Nik_og_jay_pressefoto

Book Nik & Jay

Nik_og_jay_pressefoto

Book Nik & Jay

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Nik & Jay her - Legendarisk pop til firmafesten

Nik & Jay kræver ingen introduktion. Den legendariske popduo, der tog danskerne med storm i 00’erne. Deres albums har solgt mere end 400.000 eksemplarer, og de er stadig fresh, fri og fly. Med Nik & Jay som underholdning til dit arrangement flytter festen ind. Det er umuligt ikke at synge med og danse, når de går på scenen. De har deres største hits med b.la. ”Boing!”, ”Hot!” og ”Når Et Lys Slukkes”. Det er ultimative hits, som alle kender.

Bling og blær

Nik & Jay startede karrieren i 2002 med fuld fokus på bling, blær og fester. Med sig havde de evnen til at få publikum til at smide janteloven ud med badevandet og føle sig levende. Men de er samtidig et fænomen, der har overlevet mere end 16 år ved at udvikle sig og fortsætte med at lave nyskabende musik og være et usandsynligt gennemført livenavn. Det er de også blevet belønnet for år efter år. Både det første og andet album udgivet i begyndelsen af 00’erne nåede platinstatus og har solgt mere end 100.000 eksemplarer. Næsten 10 år senere nåede albummet ”Engle og Dæmoner” også platin efter bare en uge på markedet.

Foto: Morten Jerichau

Book

Book Nik & Jay

Nik & Jay repræsenteres eksklusivt af PDH Music, men kan også bookes her på siden ved at sende en forespørgsel eller ringe direkte på telefon 70 21 70 25. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Nik & Jay

Der er ikke spalteplads nok til at liste Nik & Jays mange priser. Gennem årtier har de høstet certificeringer på certificeringer for deres musik. Bl.a. har de vundet Publikumsprisen 6 gange til Danish DeeJay Awards og Danish Music Awards. Det kulminerede med Æresprisen til Danish Music Awards for deres bidrag til dansk popmusik.

Nik & Jay har af flere omgange brugt deres status til velgørenhed. Blandt andet skrev gruppen ”Hvad nu hvis?” til fordel for UNICEF, der har indtjent mere end 1,1 mio. kr. til foreningen. Gruppen har også skrevet den officielle VM-sang fra 2012 ”Vi vandt i dag”.

Derfor skal du booke Nik & Jay hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Nik & Jay

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Kundeoplevelser

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning