Peter A.G. Nielsen
Peter A.G.

Artist i særklasse, Gæstesolist, Prisklasse 4

Peter A.G. Nielsen
Peter A.G.

Artist i særklasse, Gæstesolist, Prisklasse 4

Peter A.G. Nielsen
Prisklasse 4
Kontakt for pris på artisten
For priser på artister i prisklasse 4 bedes du kontakte bureauet.
Xcluzive artist pakke

pris fastsættes efter arrangment

Book et uforpligtende opkald, hvor vi sammen finder det perfekte Xcluzive setup til dig.

Forside / Gæstesolist / Peter A.G.

Peter A.G.

Artist i særklasse, Gæstesolist, Prisklasse 4

Du kender Peter A.G. fra

Han har i mere end 40 år stået som den legendariske frontfigur i GNAGS og stået bag gruppens utallige store hits. Sammen med GNAGS har Peter A.G. skrevet og indspillet mere end 21 CD’er og givet koncerter overalt i det danske land, og de er stadig det hyppigste danske band på Roskilde Festivalens store scene. Deres turneer har også ført dem ud over landets grænser til Norge, Sverige, Holland, Indien, Grønland, Færøerne, Cuba, Nicaragua, Kina, Kenya, Zimbabwe og Mozambique.

Du skal booke Peter A.G. fordi

Peter A.G. er hele Danmarks Mr. Swing King

Peter A.G. er en hitmager af dimensioner. Hans store betydning for den danske musikscene er da heller ikke gået ubemærket hen. Peter har fået tildelt et hav af priser. Han er blandt andet blevet tildelt Århus Orkesterforenings hæderspris i 1976, Danske Jazz-beat og folk-authores hæderspris i 1981, B.T.’s danske rockpris i 1987, en Grammy for albummet Mr. Swing King i 1989 og IFPI’s Hæderspris i 2000, og hans sang ”Under Bøgen” er optaget i den danske musik-kanon.

Selvom Peter primært er kendt for sin rolle i GNAGS, er han fænomenal som solist. Da han for første gang stod alene på scenen, ville begejstringen ingen ende tage, og 32 udsolgte koncerter vidner om den massive interesse og opbakning, der er til Peter A.G.

Peter A.G.s populære hits

– Når Jeg Bliver Gammel
– Vilde Kaniner
– Jeg Elsker Dig
– Den Dejligste Morgen
– Mr. Swing King

Book Peter A.G.

Book Peter A.G. direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Peter A.G.

Peter A.G. behøver næppe nogen nærmere præsentation. Han har med sine sange leveret soundtracket til flere generationers opvækst og er efterhånden en legende og et anerkendt navn i den danske musikbranche.

Peter er en helt igennem eminent sanger og sangskriver, og han er hele Danmarks Mr. Swing King. En optræden med Peter A.G. er en ganske særlig oplevelse, for ingen giver så meget af sig selv til sit publikum som ham.

Peter A.G. kan bookes som gæstesolist i samarbejde med eget management.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...