Morten Greven Thomsen
Morten Greven Thomsen

Morten Greven Thomsen

Morten Greven Thomsen har mere end 15 års erfaring fra den danske clubscene, og han har optrådt på en stribe af de allerstørste danske diskoteker og natklubber. De mange års erfaring har gjort Morten til en skarp iagttager af publikum, og han er derfor manden, der leverer varen – selv til de mest krævende fester og foran det mest krævende publikum. Han ved, hvordan man skaber et brag af en fest.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Morten Greven Thomsen fordi

Han har tidligere vundet prisen som ’Årets DJ’ til MTV Club Awards, og det er ikke uden grund.
Han er nemlig en usædvanlig alsidig DJ, og han er anerkendt for sin evne til at kombinere meget forskellige stilarter som Swing, Jazz og Balkan i en fænomenal musikalsk cocktail. Han overrasker og forkæler sit publikum med de største klassikere og de glemte hits fra alle årtier og genre, og der er med garanti noget for enhver smag, når Morten står bag pulten.

Book

Book Morten Greven Thomsen

Book Morten Greven Thomsen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Morten Greven Thomsen

Morten Greven Thomsen kan spille alt fra eksklusive privatfester og store firmafester til lounge- og clubjobs. Han har erfaring med det hele.

Med DJ Morten Greven Thomsen er du garanteret en fest i topklasse. Han er en dygtig DJ, der sikrer en fantastisk musikalsk aften.

Lignende artister

,

Soulmagic

,

Le Gammeltoft

,

Torben Pop

,

DJ Miguel

,

Thomas Stadsvold

,

Nick Decaza

,

Claus Hartmann

,

Dj Chriz

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.