Nyt fra Jylland
Nyt fra Jylland

Nyt fra Jylland

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Nyt fra Jylland fordi

Nyt fra Jylland er et morsomt sketch-univers udviklet af makkerparret Joachim Jepsen og René Riis. Det helt store gennembrud kom med Nyt fra Jylland. Joachim Jepsen og René Riis har selv skrevet manuskripterne og spiller de bærende hovedroller. Her introducerer de publikum for Jyllands skæve eksistenser, og du kan blandt andet møde skolelæreren Jon, der bliver presset af eleverne i 7.b. og får upassende råd af viceinspektøren, og Crazy Far, der giver sin søde søn gode råd til at leve et crazy liv.

I Jylland findes også den fallerede redder Lars, der indhentes af moderne tider og udfordres af sin ivrige elev, Ole, og den aggressive Aksel, der truer sin nabo med bål og brand, men altid mødes af afvæbnende kærlighed.
Der bliver selvfølgelig også mulighed for at hilse på byens småkorrupte politimand, der er på pletten, når der er problemer, men altid ordner tingene på sin egen måde og på forunderlig vis altid holder hånden over den alkoholiserede kørerlærer Knudsen.

Det er bare et lille udsnit af det farverige persongalleri, der findes i Jylland, og så har vi ikke engang nævnt suppe-steg-og-is musikanterne, der kæmper for deres første lønnede spillejob og søstrene Lulu og Marianne, der driver byens lokalradiostation. Der er med andre ord mange nye bekendtskaber at glæde sig til.

Book

Book Nyt fra Jylland

Book Nyt fra Jylland direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Nyt fra Jylland

Joachim og René har sammen lavet mere end 300 sketches og har mere end 6 års praktisk erfaring med at udvikle sjovt og underholdende indhold.

Deres samarbejde startede på DR-Satire i 2010, hvor de begyndte at lave radiosketches til P3 og Ramasjang. Samme år lavede de deres første sketchs-serie med karakterne Kim og Dalle til programmet Pirat på DR2, og i perioden 2011-2013 var de faste leverandører af sketches til fire sæsoner af Funny HaHa på TV2 Zulu.

Nu har det yderst populære satireshow udviklet sig til et vaskeægte liveshow, der kan opleves til dit arrangement.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Niels Krøjgaard

Svindlerne

Larsens Serveringsteater

Bottle Boys

2 Kolling fra Kassen