Nick Decaza
Nick Decaza

Nick Decaza

DJ Nick Decaza er en af de mest erfarne DJs herhjemme. Han debuterede tilbage i 1993, og siden har karrieren ikke stået stille. Teknisk er Nick Decaza blandt de absolut bedste DJs i landet, og når man først hører ham mixe, er man ikke i tvivl om, at det er af høj klasse. Han blev da også i 2004 kåret til Danmarks bedste DJ, og han er bestemt kun blevet bedre siden da.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Nick Decaza fordi

Nick Decaza er en utrolig dygtig DJ, og hans store tekniske kunnen og mange års erfaring gør, at han er en populær og efterspurgt DJ. Han formår at tage hånd om og sætte gang i festen, og han sørger for, at gæsterne danser til den lyse morgen, og samtidig går dansende hjem fra festen.

Nick Decaza spiller alle musikgenrer og kan derfor bookes til ethvert arrangement lige fra den stemningsfyldte lounge over til firmafesten, julefrokosten eller det eksklusive bryllup.

Book

Book Nick Decaza

Book Nick Decaza direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Nick Decaza

Musikalsk kommer han vidt omkring. Han kan spille alt fra R’n’B og hip hop til pumpet progressive hardhouse. Hans kendetegn er dog housemusikken nærmere bestemt latinhouse, lækker lounge og ultra-funky vocalhouse. Han har sans for musikken, og kan mixe de forskellige genre, så der med garanti kommer gang i dansegulvet.

Uanset hvilket arrangement han spiller til, er der garanti for en professionel optræden af særdeles høj klasse.

Lignende artister

,

Le Gammeltoft

,

DJ Flip

,

DJ Maria Barfod

,

Jan Trampedach

,

Peter Kastrup

,

Torben Pop

,

Lars Bjarno

,

Mads Laumann

Anbefalinger Nick Decaza

"Endnu engang tak for et godt samarbejde, Nick levede 100% op til vores forventninger.

Han ramte fuldstændig plet, og spillede rigtig godt hele aftenen. Super fedt lysshow han selv havde med. Efterfølgende er der rigtig mange af mine kollegaer der har rost valget af en DJ fremfor live band til festen.

Hils ham endelig og STOR ros til ham herfra.

Med venlig hilsen"

STINE BUNDGAARD, CHEFSEKRETÆR

AGRI NORD

"Stor ros til Nick Decaza – han var god og gav den hele armen. Aldrig har dansegulvet været så fyldt, fra start til slut.

DJ Nick Decaza bidrog i den grad til at gøre det til et brag af en fest.

Det vil vi helt sikkert benytte os af en anden god gang. Han var virkelig god, og ligeledes var servicen fra jer hos Xcluzive Entertainment.

Venlig hilsen"

JANNE HAANING OKHOLM

CRYOS INTERNATIONAL, DENMARK

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.