Omar Marzouk

Omar Marzouk

Omar Marzouk

Omar Marzouk

  • Beskrivelse
  • Shows
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Du skal booke Omar Marzouk fordi

Omar Marzouk leverer sjov, selvironisk stand up og stof til eftertanke.

Religion og storpolitik

Han mestrer at finde det morsomme i det svært tilgængelige. Der er ingen billig komik eller hellige køer, og han går på scenen med hårde humoristiske skudsmål mod alle – både danskere og indvandrere. Ingen og intet er helligt. Omar snakker om alt fra forskelligheder, ligheder og storpolitik til præster, politikere og religion.

Selvironiens kunst

Han behersker selvironiens kunst og bruger den på genial vis. Han bruger ofte sin indvandrerbaggrund, og det han omtaler som sin ”alternative pigmentering” som omdrejningspunkt for sine jokes og pointer. Han kommer med nye vinkler på indvandredebatten, tager fat i misforståelser og fordomme om indvandrere og får alle blandt publikum til at græde af grin.

Han har stor erfaring med stand up og har for længst markeret sig som en af de helt store. Du kender ham fra showet ”Krig, terror og andre sjove ting”, ”Præster, politikere og andre profeter”, ”Talegaver til børn”, ”Omskåret”, ”Omar og ondskabens akse”, ”Bange for sjov”, ”Omars Ark” og meget andet. Omar har også kunne opleves i tæt samarbejde med Jan Gintberg i tv-programmer som ”Op på fars Jihad”, ”Gintberg – men nok om mig” og i ”Gintberg – var det dét?”

Shows

Omar Marzouk har optrådt med

– Krig, terror og andre sjove ting
– Præster, politikere og andre profeter
– Talegaver til børn
– Omskåret
– Omar og ondskabens akse
– Omars Ark

Book

Book Omar Marzouk

Book Omar Marzouk direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Omar Marzouk

Omar Marzouk går til ethvert emne på nuanceret vis og er garant for et hav af aha-oplevelser undervejs. Omars show bliver ofte det store samtaleemne. Han har begejstret såvel publikum og anmeldere med sit mod til at tage fat i svære emner og sin evne til at behandle dem intelligent og humoristisk.

Optræder både på dansk og engelsk

Omar optræder med stor succes på både dansk og engelsk. Han har optrådt i New York på Comedy Club, som fast mand på Tel Aviv Camel Comedy og på Club Comedy Store i London. Han er alle steder utrolig populær, og hans jokes tager kegler. Så meget, at han fornyligt har fået en joke med på Jimmy Carrs top 10 liste over ”Best jokes”.

En sikker vinder til firmafesten

Omar Marzouk er en fremragende underholder. Han kommer altid med en lang række interessante emner og er ikke bange for at komme med sine ofte humoristiske holdninger. Han er en sikker vinder til firmafesten eller andre arrangementer, hvor der ønskes underholdning, der også giver publikum noget at tænke over.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Omar Marzouk

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...