Duoen OneTwo poserer i mørk setting
OneTwo

Band, Kendt band, Prisklasse 4

Duoen OneTwo poserer i mørk setting
OneTwo

Band, Kendt band, Prisklasse 4

Duoen OneTwo poserer i mørk setting
Prisklasse 4
Kontakt for pris på artisten
For priser på artister i prisklasse 4 bedes du kontakte bureauet.
Xcluzive artist pakke

pris fastsættes efter arrangment

Book et uforpligtende opkald, hvor vi sammen finder det perfekte Xcluzive setup til dig.

Forside / Band / OneTwo

OneTwo

Band, Kendt band, Prisklasse 4

Du kender OneTwo fra

I 80’erne fik OneTwo stor succes som energisk liveband og blev hurtigt et af de mest populære danske bands. Nu er der endelig mulighed for at opleve dem igen. OneTwo består af de to charmerende og utrolig dygtige sangerinder Cæcilie Norby og Nina Forsberg. Gruppen udgav deres selvbetitlede album i maj 1986, der solgte 130.000 eksemplarer og dermed blev det bedst sælgende debutalbum i 1980’erne.

Du skal booke OneTwo fordi

OneTwo har ikke bare redefineret dansk popmusik, men også skabt en stime af fantastiske hits. I 80’erne sang alle danskere med på hits som ”Billy Boy”, ”Midt i en drøm” og ”Den bedste tid” og den dag i dag, er det sange, der sikrer fyldte dansegulve over hele landet.

I selskab med OneTwo vælter minder frem, og OneTwo kan altid skabe en nostalgisk og festlig stemning.

Det er med sikkerhed, at OneTwo fanger publikum med deres ørehængere og bringer festen op på højeste niveau.

Book OneTwo

Book OneTwo direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om OneTwo

OneTwo gik i opløsning i 1994, men er blevet gendannet og kan nu opleves igen. Det blev da også tydeligt, at den danske befolkning havde savnet det energiske liveband, for deres første offentlige optræden i 14 år blev mødt med ellevild begejstring af et tændt og længselsfuldt publikum. Den reaktion oplever de stadig, når de træder på scenen, for gruppen har været savnet af mange.

Cæcilie Norby og Nina Forsberg kan nu opleves igen, og de optræder blandt andet med det fantastiske The X Orchestra, der fredag efter fredag har leveret musikken til DRs store succes X Factor.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...