Per Vers

Per Vers

Per Vers

Per Vers

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Genrens bedste tekstforfatter

Per Vers er et af de største navne inden for dansk rap og genrens bedste tekstforfatter. Han har en ganske særlig forståelse for sproget. Det er blevet honoreret med Dan Túrell-medaljen, en hæderspris for sit årelange og kreative arbejde med det danske sprog.

Han tyr ikke til den klassiske rap om penge, biler, stoffer og kvinder. Han formår i stedet at omfavne emner som skatteproblemer, mobning, Netto-ansatte, vagabonderi og kaffe. Han bruger sproget ærligt, legende og kreativt. Hans personlige tone med den passende dosis hjemmegroet humor rammer den danske folkesjæl spot on.

Fænomenal

Som opvarmer er han ganske enkelt fænomenal. Han fungerede som opvarmning ved 113 shows på Frank Hvams udsolgte tour. Her forbløffede han aften efter aften publikum med sine utrolige evner som ordjonglør.

Book

Book Per Vers

Book Per Vers direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Per Vers

Han bærer det borgerlige navn Per Uldal og var den første vinder af free-style rap-konkurrencen MC Fight Night i 2000, som han vandt to år i træk. Han trak sig herefter ubesejret tilbage, Han regnes i dag for at være en af Danmarks bedste freestyle rappere. Manden med mange talenter. Han bliver ofte præsenteret som rapper, ordgøgler, rimsmed, freestyler og endda stand-upper. Fællesnævneren for aktiviteterne er en stærk trang til at nytænke sproget og lege med rammerne for sproglige udtryksformer.

Resumé-rap

Per Vers kan arrangeres som publikumsopvarmer, og han kan optræde med en ”resumé-rap” eller “rap-up”. Det benyttes typisk af virksomheder eller organisationer, der gerne vil have sat et arrangement i relief. Her fungerer han som deltager eller observatør under arrangementet. Han afslutter med en rap, der omhandler de emner, der er blevet berørt. Det giver deltagerne en tankevækkende afrunding af dagen og en særlig oplevelse at gå hjem på.
Han tilbyder også andre indslag, workshops, rap-underholdning og meget mere. Det store talent giver mange muligheder, så er der specielle ønsker, kan Per Vers også være manden.

”Per Vers gav os et suverænt flot indblik i hvordan ordene bliver legende og vedkommende på vers.

Per Vers skabte lige på stedet nye vers. Midt i Gadstrup kirke blev der fortalt meningsfulde og eventyrlige fortællinger på vers med de ord de unge og voksne gav ham. Det var en virkelig imponerende og vedkommende oplevelse. Hvordan han greb ordene og jonglerede med dem, så de blev sat sammen på spontane og nydannede vers. Også Bibelens budskab og fortællinger kom til orde i kirken ved Per Vers´ flotte og inspirerende vers."

MALENE

Kan bookes som:

Forespørg på Per Vers

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Kundeoplevelser

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning