Pernille Rosendahl

Pernille Rosendahl Booking

Pernille Rosendahl

Pernille Rosendahl Booking

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Pernille Rosendahl her

Pernille har en lang musikalsk karriere bag sig, der startede allerede i 1985, da hun sammen med trommeslageren Emil Kuch Jørgensen dannede reggaebandet Rockae. Hun blev dog for alvor kendt i 1996 som forsanger i det populære indiepopband Swan Lee. Bandet, der udgav hits som ”I Don’t Mind” og ”Love Will Keep You Warm” havde en stor og trofast fanskare, der fulgte dem frem til opløsningen i 2005. Pernille modtog også prisen som ’Årets danske sangerinde’ ved Danish Music Awards for sit tid i Swan Lee.

R&B og elektroniske undertoner til fantastisk vokal

Der er mange spændende lag i Pernille Rosendahls musik, og de stilrene melodier krydres lækker R&B og elektroniske undertoner. Pernille har en vokal, der er de færreste forundt. Hun er på én gang skrøbelig og yndefuld og samtidig determineret og kraftfuld. Med Pernille Rosendahl på scenen, følger mange muligheder. Hun kan både sætte gang i festen og levere en intimt og fortryllende oplevelse.

Hun forstår at skabe en fællesskabsfølelse med publikum og underholde. Hun er bare sig selv, men det er også mere end nok. Musikken er smuk og melankolien dragende. Dit publikum går uden tvivl fra festen og er en musikalsk oplevelse rigere.

Book

Book Pernille Rosendahl

Du kan booke Pernille Rosendahl gennem Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Pernille Rosendahl

I årene efter opløsningen af bandet Swan Lee medvirkede Pernille på sange med Claus Hempler, Filur og Volbeat. I 2007 dannede hun rockbandet The Storm sammen med faderen til hendes barn og tidligere bassist i Mew Johan Wohlert. Bandets debutalbum ’Where the Storm Meets the Ground’ opnåede en guldcertificering og The Storm har stået bag store hits som ”Lullaby”, ”My Crown”, ”Lost In The Fire”, ”Drops in the Ocean”.

Swan Lee og The Storm

Pernille Rosendahl har i den grad personificeret Swan Lee og The Storm, men det er ikke kun som forsanger i bands, at hun har stor succes. Hun har udgivet det populære soloalbum ’Dark Bird’, der har fået flotte anmelderroser og er blevet taget godt imod blandt publikum.

Derfor skal du booke Pernille Rosendahl hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

”Kære Niels, du må gerne hilse Pernille Rosendahl og sige, at hun nu har fået en ny fan i mig. Hun gjorde det ganske enkelt suverænt godt, og vi har fået så mange positive tilkendegivelser fra deltagerne på Pernilles oplæg :-). Tak for samarbejdet i denne omgang.

De bedste hilsener”

MARTIN BROBERG, PROJEKTLEDER

TREKANTOMRAADET

”Vi havde en gennemført fantastik aften med Pernille i vores hjem. Xcluzive Entertainment, som for øvrigt havde et tårnhøjt serviceniveau, havde fortalt os at Pernille sang fantastisk og samtidig var den sødeste person at få hjem til os. Pernille sang fuldstændig eminent, det bedste jeg til dato har hørt og oveni havde vi lyst til at beholde hende bagefter, da hun er en af de sødeste, mest indlevende personer vi til dato har mødt".

Med venlig hilsen"

STEPHAN SØRENSEN, DIREKTØR

REMA BUTIKSUDVIKLING A/S

"Kære Niels,

Det var intet mindre end fantastisk – sikke en stor oplevelse.

Det var så smukt og rørende – Pernille Rosendahl og Crew var til stede og meget nærværende. Vi havde fået lavet en opstilling, som gjorde det hele meget intimt og stemningsfuld.

Kun ros herfra til jer som bureau – tak for rigtigt godt samarbejde."

Katrine Vestager Dahl, Skoleleder

Tarup Skole

Kan bookes som:

Forespørg på Pernille Rosendahl

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Kundeoplevelser

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde