Nick Decaza

Nick Decaza

Nick Decaza

Nick Decaza

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Nick Decaza her

Nick Decaza er en af de mest erfarne DJ's herhjemme. Han debuterede tilbage i 1993, og siden har karrieren ikke stået stille. Teknisk er Nick Decaza blandt de absolut bedste i landet. Når man først hører ham mixe, er man ikke i tvivl om, at det er af høj klasse. Han blev da også i 2004 kåret til Danmarks bedste DJ, og han er bestemt kun blevet bedre siden da.

Nick Decaza er altid klar til dit arrangement

Hans store tekniske kunnen og mange års erfaring gør, at han er en populær og efterspurgt DJ. Han formår at tage hånd om og sætte gang i festen. Han sørger for, at gæsterne danser til den lyse morgen og går dansende hjem fra festen. Han spiller alle musikgenrer og kan derfor bookes til ethvert arrangement lige fra den stemningsfyldte lounge over til firmafesten, julefrokosten eller det eksklusive bryllup.

Book

Book Nick Decaza

Book Nick Decaza direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Nick Decaza

Musikalsk kommer han vidt omkring. Han kan spille alt fra R’n’B og hip hop til pumpet progressive hardhouse. Hans kendetegn er dog housemusikken nærmere bestemt latinhouse, lækker lounge og ultra-funky vocalhouse. Han har sans for musikken, og kan mixe de forskellige genre, så der med garanti kommer gang i dansegulvet. Uanset hvilket arrangement han spiller til, er der garanti for en professionel optræden af særdeles høj klasse.

Derfor skal du booke Nick Decaza hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

"Endnu engang tak for et godt samarbejde, Nick levede 100% op til vores forventninger.

Han ramte fuldstændig plet, og spillede rigtig godt hele aftenen. Super fedt lysshow han selv havde med. Efterfølgende er der rigtig mange af mine kollegaer der har rost valget af en DJ fremfor live band til festen.

Hils ham endelig og STOR ros til ham herfra.

Med venlig hilsen"

STINE BUNDGAARD, CHEFSEKRETÆR

AGRI NORD

"Stor ros til Nick Decaza – han var god og gav den hele armen. Aldrig har dansegulvet været så fyldt, fra start til slut.

DJ Nick Decaza bidrog i den grad til at gøre det til et brag af en fest.

Det vil vi helt sikkert benytte os af en anden god gang. Han var virkelig god, og ligeledes var servicen fra jer hos Xcluzive Entertainment.

Venlig hilsen"

JANNE HAANING OKHOLM

CRYOS INTERNATIONAL, DENMARK

Hej Niels

Det var simpelthen sådan en god fest! Han gjorde et fantastisk stykke arbejde, alle var meget glade, og roste ham for at spille musik der passede perfekt til hele vores aften! Det må du meget gerne sige videre.

Anja Fog

BMI Group

Hej Niels

Vi havde en super fest og Nick Decaza's Indsats.

Han gør det super godt.

Jane Olesen

Atea A/S

Kære Niels

Jeg havde en helt vidunderlig fest ikke mindst pga Nick Decaza. Han var virkelig god, og vi var enormt tilfredse. Han forstår virkeligt at give den gas, det samme sagde alle mine dejlige gæster.

Hils ham mange gange, og sig tusind tak.

Vi vil klart give ham de bedste anbefalinger......

Mvh.

Birgitte Skadborg

Kan bookes som:

Forespørg på Nick Decaza

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Mads Laumann

,

Claus Green

,

Torben Pop

,

Claus Hartmann

, ,

Nicoline Toft

,

Le Gammeltoft

Kundeoplevelser

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere