Omar Marzouk

Omar Marzouk Stand Up

Omar Marzouk

Omar Marzouk Stand Up

  • Beskrivelse
  • Shows
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Booke Omar Marzouk her

Omar Marzouk leverer sjov, selvironisk stand up og stof til eftertanke.

Religion og storpolitik

Han mestrer at finde det morsomme i det svært tilgængelige. Der er ingen billig komik eller hellige køer, og han går på scenen med hårde humoristiske skudsmål mod alle – både danskere og indvandrere. Ingen og intet er helligt. Omar snakker om alt fra forskelligheder, ligheder og storpolitik til præster, politikere og religion.

Selvironiens kunst

Han behersker selvironiens kunst og bruger den på genial vis. Han bruger ofte sin indvandrerbaggrund, og det han omtaler som sin ”alternative pigmentering” som omdrejningspunkt for sine jokes og pointer. Han kommer med nye vinkler på indvandredebatten, tager fat i misforståelser og fordomme om indvandrere og får alle blandt publikum til at græde af grin.

Han har stor erfaring med stand up og har for længst markeret sig som en af de helt store. Du kender ham fra showet ”Krig, terror og andre sjove ting”, ”Præster, politikere og andre profeter”, ”Talegaver til børn”, ”Omskåret”, ”Omar og ondskabens akse”, ”Bange for sjov”, ”Omars Ark” og meget andet. Omar har også kunne opleves i tæt samarbejde med Jan Gintberg i tv-programmer som ”Op på fars Jihad”, ”Gintberg – men nok om mig” og i ”Gintberg – var det dét?”

Shows

Omar Marzouk har optrådt med

– Krig, terror og andre sjove ting
– Præster, politikere og andre profeter
– Talegaver til børn
– Omskåret
– Omar og ondskabens akse
– Omars Ark

Book

Book Omar Marzouk

Book Omar Marzouk direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Omar Marzouk

Omar Marzouk går til ethvert emne på nuanceret vis og er garant for et hav af aha-oplevelser undervejs. Omars show bliver ofte det store samtaleemne. Han har begejstret såvel publikum og anmeldere med sit mod til at tage fat i svære emner og sin evne til at behandle dem intelligent og humoristisk.

Optræder både på dansk og engelsk

Omar optræder med stor succes på både dansk og engelsk. Han har optrådt i New York på Comedy Club, som fast mand på Tel Aviv Camel Comedy og på Club Comedy Store i London. Han er alle steder utrolig populær, og hans jokes tager kegler. Så meget, at han fornyligt har fået en joke med på Jimmy Carrs top 10 liste over ”Best jokes”.

En sikker vinder til firmafesten

Omar Marzouk er en fremragende underholder. Han kommer altid med en lang række interessante emner og er ikke bange for at komme med sine ofte humoristiske holdninger. Han er en sikker vinder til firmafesten eller andre arrangementer, hvor der ønskes underholdning, der også giver publikum noget at tænke over.

Derfor skal du booke Omar Marzouk hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Omar Marzouk

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Rune Klan

Thomas Wivel

Jonatan Spang

Mahamad Habane

Christian Fuhlendorff

Ruben Søltoft

Kundeoplevelser

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy