Omar Marzouk

Omar Marzouk

Omar Marzouk

Omar Marzouk

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Shows
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Omar Marzouk fordi

Omar Marzouk leverer sjov, selvironisk stand up og stof til eftertanke.

Omar mestrer at finde det morsomme i det svært tilgængelige. Der er ingen billig komik eller hellige køer, og han går på scenen med hårde humoristiske skudsmål mod alle – både danskere og indvandrere. Ingen og intet er helligt. Omar snakker om alt fra forskelligheder, ligheder og storpolitik til præster, politikere og religion.
Han behersker selvironiens kunst og bruger den på genial vis. Han bruger ofte sin indvandrerbaggrund, og det han omtaler som sin ”alternative pigmentering” som omdrejningspunkt for sine jokes og pointer. Han kommer med nye vinkler på indvandredebatten, tager fat i misforståelser og fordomme om indvandrere og får alle blandt publikum til at græde af grin.

Shows

Omar Marzouk har optrådt med

– Krig, terror og andre sjove ting
– Præster, politikere og andre profeter
– Talegaver til børn
– Omskåret
– Omar og ondskabens akse
– Omars Ark

Book

Book Omar Marzouk

Book Omar Marzouk direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Omar Marzouk

Omar Marzouk går til ethvert emne på nuanceret vis og er garant for et hav af aha-oplevelser undervejs. Omars show bliver ofte det store samtaleemne, og han har begejstret såvel publikum og anmeldere med sit mod til at tage fat i svære emner og sin evne til at behandle dem intelligent og humoristisk.

Omar optræder med stor succes på både dansk og engelsk. Han har optrådt i New York på Comedy Club, som fast mand på Tel Aviv Camel Comedy og på Club Comedy Store i London. Han er alle steder utrolig populær, og hans jokes tager kegler – så meget, at han fornyligt har fået en joke med på Jimmy Carrs top 10 liste over ”Best jokes”.

Omar Marzouk er en fremragende underholder. Han kommer altid med en lang række interessante emner og er ikke bange for at komme med sine ofte humoristiske holdninger. Han er en sikker vinder til firmafesten eller andre arrangementer, hvor der ønskes underholdning, der også giver publikum noget at tænke over.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

Thomas Hartmann

Martin Høgsted

Anders Fjelsted

Heino Hansen

Jacob Taarnhøj

Daniel Lill

Martin Veltz