Papkasseshow
Papkasseshow

Papkasseshow

Papkasseshow en er duo bestående af Kim Dalum og Morten Henriksen, der med over 20 års erfaring i underholdningsbranchen, væbner sig med en papkasse og guitar til en uforglemmelig, grædende morsom aften med både musikalske og komiske indslag. Papkasseshow startede som gademusikanter på strøget i København, hvor de senere var at finde på cafeer, spillesteder og festivaler. De har gentagende gange optrådt på Roskilde-, Skanderborg-, og Landelands Festival.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Øjeblikke
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Papkasseshow fordi

Oplev de to paphoveders forrygende, musikalske og morsomme show. De kaster sig ud i ekstreme fortolkninger af kendte sange, musikalske improvisationer og inviterer gerne et svedigt publikum til at skråle med, akkompagneret af Mortens papkasse og Kims guitar, der får huset til at rive sig løs og blive den første fest på Mars. Kæften står ikke stille et øjeblik på de to paphoveder.

Og har du oplevet Papkasseshow før, vil du ikke opleve det samme show to gange. Papkasseshow kan også engageres på engelsk.

Øjeblikke

Papkasseshows nævnværdige øjeblikke

2012: Nazdorovjo, hyldestsang til den danske fodbold til EM i fodbold
2004: Dansk Melodi Grand Prix, medvirkende i underholdning
2001: Eurovision Song Contest, publikumsopvarmer
1996: Kender du det? (Mona, Mona), syv uger på ”Tjeklisten”

Book

Book Papkasseshow

Book Papkasseshow direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Papkasseshow

Papkasseshow har optrådt i en snes underholdningsprogrammer hovedsagelig på DR1, TV2 og TV3, bl.a. det Danske Melodi Grandprix 2004 hvor de havde en række musikalske og humoristiske indslag alene og sammen med Peter Mygind. De var effektive publikumsopvarmere for de 40.000 gæster op til ”Det internationale Melodi Grandprix” i Parken i maj 2001. I den forbindelse udgav de deres personlige version af Mabels smukke sang, ”Boom Boom”.

Lignende artister

Mike Andersen

2 Kolling fra Kassen

Den Korte Radioavis

Larsens Serveringsteater

Per Vers

,

Mikael Kamber

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.