Nyt fra Jylland

Nyt fra Jylland

Nyt fra Jylland

Nyt fra Jylland

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Hylende morsomme sketches

Nyt fra Jylland er et morsomt sketch-univers udviklet af makkerparret Joachim Jepsen og René Riis. Det helt store gennembrud kom med Nyt fra Jylland. Joachim Jepsen og René Riis har selv skrevet manuskripterne og spiller de bærende hovedroller. Her introducerer de publikum for Jyllands skæve eksistenser. Du kan blandt andet møde skolelæreren Jon, der bliver presset af eleverne i 7.b., får upassende råd af viceinspektøren, og Crazy Far, der giver sin søde søn gode råd til at leve et crazy liv.

Live fra Jylland

I Jylland findes også den fallerede redder Lars, der indhentes af moderne tider. Han udfordres af sin ivrige elev, Ole, og den aggressive Aksel, der truer sin nabo med bål og brand. Heldigvis mødes han af afvæbnende kærlighed.
Der bliver selvfølgelig også mulighed for at hilse på byens småkorrupte politimand, der er på pletten, når der er problemer. Han ordner tingene på sin egen måde og på forunderlig vis altid holder hånden over den alkoholiserede kørerlærer Knudsen.

Det er bare et lille udsnit af det farverige persongalleri, der findes i Jylland, og så har vi ikke engang nævnt suppe-steg-og-is musikanterne, der kæmper for deres første lønnede spillejob og søstrene Lulu og Marianne, der driver byens lokalradiostation. Der er med andre ord mange nye bekendtskaber at glæde sig til.

Book

Book Nyt fra Jylland

Book Nyt fra Jylland direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Nyt fra Jylland

Joachim og René har sammen lavet mere end 300 sketches. De har mere end 6 års praktisk erfaring med at udvikle sjovt og underholdende indhold. Deres samarbejde startede på DR-Satire i 2010, hvor de begyndte at lave radiosketches til P3 og Ramasjang. Samme år lavede de deres første sketchsserie. Det var karakterne Kim og Dalle til programmet Pirat på DR2. I perioden 2011-2013 var de faste leverandører af sketches til fire sæsoner af Funny HaHa på TV2 Zulu.

Nu har det yderst populære satireshow udviklet sig til et vaskeægte liveshow, der kan opleves til dit arrangement.

Kan bookes som:

Forespørg på Nyt fra Jylland

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Kundeoplevelser

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning