Natasja Crone er en dansk tv-vært og journalist

Natasja Crone

Natasja Crone er en dansk tv-vært og journalist

Natasja Crone

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Natasja Crone fordi

Natasja Crone er kendt og elsket for sin fremtrædende rolle som TV vært.

Hun har om nogen, en så høj faglig kompetence samt underholdende stil, at hun er den ideelle konferencier. Ligeledes fungerer hun fantastisk som ordstyrer på både små som store konferencer, hvor hun har været ordstyrer for nogle af landets absolut top erhvervsledere. Igennem sin mimik, fremtoning og en ihærdig indlevelse forstår hun at gøre både introduktioner, spørgsmål og opsummering til en levende og inddragende fortælling.

Book

Book Natasja Crone

Book Natasja Crone direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Natasja Crone

Med flere år som en af Danmarks største TV-personligheder, har Natasja sat sig et fast aftryk over hele landets fjernsynsseere. Senest var hun vært ved ”Knæk Cancer” i 2015 og under forrige års olympiske lege på TV2, hvor hun dækkede landets topatleter i jagten på guldet.

Står du og mangler den unikke konferencier, ordstyrer eller facilitator, der samtidigt skaber en rød tråd, så er Natasja Crone svaret på dine spørgsmål. Med Natasja sikres du en kendt og anerkendt vært, der med charme og smil kan gøre jeres aften fantastisk. Hun optræder gerne på engelsk og såvel fransk.

Udover sin rolle som nyheds TV vært, er hun også kendt for ”De kongelige øjeblikke”, som opsummerer de bedste minder fra kongehuset igennem årets forløb, og samtidigt er hun også værten der dækker dronningens nytårstale.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Natasja Crone

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...