Papkasseshow
Papkasseshow

Entertainer, Entertainer (ENG), Prisklasse 1

Papkasseshow
Papkasseshow

Entertainer, Entertainer (ENG), Prisklasse 1

Papkasseshow
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Entertainer / Papkasseshow

Papkasseshow

Entertainer, Entertainer (ENG), Prisklasse 1

Hvem er Papkasseshow?

Papkasseshow en er duo bestående af Kim Dalum og Morten Henriksen, der med over 20 års erfaring i underholdningsbranchen, væbner sig med en papkasse og guitar til en uforglemmelig, grædende morsom aften med både musikalske og komiske indslag.
Papkasseshow startede som gademusikanter på strøget i København, hvor de senere var at finde på cafeer, spillesteder og festivaler. De har gentagende gange optrådt på Roskilde-, Skanderborg-, og Landelands Festival.

Du skal booke Papkasseshow fordi

Oplev de to paphoveders forrygende, musikalske og morsomme show. Papkasseshow kaster sig ud i ekstreme fortolkninger af kendte sange, musikalske improvisationer og inviterer gerne et svedigt publikum til at skråle med, akkompagneret af Mortens papkasse og Kims guitar, der får huset til at rive sig løs og blive den første fest på Mars. Kæften står ikke stille et øjeblik på de to paphoveder.

Og har du oplevet Papkasseshow før, vil du ikke opleve det samme show to gange. Papkasseshow kan også engageres på engelsk.

Papkasseshows nævnværdige øjeblikke

2012: Nazdorovjo, hyldestsang til den danske fodbold til EM i fodbold
2004: Dansk Melodi Grand Prix, medvirkende i underholdning
2001: Eurovision Song Contest, publikumsopvarmer
1996: Kender du det? (Mona, Mona), syv uger på ”Tjeklisten”

Book Papkasseshow

Book Papkasseshow direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Papkasseshow

Papkasseshow har optrådt i en snes underholdningsprogrammer hovedsagelig på DR1, TV2 og TV3, bl.a. det Danske Melodi Grandprix 2004 hvor de havde en række musikalske og humoristiske indslag alene og sammen med Peter Mygind. De var effektive publikumsopvarmere for de 40.000 gæster op til ”Det internationale Melodi Grandprix” i Parken i maj 2001. I den forbindelse udgav de deres personlige version af Mabels smukke sang, ”Boom Boom”.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...