Peter A.G. Nielsen

Book Peter AG

Peter A.G. Nielsen

Book Peter AG

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Peter AG her - Den legendariske frontfigur i GNAGS

Peter A.G. har i mere end 40 år stået som den legendariske frontfigur i GNAGS og stået bag gruppens utallige store hits. Sammen med GNAGS har han skrevet og indspillet mere end 21 albums og givet koncerter overalt i det danske land. Deres turneer har også ført dem ud over landets grænser til Norge, Sverige, Holland, Indien, Grønland, Færøerne, Cuba, Nicaragua, Kina, Kenya, Zimbabwe og Mozambique.

Danmarks Mr. Swing King - Medrivende indslag til firmafesten

A.G. er en hitmager af dimensioner. Hans store betydning for den danske musikscene er da heller ikke gået ubemærket hen. Peter A.G. har fået tildelt et hav af priser. Han er blandt andet blevet tildelt Århus Orkesterforenings hæderspris i 1976, Danske Jazz-beat og folk-authores hæderspris i 1981, B.T.’s danske rockpris i 1987, en Grammy for albummet Mr. Swing King i 1989 og IFPI’s Hæderspris i 2000, og hans sang ”Under Bøgen” er optaget i den danske musik-kanon.

Selvom han primært er kendt for sin rolle i GNAGS, er han fænomenal som solist. Da han for første gang stod alene på scenen, ville begejstringen ingen ende tage.

Book

Book Peter A.G.

Book A.G. direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Peter A.G.

Peter A.G. behøver næppe nogen nærmere præsentation. Han har med sine sange leveret soundtracket til flere generationers opvækst. En legende og et anerkendt navn i den danske musikbranche.

Han er en helt igennem eminent sanger og sangskriver, og han er hele Danmarks Mr. Swing King. En optræden med Peter A.G. er en ganske særlig oplevelse, for ingen giver så meget af sig selv til sit publikum som ham. Han kan bookes som gæstesolist i samarbejde med eget management.

Derfor skal du booke Peter A.G. hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Hej Niels

Vi havde en helt fantastisk fest og musikken var helt i top - Peter AG var naturligvis det største, han gav den max gas - det var så vildt, og bandet var også super. 
Så stor tak til dig, til bandet, DJ og en helt speciel stor tak til Peter AG, som var FANTASTISK.

Havde den vildeste fest og der blev bare danset og sunget igennem, så stemmen er nærmest væk og benene er som gelé.

Mange hilsener

Kirsten Daell / Direktør

Bernstorff Slot

Kan bookes som:

Forespørg på Peter A.G.

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Sanne Salomonsen

Infernal

,

Dodo and The Dodos

Danser med Drenge

Kundeoplevelser

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører