Nicoline Toft

DJ Nicoline Toft

Nicoline Toft

DJ Nicoline Toft

  • Beskrivelse
  • Referencer
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book DJ Nicoline Toft her

Nicoline Toft er kendt fra sin modelkarriere, men har med stor succes begivet sig ud i musikkens verden som DJ. Som en ‘Bond girl’ sætter hun ild til natten med en luftig blanding af lounge, elektro and a dosis of Rock’n’Roll. Hun er bl.a. blevet nomineret som ‘Danmarks hotteste musiker’ af magasinet ‘M’. Hun har spillet for store brands, modemærker og eksklusive hoteller såsom Christian Louboutin, D&G, Hotel D’angleterre og mange flere.

Oplev de største hits med Nicoline Toft

Musik og charme, det er den perfekte setting for enhver bar på luksuriøse hoteller, og det er netop hvad Toft medbringer. Du skal ikke lade dig narre af hendes charmerende stil, for hun kan til hver en tid rive dansegulvet fra hinanden, når festen skal sættes ordenligt igang.

Referencer

Nicoline Toft har bl.a. optrådt for

– Christian Louboutin
– D&G
– N'age
– Aporta
– Diesel
– Gumball 3000
– Heartbroken
– Hotel D'angleterre
– Hotel Royal
– Hotel SKT Petri
– Jet
– Ketchup/Tivoli
– Maddox
– Microsoft
– No8
– Soho Grand
– Train
– Vega
– Villa Rouge
– Whisky Mist
– Gucci
– Dolce & Gabbana
– Nialaya
– Google
– Fashion Exclusive
– Magasin
– Illum

Book

Book Nicoline Toft

Book direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Toft

Du får en smuk og charmerende DJ med international erfaring fra byer som New York, Paris og London. Med Nicoline Toft er du sikret en top DJ, der tilfører sin helt egen eksklusive og charmerende stemning på et højt professionelt niveau.

SoundCloud: www.soundcloud.com/dj-nicoline-toft

Derfor skal du booke Nicoline Toft hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

"Vi havde en fantastisk dag og DJ Nicoline Toft levede fuldt op til vores forventninger. Nicoline var rigtig god til at ramme stemningen, peppe den lidt op. Hun var sød og charmerende overfor de mange nysgerrige gæster."

ANITA ECKARDT, MARKETINGDIREKTØR

SAINT-GOBAIN

Kan bookes som:

Forespørg på Nicoline Toft

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Le Gammeltoft

,

Maria Barfod

,

Line Sander

, ,

Thomas Madvig

,

Soulmagic

Kundeoplevelser

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler