Bandet Partymaskinen iført sorte jakkesæt
Bandet Partymaskinen iført sorte jakkesæt

PartyMaskinen

PartyMaskinen består af fire konservatorieuddannede musikere: Rasmus Hedeboe på guitar og vokal, Anders Rose på keyboard og kor, Henrik Møller på bas og kor og Jacob Mygind på trommer. De er alle professionelle og rutinerede musikere, der har spillet med kendte solister som Lis Sørensen, Anders Blichfeldt, Annette Heick og mange andre.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke PartyMaskinen fordi

Bandet tager udgangspunkt i de musikalske højdepunkter fra de sidste 3 årtier, og repertoiret består af både nutidige og ældre hits. Der vil blive spillet de bedste og største hits fra The Beatles, Thomas Helmig, Big Fat Snake, Robbie Williams, Gasolin, Tom Jones, Elvis, Bryan Adams, Bob Marley, Bruce Springsteen, Eric Clapton og mange andre, og der er med garanti noget for enhver smag.

Partymaskinen leverer gerne musik under middagen samt til dans. Her kan de spille en smagfuld blanding af jazz-klassikere og pop-evergreens i afdæmpede og stemningsskabende versioner. Bandet kan også udvides med 2 korpiger til et 6-mands band og yderligere med en hornsektion til et 8-mands band.

Book

Book PartyMaskinen

Book PartyMaskinen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om PartyMaskinen

Puds danseskoene for når PartyMaskinen står på scenen, så kommer der gang i dansegulvet.

PartyMaskinens store popularitet skyldes blandt andet deres brede repertoire, og at de favner bredt. Derudover er de et band, der formår at trykke den af og komme helt ud over scenekanten. Der er garanteret et tætpakket dansegulv, når først PartyMaskinen går på scenen, og gæsterne går altid med hjem trætte fødder og et smil på læben.

Bandet har stor erfaring med både fødselsdage, firmafester, bryllupper, julefrokoster og både større og mindre arrangementer, hvor de hver gang har skabt god stemning og danseglæde.

Lignende artister

,

Sweethearts

,

Absolute 90s

, ,

Morphar and The Ladykillers

, ,

Mads Langer

,

The Antonelli Orchestra

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.