På Slaget 12
På Slaget 12

På Slaget 12

På Slaget 12 (også kendt under navnet PS12) er et dansk- pop og rockband bestående af sangerinde Ann-Mette Elten og guitarist Niels Kirkegård. På slaget 12 er tidligere kendt under navnet ”Kvartalsband”, af Elten, Kirkegård, keyboardspiller Søren Møller, bassist Mogens Lodahl, og trommeslaget Mats Madsen, men har siden skiftet navnet til På Slaget 12. Bandet udgav deres debutalbum i 86’, hvor sangen ”Hjem til Århus” for alvor satte fokus på den talentfulde gruppe og solgte over 61.000 eksemplarer af albummet. I 2015 udgav de ”Hjerterne fri”, hvilket også har været et hit blandt fans.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Hits
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke På Slaget 12 fordi

På Slaget 12 er et orkester, der sprudler af kreative musikalske talenter og musikglæde. De har et meget imponerende CV og har spillet i stort set alle byer og hjørner i Danmark. På Slaget 12 er kendt blandt de fleste, og sætter gang i publikum fra når aftenens første nummer bliver spillet.

Bandet optræder med en blanding af velkendte 60’er sange samt deres egne velkendte danske hits som f.eks. ”Hjem til Århus” eller ”Ude på Det Blå Ocean” og mange flere. Du vil opleve en bred vifte af musikalske klassikere og hits med et entusiastisk og anerkendt band, som med garanti får folk på dansegulvet.

Hits

På Slaget 12s populære hits

– Som en Komet
– School is over
– Ta’ Kæresten i hånden
– Ude på Det Blå Ocean
– Hjem Til Århus

Book

Book På Slaget 12

Book På Slaget 12 direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om På Slaget 12

I løbet af vinteren 1986-87 blev sangen ”Hjem til Århus” en veritabel landeplage. Og så kom sangen faktisk kun med på pladen fordi producer Phill Barrett, insisterede på det. Sangen var ikke med på den demo, der sikrede gruppen kontrakt med Fox Records. Kirkegård og Jepsen skrev sangen i Thisted i sommeren 1985.
Sangen var inspireret af USA, hvor enhver by med respekt for sig selv har sin egen sang. Siden blev sangen kåret som det “Europas bedste nationale hit i 1987” af det ansete musikmagasin Billboard.
På sangen spillede Peter Matthäi guitar og han blev siden fast medlem af gruppen. Kirkegaard og Elten opgav studierne – Elten med en bifagseksamen i kristendomskundskab og en bachelorgrad i dansk – og gav mere end 100 koncerter i løbet af 1987. I efteråret udsendtes andet album produceret af svenskeren Dan Hylander, og fra dette album scorede gruppen et stort hit med ”Ude på det blå ocean”.

Lignende artister

, ,

Pernille Rosendahl

,

Henning Stærk

,

FestOrkestret

,

All Stars United

,

Playlisten

,

Sweethearts

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.