Hip-hop musik gruppen Outlandish
Hip-hop musik gruppen Outlandish

Outlandish

Den danske gruppe Outlandish har ikke kun taget danskerne med storm med deres mange hits som ”Walou”, ”Guantanamo”, ”Desert Walk”, ”Aicha”, ”Look Into My Eyes”, ”I Only Ask of God” og ”Warrior//Worrier”. Udlandet vil også have fingrene i gruppen. Deres sange har rejst fra Europa til Indien og Mellemøsten, hvor de har optrådt på et hav af scener.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Outlandish fordi

Outlandish er multietnisk hip hop blandet med den mest fængende pop. Det er en gruppe, der laver musik af høj klasse til et bredt og alsidigt publikum. De har en lang række hits i bagagen, som publikum elsker at synger med på. De er derfor perfekte til et hav af arrangementer, hvor der er fokus på god og fængende kvalitetsmusik.

Gruppen består af barndomsvennerne Isam Bachiri, Lenny Martinez og Waqas Qadri. Drengene fra den Københavnske fandt sammen i ungdomsklubben over en fælles interesse for hip hop og breakdance. De tre slog hurtigt pjalterne sammen og dannede gruppen Outlandish. I 1999 gik de i studiet og i 2000 udgav de debutalbummet ’Outlandish Official’, der blev beskrevet som ”i en kasse for sig selv” og ”med plads til at gradbøje lyrik, riffs og rapattituder”. Succesen er bare fortsat siden dag, og gruppen er i dag uhyre populære.

Book

Book Outlandish

Book Outlandish direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Outlandish

Isam, Lenny og Waqas har rødder i Marokko, Honduras og Pakistan, og det er også noget, der kan mærkes i gruppens musik. Gruppen er nemlig på alle måder eksotisk, og man kan høre inspirationen fra drengens arabiske, pakistanske, latinamerikanske og indiske plader.
Deres musikalske univers indeholder både hurtig rap, dybe tekster og mere melodiøse numre. Isam, Lenny og Waqas har hver deres force, og det forstår gruppen at udnytte til fulde. Isam har den smukke, fløjlsbløde soulstemme og kombineret med Lenny og Waqas kompetente rap og flerstemmige vokalharmonier kommer musikken til at fremstå som noget helt særligt.

Lignende artister

,

Playlisten

,

Cantus Tyrolerne

, , ,

Robbie Williams Jam

,

Sweethearts

, ,

Morphar and The Ladykillers

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.