Nicklas-Sahl

Nicklas Sahl

Nicklas-Sahl

Nicklas Sahl

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Nyeste stjerne i dansk pop

Nicklas Sahl er strøget ind som et af de helt nye lysende håb på den danske popscene. Med hits som ”Planets” og ”New Eyes” har du helt sikkert hørt hans stemme. New Eyes gik guld med 10 millioner streams inklusiv 1 million streams i USA. Debutsinglen ”Hero” udsendte han i 2018, så det er splinternyt talent, der nu er mulighed for at opleve til dit næste arrangement. Sangen blev valgt som P3’s Uundgåelige, og den efterfølgende EP fik 5 stjerner af Gaffa. Der er ingen tvivl om, at han er på vej mod stjernerne med den klareste stemme og det rolige gemyt.

Sindig jyde med fantastisk popmusik

Nicklas Sahl er en sindig jyde opvokset i Hadsten, og det lyser ud af både optræden og musik. Han er ydmyg, imødekommende og nærværende. Med sin guitar i armene spreder han ren kærlighed til ørene i en intim setting. Han åbnede bøgescenen på Smukfest i 2018, og i 2019 spillede han til Musik i Lejet.

Nicklas Sahl har udgivet én EP ”Planets”. I forbindelse med Record Store Day udsendte han EP’en som vinyl inklusiv en række ekstra sange. I 2019 har Nicklas Sahl været på en omfattende Danmarksturné hele vejen fra Sønderborg til Birkerød. Udlandet har også allerede fået øjnene op for den unge popcharmør fra Hadsten. I forbindelse med sin turné i Danmark i 2019 var han forbi Oslo. I 2020 spiller han også flere internationale arrangementer bl.a. koncerter i Köln, Berlin og Hamborg.

Book

Book Nicklas Sahl

Nicklas Sahl repræsenteres eksklusivt af CPH Music, men kan også bookes til dit næste arrangement gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Nicklas Sahl

Nicklas Sahl fik som fireårig en plasticguitar mellem hænderne, og instrumentet har siden været hans livsledsager, omend selve formen og strukturen med tiden ændrede sig. Sange og akkorder har været en naturlig del af hans opvækst og liv, først i Hadsten, og siden mødet med andre ligesindede musikere på Mellerup Efterskole. Han blev som 13-årig spottet ved en optræden på Samsø og har siden skrevet og spillet med forskellige kunstnere.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Nicklas Sahl

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...