Morten Deurell Book

Morten Deurell

Morten Deurell Book

Morten Deurell

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Morten Deurell Her

Tryllekunstner Morten Deurell leverer en helt igennem magisk oplevelse og sikrer et fortryllende arrangement. Morten Deurell tilegnede sig i 2016 den flotte 'Tribinis Tryllepris' på Dyrehavsbakkens friluftsscene. Her dyster Danmarks absolut bedste tryllekunstnere mod hinanden i håb om at kunne imponere publikummet på bedste vis. Med sine fantastiske trylletalenter løb han fra alle sine konkurrenter og sikrede sig prisen.

Deurell optræder med stand-up magi og close-up magi. Det er magiens svar på stand-up comedy. Hyrer du ham, får du en optræden med magiske tryllenumre, joks og situationskomik, der spreder grin og glæde. Han sikrer, at alle bliver en del af underholdningen.

Sjælden evne til at læse publikum

Morten Deurell har en sjælden evne til at læse publikum, og han formår gang på gang at forvirre, fascinere og forundre. Fra første sekund har han publikum i sin hule hånd, og han holder dem tryllebundet fra start til slut.

Ønsker du en mere personlig optræden blandt bordene, så er close-up magi det helt rigtige valg. Her opstår magien lige for øjnene på publikum. Der trylles ofte med mindre hverdagsgenstande som mønter, kort, knive, gafler, glas, bolde, og hvad gæsterne ellers måtte have i lommerne. Selvom genstandene er små, kræver det et stort talent. Close-up magi er et kunsthåndværk, som kræver ekstrem fingerfærdighed og koncentration, og han har brugt langt over 10.000 timer på at mestre sine underholdende tricks.

Book

Book Morten Deurell

Du kan booke Morten Deurell direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Morten Deurell

Mere end 15 års professionel erfaring gør ham til et sikkert valg til ethvert arrangement. Han har optrådt for både små og store publikummer, indendørs og udendørs, tidligt på morgenen og sent om aftenen, på dansk og på engelsk, og under alle mulige og umulige forhold.

Han har optrådt til private arrangementer og ved firmafester for blandt andre Tivoli, Hilton Hotel og Plaza Hotel. Han har optrådt overalt i Danmark, men også stået på scener i USA, Australien, Sverige, England og Frankrig, og han kan derfor optræde på både dansk og engelsk.

Derfor skal du booke Morten Deurell hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Morten Deurell

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Kundeoplevelser

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision