Bandet Night Club Orchestra optræder Live

Night Club Orchestra

Bandet Night Club Orchestra optræder Live

Night Club Orchestra

  • Beskrivelse
  • Repertoire
  • Book
Beskrivelse

Book Night Club Orchestra her

Night Club Orchestra består af landets absolutte elite af musikere samlet i et fantastisk partyband. Der er tale om professionelle musikere, der til dagligt spiller med kunstnere som Nik & Jay, Medina og Rasmus Seebach, og de ved derfor, hvordan man sætter gang i festen og leverer en topprofessionel optræden.

Landets absolutte musikelite i ét band

Night Club Orchestra har tidligere fået rosende ord for deres optrædener. De er blandt andet blevet anerkendt for den enestående bredde i deres repertoire og det faktum, at de mestrer hele det musikalske spektrum fra Frank Sinatra til Coldplay med en flammende intensitet og vitalitet. Bandet kan bookes som trio, kvartet eller kvintet med mandlig eller kvindelig forsanger, sax og korpiger samt kendte gæstesolister. Valget er dit. Vil du være sikker på musikalsk nærvær og en stjerneregn af hits, så er Night Club Orchestra det helt rette valg. De tryllebinder festens deltagere og sikrer et tætpakket dansegulv fra start til slut.

Repertoire

Night Club Orchestras repertoire

– Another day in paradise – Phil Collins
– Alt hvad hun ville var at danse – TV2
– Are you ganna go my way – Lenny Kravitz
– Bag duggede ruder – TV2
– Blackbird – The Beatles
– Boogie on reggae woman – S. Wonder
– Can’t buy me love – the Beatles
– Chariot – Gavin DeGraw
– Crazy little thing called love – Queen
– Creep – Radiohead
– De første kærester på månen – TV-2
– Den jeg elsker – Søs Fenger og Thomas Helmig
– Det er mig der står herude og banker på – Helmig
– Desire – U2
– Driven to tears – Police
– Easy – Lionel Richie
– Englishman in N.Y. – Sting
– En Som Dig – Back to back

Måske du også kender?

– Every Breath you take – The Police
– Eye of the Tiger – Survivor
– Faith – George Michael
– Fly away – Lenny Kravitz
– Fragile – Sting
– Georgy Porgy – Toto
– Is there a Ghost? – Band of horses
– Give it Away – Red Hot
– Gravity – John Mayer
– Great balls of fire – Jerry Lee Lewis
– Heroes – David Bowie
– Hey Jude – The Beatles

Og meget mere...

Book

Book Night Club Orchestra

Book Night Club Orchestra direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Derfor skal du booke Night Club Orchestra hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

"NightClub Orchestra har en enestående bredde i deres repertoire, og de mestre hele spektret fra Frank Sinatra til Coldplay med en flammende intensitet og vitalitet! NightClub Orchestra har også en unik egenskab til at skabe en fortryllende kontakt med publikum, som nægter at give slip"

Tak til Xcluzive Entertainment for rigtig fin service.

Mine varmeste anbefalinger til NightClub Orchestra og Xcluzive Entertainment."

MARCUS B., RESTAURANTCHEF

HOTEL SKANSEN, SVERIGE

"Jamen altså, hold da op en positiv overraskelse! Vi var aldeles tilfredse med bandet The Nightclub Orchestra.

Ufatteligt imødekommende, service-mindede og professionelle mennesker. Det var en ren fornøjelse.

Musikalsk lige i øjet - vi var klar til mange ekstra-numre :-)"

HELLE B.

QUARTZ+CO

"Tak til Night Club Orchestra for et super bidrag til vores bryllup.

Vi synes, at de var helt på toppen, og stort set alle af gæsterne har fortalt os uopfordret, hvor fantastisk et band, som vi har fået til at spille.

Bandet skabte en stemning, der fik alle gæsterne enten ud på gulvet eller blot følte at de var til koncert, og derfor måtte høre jer spille.

Bandets valg af numre ramte også gæsterne og vores smag helt perfekt, og deres måde at få inddraget gæsterne i nogle af sangene skabte et ekstra plus for vores bryllupsfest.

Så tusind tak for det hele, og vi vil til hver en tid anbefale Night Club Orchestra.”

ANDERS H.

"Tak for sidst! Vi havde en fantastisk fest og Night Club Orchestra var som band i den grad med til at skabe rammerne om den!

Jeg vil starte med at sige at det telefonmøde vi havde med kapelmesteren om onsdagen helt klart gjorde at vi var fuldstændigt rolige omkring musikken. Det var super fedt at have lidt kontakt lige inden og snakke om vores forventninger.

Musikken var helt perfekt. Jeg kan ikke sætte en finger på jeres optræden. I fik alle til at danse og det synes jeg er stort!

Vi vil til alle tider anbefale Night Club Orchestra.

Måske ses vi en anden gang!"

Greg og Laura

Kan bookes som:

Forespørg på Night Club Orchestra

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Kundeoplevelser

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis