Peter A.G. Nielsen

Peter A.G.

Peter A.G. Nielsen

Peter A.G.

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Den legendariske frontfigur i GNAGS

Peter A.G. har i mere end 40 år stået som den legendariske frontfigur i GNAGS og stået bag gruppens utallige store hits. Sammen med GNAGS har han skrevet og indspillet mere end 21 albums og givet koncerter overalt i det danske land. Deres turneer har også ført dem ud over landets grænser til Norge, Sverige, Holland, Indien, Grønland, Færøerne, Cuba, Nicaragua, Kina, Kenya, Zimbabwe og Mozambique.

Danmarks Mr. Swing King

A.G. er en hitmager af dimensioner. Hans store betydning for den danske musikscene er da heller ikke gået ubemærket hen. Peter A.G. har fået tildelt et hav af priser. Han er blandt andet blevet tildelt Århus Orkesterforenings hæderspris i 1976, Danske Jazz-beat og folk-authores hæderspris i 1981, B.T.’s danske rockpris i 1987, en Grammy for albummet Mr. Swing King i 1989 og IFPI’s Hæderspris i 2000, og hans sang ”Under Bøgen” er optaget i den danske musik-kanon.

Selvom han primært er kendt for sin rolle i GNAGS, er han fænomenal som solist. Da han for første gang stod alene på scenen, ville begejstringen ingen ende tage.

Book

Book Peter A.G.

Book A.G. direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Peter A.G.

Peter A.G. behøver næppe nogen nærmere præsentation. Han har med sine sange leveret soundtracket til flere generationers opvækst. En legende og et anerkendt navn i den danske musikbranche.

Han er en helt igennem eminent sanger og sangskriver, og han er hele Danmarks Mr. Swing King. En optræden med Peter A.G. er en ganske særlig oplevelse, for ingen giver så meget af sig selv til sit publikum som ham. Han kan bookes som gæstesolist i samarbejde med eget management.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Peter A.G.

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...