Dansk sangerinde Pernille Rosendahl
Dansk sangerinde Pernille Rosendahl

Pernille Aalund

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Pernille Aalund fordi

Hendes repertoire er bredt, og foredrag som ”Det ægte liv”, hvor tro, håb, kærlighed og livsvalg er i fokus. Om at turde tro på, at man hele vejen gennem sit liv kan ændre de betingelser der skaber rammen for egen eksistens. Dette foredrag om, at vælge lykken, skifte livsbane og invitere kærligheden indenfor uanset alder, har i den grad sat gang i hendes karriere som foredragsholder.

Som foredragsholder tilbyder Pernille Aalund et skræddersyet foredrag til dig og/eller din virksomhed, så længe det er inden for hendes kompetenceområde. Hun er meget en meget fleksibel foredragsholder i og med, at hun sagtens kan bookes til både små private foredrag og lige såvel store kongresser med flere tusinde mennesker til stede.

Book

Book Pernille Aalund

Book Pernille Aalund direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Pernille Aalund

Pernille Aalund optræder med andre foredrag omhandlende det gode liv såsom ”Hvad du ønsker, skal du få!”, der omhandler fravalg, tilvalg og fokus samt 10 værktøjer til et liv uden begrænsninger. Pernille Aalund erkendte offentligt, at hun har diagnosen Aspergers, hvortil hun har lavet foredraget ”Uro, smerte og tunnelsyn”, der er en beretning om et liv præget af udfordringer, men også en beretning om de styrker, der følger med. Foredraget ”Body and Brain” er en manual til at få et kvindeliv i balance for den moderne kvinde.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.