NOAH

Noah

NOAH

Noah

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Popfænomenet med den reneste stemme

Noah er et vaskeægte popfænomen, der har taget danskerne med storm siden sin første single 2012. Det var singlerne ”Over Byen” og ”Alt er forbi”, der sparkede showet i gang, og begge singler har opnået dobbelt platin. Musikken er den fineste og blødeste pop med velskrevne tekster og en ren stemme.

Storslået pop

Troels Gustavsen, der er Noahs borgerlige navn har mere end en halv million månedlige lyttere på Spotify og udsolgte koncerter over hele landet. Blandt andet har han i 2019 spillet en omfattende og fuldstændig udsolgt akustisk tour i en stor del af landets kirker. Her manifesterer Noah, at han er en popmusiker i særklasse, og stemmen kan bære de gamle kirkers storslåede akustik. I 2020 følger en koncertrække med Danmarks Underholdningsorkester. Det kræver dog langt fra et helt symfoniorkester at skabe en symfoni. Noah skaber magi på en scene, uanset hvordan konstellationen er, og netop dette kan du få til dit arrangement med Noah som solist.

Noah bestod oprindeligt af Troels Gustavsen og Lasse Dyrholm. I 2015 forlod Lasse Dyrholm gruppen, og Troels Gustavsen kørte videre som soloprojekt

Book

Book Noah

Noah repræsenteres eksklusivt af CPH Music, men kan også bookes til dit næste arrangement gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Noah

Troels Gustavsen mistede sin far i en ulykke i 2005, og det fik ham til at begynde at skrive musik for at bearbejde sorgen. Sangene lagde han ud på internettet. Lasse Dyrholm og Troels Gustavsen mødte hinanden på Nykøbing Katedralskole og begyndte at spille musik sammen. Debutsinglen ”Alt er forbi” udkom i 2012 og var på download-hitlisten i 22 uger. Den har modtaget dobbelt platin for mere end 3,6 mio. streams.

Noah har skrevet og indspillet den officielle danske OL-sang ved OL i Rio i 2016 ”Vi brænder.” Samme år deltog Troels Gustavsen i Toppen af Poppen.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Noah

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...