Natasja Crone er en dansk tv-vært og journalist
Natasja Crone er en dansk tv-vært og journalist

Natasja Crone

Hun er uddannet journalist, og har arbejdet som vært på TV siden 1998, først på sporten og derefter beskæftigede Natasja Crone sig i underholdningsafdelingen, hvor hun har opfyldt skærmen som vært på ”Stjerne for en aften” samt det Internationale Melodi Grand Prix. De seneste 10 år har hun været vores alle sammes vært på TV2 nyhederne, hvor hun dagligt giver os indblik i dagligdagens top nyheder.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Natasja Crone fordi

Natasja Crone er kendt og elsket for sin fremtrædende rolle som TV vært.

Hun har om nogen, en så høj faglig kompetence samt underholdende stil, at hun er den ideelle konferencier. Ligeledes fungerer hun fantastisk som ordstyrer på både små som store konferencer, hvor hun har været ordstyrer for nogle af landets absolut top erhvervsledere. Igennem sin mimik, fremtoning og en ihærdig indlevelse forstår hun at gøre både introduktioner, spørgsmål og opsummering til en levende og inddragende fortælling.

Book

Book Natasja Crone

Book Natasja Crone direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Natasja Crone

Med flere år som en af Danmarks største TV-personligheder, har Natasja sat sig et fast aftryk over hele landets fjernsynsseere. Senest var hun vært ved ”Knæk Cancer” i 2015 og under forrige års olympiske lege på TV2, hvor hun dækkede landets topatleter i jagten på guldet.

Står du og mangler den unikke konferencier, ordstyrer eller facilitator, der samtidigt skaber en rød tråd, så er Natasja Crone svaret på dine spørgsmål. Med Natasja sikres du en kendt og anerkendt vært, der med charme og smil kan gøre jeres aften fantastisk. Hun optræder gerne på engelsk og såvel fransk.

Udover sin rolle som nyheds TV vært, er hun også kendt for ”De kongelige øjeblikke”, som opsummerer de bedste minder fra kongehuset igennem årets forløb, og samtidigt er hun også værten der dækker dronningens nytårstale.

Lignende artister

Andrea Elisabeth Rudolph

,

Mikael Kamber

Lars Herlow

Camilla Ottesen

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.