Bandet Partymaskinen iført sorte jakkesæt
PartyMaskinen

Band, Bryllupsband, Firmafest band, Prisklasse 2

Bandet Partymaskinen iført sorte jakkesæt
PartyMaskinen

Band, Bryllupsband, Firmafest band, Prisklasse 2

Bandet Partymaskinen iført sorte jakkesæt
Prisklasse 2
fra 25.000 - 60.000 DKK
Kvalitet er ét af nøgleordene for denne kategori. Det er typisk kendte ansigter, der leverer fejlfrie optrædener.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Band / PartyMaskinen

PartyMaskinen

Band, Bryllupsband, Firmafest band, Prisklasse 2

Du kender PartyMaskinen fra

PartyMaskinen består af fire konservatorieuddannede musikere: Rasmus Hedeboe på guitar og vokal, Anders Rose på keyboard og kor, Henrik Møller på bas og kor og Jacob Mygind på trommer. De er alle professionelle og rutinerede musikere, der har spillet med kendte solister som Lis Sørensen, Anders Blichfeldt, Annette Heick og mange andre.

Du skal booke PartyMaskinen fordi

Bandet tager udgangspunkt i de musikalske højdepunkter fra de sidste 3 årtier, og repertoiret består af både nutidige og ældre hits. Der vil blive spillet de bedste og største hits fra The Beatles, Thomas Helmig, Big Fat Snake, Robbie Williams, Gasolin, Tom Jones, Elvis, Bryan Adams, Bob Marley, Bruce Springsteen, Eric Clapton og mange andre, og der er med garanti noget for enhver smag.

Partymaskinen leverer gerne musik under middagen samt til dans. Her kan de spille en smagfuld blanding af jazz-klassikere og pop-evergreens i afdæmpede og stemningsskabende versioner. Bandet kan også udvides med 2 korpiger til et 6-mands band og yderligere med en hornsektion til et 8-mands band.

Book PartyMaskinen

Book PartyMaskinen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om PartyMaskinen

Puds danseskoene for når PartyMaskinen står på scenen, så kommer der gang i dansegulvet.

PartyMaskinens store popularitet skyldes blandt andet deres brede repertoire, og at de favner bredt. Derudover er de et band, der formår at trykke den af og komme helt ud over scenekanten. Der er garanteret et tætpakket dansegulv, når først PartyMaskinen går på scenen, og gæsterne går altid med hjem trætte fødder og et smil på læben.

Bandet har stor erfaring med både fødselsdage, firmafester, bryllupper, julefrokoster og både større og mindre arrangementer, hvor de hver gang har skabt god stemning og danseglæde.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...