Nick Decaza
Nick Decaza

DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

Nick Decaza
Nick Decaza

DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

Nick Decaza
Anbefalinger Nick Decaza
Anbefalinger Nick Decaza

"Endnu engang tak for et godt samarbejde, Nick levede 100% op til vores forventninger.

Han ramte fuldstændig plet, og spillede rigtig godt hele aftenen. Super fedt lysshow han selv havde med. Efterfølgende er der rigtig mange af mine kollegaer der har rost valget af en DJ fremfor live band til festen.

Hils ham endelig og STOR ros til ham herfra.

Med venlig hilsen"

Stine Bundgaard, Chefsekretær

AGRI NORD

"Stor ros til Nick Decaza – han var god og gav den hele armen. Aldrig har dansegulvet været så fyldt, fra start til slut.

DJ Nick Decaza bidrog i den grad til at gøre det til et brag af en fest.

Det vil vi helt sikkert benytte os af en anden god gang. Han var virkelig god, og ligeledes var servicen fra jer hos Xcluzive Entertainment.

Venlig hilsen"

Janne Haaning Okholm

Cryos International, Denmark

Luk vindue
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / DJ / Nick Decaza

Nick Decaza

DJ, Firmafest DJ, Prisklasse 1

Du kender Nick Decaza fra

DJ Nick Decaza er en af de mest erfarne DJs herhjemme. Han debuterede tilbage i 1993, og siden har karrieren ikke stået stille.
Teknisk er Nick Decaza blandt de absolut bedste DJs i landet, og når man først hører ham mixe, er man ikke i tvivl om, at det er af høj klasse. Han blev da også i 2004 kåret til Danmarks bedste DJ, og han er bestemt kun blevet bedre siden da.

Du skal booke Nick Decaza fordi

Nick Decaza er en utrolig dygtig DJ, og hans store tekniske kunnen og mange års erfaring gør, at han er en populær og efterspurgt DJ. Han formår at tage hånd om og sætte gang i festen, og han sørger for, at gæsterne danser til den lyse morgen, og samtidig går dansende hjem fra festen.

Nick Decaza spiller alle musikgenrer og kan derfor bookes til ethvert arrangement lige fra den stemningsfyldte lounge over til firmafesten, julefrokosten eller det eksklusive bryllup.

Book Nick Decaza

Book Nick Decaza direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Nick Decaza

Musikalsk kommer han vidt omkring. Han kan spille alt fra R’n’B og hip hop til pumpet progressive hardhouse. Hans kendetegn er dog housemusikken nærmere bestemt latinhouse, lækker lounge og ultra-funky vocalhouse. Han har sans for musikken, og kan mixe de forskellige genre, så der med garanti kommer gang i dansegulvet.

Uanset hvilket arrangement han spiller til, er der garanti for en professionel optræden af særdeles høj klasse.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...