Nik-og-jay

Nik & Jay

Nik-og-jay

Nik & Jay

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Legendarisk pop

Nik & Jay kræver ingen introduktion. Den legendariske popduo, der tog danskerne med storm i 00’erne. Deres albums har solgt mere end 400.000 eksemplarer, og de er stadig fresh, fri og fly. Med Nik & Jay som underholdning til dit arrangement flytter festen ind. Det er umuligt ikke at synge med og danse, når de går på scenen. De har deres største hits med b.la. ”Boing!”, ”Hot!” og ”Når Et Lys Slukkes”. Det er ultimative hits, som alle kender.

Bling og blær

Nik & Jay startede karrieren i 2002 med fuld fokus på bling, blær og fester. Med sig havde de evnen til at få publikum til at smide janteloven ud med badevandet og føle sig levende. Men de er samtidig et fænomen, der har overlevet mere end 16 år ved at udvikle sig og fortsætte med at lave nyskabende musik og være et usandsynligt gennemført livenavn. Det er de også blevet belønnet for år efter år. Både det første og andet album udgivet i begyndelsen af 00’erne nåede platinstatus og har solgt mere end 100.000 eksemplarer. Næsten 10 år senere nåede albummet ”Engle og Dæmoner” også platin efter bare en uge på markedet.

Book

Book Nik & Jay

Nik & Jay repræsenteres eksklusivt af PDH Music, men kan også bookes her på siden ved at sende en forespørgsel eller ringe direkte på telefon 70 21 70 25. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Nik & Jay

Der er ikke spalteplads nok til at liste Nik & Jays mange priser. Gennem årtier har de høstet certificeringer på certificeringer for deres musik. Bl.a. har de vundet Publikumsprisen 6 gange til Danish DeeJay Awards og Danish Music Awards. Det kulminerede med Æresprisen til Danish Music Awards for deres bidrag til dansk popmusik.

Nik & Jay har af flere omgange brugt deres status til velgørenhed. Blandt andet skrev gruppen ”Hvad nu hvis?” til fordel for UNICEF, der har indtjent mere end 1,1 mio. kr. til foreningen. Gruppen har også skrevet den officielle VM-sang fra 2012 ”Vi vandt i dag”.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Nik & Jay

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...