Duoen OneTwo poserer i mørk setting
Duoen OneTwo poserer i mørk setting

OneTwo

I 80’erne fik OneTwo stor succes som energisk liveband og blev hurtigt et af de mest populære danske bands. Nu er der endelig mulighed for at opleve dem igen. OneTwo består af de to charmerende og utrolig dygtige sangerinder Cæcilie Norby og Nina Forsberg. Gruppen udgav deres selvbetitlede album i maj 1986, der solgte 130.000 eksemplarer og dermed blev det bedst sælgende debutalbum i 1980’erne.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke OneTwo fordi

OneTwo har ikke bare redefineret dansk popmusik, men også skabt en stime af fantastiske hits. I 80’erne sang alle danskere med på hits som ”Billy Boy”, ”Midt i en drøm” og ”Den bedste tid” og den dag i dag, er det sange, der sikrer fyldte dansegulve over hele landet.

I selskab med bandet vælter minder frem, og OneTwo kan altid skabe en nostalgisk og festlig stemning.

Det er med sikkerhed, at OneTwo fanger publikum med deres ørehængere og bringer festen op på højeste niveau.

Book

Book OneTwo

Book OneTwo direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om OneTwo

Bandet gik i opløsning i 1994, men er blevet gendannet og kan nu opleves igen. Det blev da også tydeligt, at den danske befolkning havde savnet det energiske liveband, for deres første offentlige optræden i 14 år blev mødt med ellevild begejstring af et tændt og længselsfuldt publikum. Den reaktion oplever de stadig, når de træder på scenen, for gruppen har været savnet af mange.

Cæcilie Norby og Nina Forsberg kan nu opleves igen, og de optræder blandt andet med det fantastiske The X Orchestra, der fredag efter fredag har leveret musikken til DRs store succes X Factor.

Lignende artister

, ,

Morphar and The Ladykillers

,

Sweethearts

,

Lukas Graham

, ,

Mads Langer

,

Swing Sisters

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.