Natasja Crone er en dansk tv-vært og journalist
Natasja Crone

Konferencier, Ordstyrer, Prisklasse 2

Natasja Crone er en dansk tv-vært og journalist
Natasja Crone

Konferencier, Ordstyrer, Prisklasse 2

Natasja Crone er en dansk tv-vært og journalist
Prisklasse 2
fra 25.000 - 60.000 DKK
Kvalitet er ét af nøgleordene for denne kategori. Det er typisk kendte ansigter, der leverer fejlfrie optrædener.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Konferencier / Natasja Crone

Natasja Crone

Konferencier, Ordstyrer, Prisklasse 2

Du kender Natasja Crone fra

Hun er uddannet journalist, og har arbejdet som vært på TV siden 1998, først på sporten og derefter beskæftigede Natasja Crone sig i underholdningsafdelingen, hvor hun har opfyldt skærmen som vært på ”Stjerne for en aften” samt det Internationale Melodi Grand Prix.
De seneste 10 år har hun været vores alle sammes vært på TV2 nyhederne, hvor hun dagligt giver os indblik i dagligdagens top nyheder. Udover sin rolle som nyheds TV vært, er hun også kendt for ”De kongelige øjeblikke”, som opsummerer de bedste minder fra kongehuset igennem årets forløb, og samtidigt er hun også værten der dækker dronningens nytårstale.

Du skal booke Natasja Crone fordi

Natasja Crone er kendt og elsket for sin fremtrædende rolle som TV vært.

Natasja Crone har om nogen, en så høj faglig kompetence samt underholdende stil, at hun er den ideelle konferencier. Ligeledes fungerer hun fantastisk som ordstyrer på både små som store konferencer, hvor hun har været ordstyrer for nogle af landets absolut top erhvervsledere. Igennem sin mimik, fremtoning og en ihærdig indlevelse forstår hun at gøre både introduktioner, spørgsmål og opsummering til en levende og inddragende fortælling.

Book Natasja Crone

Book Natasja Crone direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Natasja Crone

Med flere år som en af Danmarks største TV-personligheder, har Natasja sat sig et fast aftryk over hele landets fjernsynsseere. Senest var hun vært ved ”Knæk Cancer” i 2015 og under forrige års olympiske lege på TV2, hvor hun dækkede landets topatleter i jagten på guldet.

Står du og mangler den unikke konferencier, ordstyrer eller facilitator, der samtidigt skaber en rød tråd, så er Natasja Crone svaret på dine spørgsmål. Med Natasja Crone sikres du en kendt og anerkendt vært, der med charme og smil kan gøre jeres aften fantastisk. Hun optræder gerne på engelsk og såvel fransk.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...