Troels Gustavsen Booking

Troels Gustavsen Booking

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Popfænomenet med den reneste stemme

Troels Gustavsen - tidligere Noah er et vaskeægte popfænomen, der har taget danskerne med storm siden sin første single 2012. Det var singlerne ”Over Byen” og ”Alt er forbi”, der sparkede showet i gang, og begge singler har opnået dobbelt platin. Musikken er den fineste og blødeste pop med velskrevne tekster og en ren stemme.

Storslået pop

Troels Gustavsen, der tidligere kaldte sig Noah har mere end en halv million månedlige lyttere på Spotify og udsolgte koncerter over hele landet. Blandt andet har han i 2019 spillet en omfattende og fuldstændig udsolgt akustisk tour i en stor del af landets kirker. Her manifesterede Troels Gustavsen, at han er en popmusiker i særklasse, og stemmen kan bære de gamle kirkers storslåede akustik. I 2020 følger en koncertrække med Danmarks Underholdningsorkester. Det kræver dog langt fra et helt symfoniorkester at skabe en symfoni. Troels Gustavsen skaber magi på en scene, uanset hvordan konstellationen er, og netop dette kan du få til dit arrangement med Troels Gustavsen som solist.

Book

Book Troels Gustavsen

Troels Gustavsen repræsenteres eksklusivt af CPH Music, men kan også bookes til dit næste arrangement gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Troels Gustavsen

Troels Gustavsen mistede sin far i en ulykke i 2005, og det fik ham til at begynde at skrive musik for at bearbejde sorgen. Sangene lagde han ud på internettet. Lasse Dyrholm og Troels Gustavsen mødte hinanden på Nykøbing Katedralskole og begyndte at spille musik sammen. Debutsinglen ”Alt er forbi” udkom i 2012 og var på download-hitlisten i 22 uger. Den har modtaget dobbelt platin for mere end 3,6 mio. streams.

Noah har skrevet og indspillet den officielle danske OL-sang ved OL i Rio i 2016 ”Vi brænder.” Samme år deltog Troels Gustavsen i Toppen af Poppen.

Kan bookes som:

Forespørg på Troels Gustavsen Booking

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Nicklas Sahl

,

Pernille Rosendahl Booking

, ,

Rasmus Walter Band

,

Book Patrick Dorgan

,

Book Medina

,

Book Joey Moe

Kwamie Liv Booking

Kundeoplevelser

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV