DJ Per Kristensen

Per Kristensen

DJ Per Kristensen

Per Kristensen

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book DJ Per Kristensen her

Som DJ formår Per Kristensen altid at fyre op for musikken og sætte gang i dansegulvet. Booker du Per Kristensen er der ingen grund til at lade danseskoene blive hjemme. Han er en sikker succes og sikrer, at alle gæster går hjem med trætte fødder og smil på læben.

Altid gang i dansegulvet

Det der gør ham særlig populær er, at han ikke er bange for at spille det, som gæsterne gerne vil høre. De numre, I elsker og som får jer på dansegulvet. Mange DJ's spiller for sig selv, men ikke Kristensen. Han sætter derimod en ære i at gøre gæsterne glade og blive husket som den DJ, der gjorde festen uforglemmelig.

Ønsker du at sætte gang i festen med en DJ, der spiller for gæsterne og ikke sig selv – så er han det helt perfekte valg.

Book

Book Per Kristensen

Book Per Kristensen direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Per Kristensen

Per Kristensen har over 16 års erfaring i DJ-branchen og har optrådt til alverdens arrangementer som firmafester, julefrokoster, bryllupper og på klubber rundt om i landet. Han er med andre ord en af de mest alsidige DJ's og derfor utrolig populær. De mange års erfaring betyder, at man altid er i trygge hænder med ham bag DJ-pulten.

Fantastisk situationsfornemmelse

Han sætter sig lynhurtigt ind i situationen og er dygtig til at fornemme publikum og stemningen. Det betyder også, at han får musikken til at passe præcis til jeres fest og publikum. Hans store kærlighed til musikken og festen kan høres og mærkes fra første møde, og det smitter.

Derfor skal du booke Per Kristensen hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

”Vi var så heldige at have besøg af The X Orchestra og DJ Per Kristensen til vores sommerfest. Knap 200 feststemte gæster var klar til det helt store show. Vi må sige, at begge artister levede fuldstændig op til vores forventninger og leverede en fantastisk indsats, som gjorde netop denne aften speciel. Vi giver dem 5 måger ud af 5 stk.”

THOMAS HANSEN

FF SKAGEN A/S

"Vi havde Per Kristensen som DJ til vores julefrokost i firmaet, og var meget tilfredse.

Vi var et blandet publikum af gamle og unge, men Per formåede at gøre alle tilfredse, han spillede både lidt af det nye, men var heller ikke bange for at spille nogle af de gode gamle 80´er og 90´er hits. Han tog også meget gerne imod musik ønsker, det var der mange der var glade for."

CHRISTINA LAUSTSEN PETERSEN

LEASEPLAN DANMARK A/S

"Vi er super tilfredse. Per Kristensen spillede lige det, som holdt festdeltagerne på dansegulvet."

ELSE-MARIE HJERRILD LORENZEN

VEJDIREKTORATET

"Det var en rigtig dejlig dag.

Og DJ Per Kristensen var helt perfekt ;-)

Vi var meget glade for DJen, han/I vil bestemt blive anbefalet herfra."

Ditte og Tue

Kan bookes som:

Forespørg på Per Kristensen

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Claus Hartmann

,

Claus Green

,

Line Sander

,

Mads Laumann

,

Morten Greven Thomsen

,

Peter Kastrup

Kundeoplevelser

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører