Natasja Crone er en dansk tv-vært og journalist

Natasja Crone

Natasja Crone er en dansk tv-vært og journalist

Natasja Crone

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Anerkendt konferencier og ordstyrer

Natasja Crone er uddannet journalist. Hun har arbejdet som vært på TV siden 1998, først på sporten og derefter i underholdningsafdelingen. Hun har opfyldt skærmen som vært på ”Stjerne for en aften” samt det Internationale Melodi Grand Prix. De seneste 10 år har hun været vores alle sammes vært på TV2 Nyhederne.

Høj faglighed og underholdende stil

Natasja Crone er kendt og elsket for sin fremtrædende rolle som TV-vært. Hun har om nogen en høj faglig kompetence samt underholdende stil, at hun er den ideelle konferencier. Ligeledes fungerer hun fantastisk som ordstyrer på både små som store konferencer, hvor hun har været ordstyrer for nogle af landets absolut top erhvervsledere. Igennem sin mimik, fremtoning og en ihærdig indlevelse forstår hun at gøre både introduktioner, spørgsmål og opsummering til en levende og inddragende fortælling.

Book

Book Natasja Crone

Book Natasja Crone direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Natasja Crone

Med flere år som en af Danmarks største TV-personligheder, har hun sat sig et fast aftryk over hele landets fjernsynsseere. Senest var hun vært ved ”Knæk Cancer” i 2015 og under forrige års olympiske lege på TV2. Her dækkede hun landets topatleter i jagten på guldet.

Unik konferencier

Står du og mangler den unikke konferencier, ordstyrer eller facilitator, der samtidigt skaber en rød tråd? Så er Natasja Crone svaret på dine spørgsmål. Med hende sikres du en kendt og anerkendt vært. Med charme og smil kan jeres aften gøres fantastisk. Hun optræder gerne på engelsk og såvel fransk.

Udover sin rolle som nyhedsvært, er hun også kendt for ”De kongelige øjeblikke”. Her opsummerer hun de bedste minder fra kongehuset igennem årets løb. Samtidigt er hun også værten der dækker dronningens nytårstale.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Natasja Crone

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...