle mulige og umulige forhold har Morten leveret underholdning i absolut topklasse.

Han har optrådt til private arrangementer og ved firmafester for blandt andre Tivoli, Hilton Hotel og Plaza Hotel. Han har optrådt overalt i Danmark, men også stået på scener i USA, Australien, Sverige, England og Frankrig, og han kan derfor optræde på både dansk og engelsk.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Tryllekunstner Jesper Grønkjær

Mads Brynnum

Birger Vest

Geo og en guitar

Anders Fjelsted

Karsten Green

Thomas Wivel

Mikkel Gundersen