Peter Kær
Peter Kær

Peter Kær

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Kendt fra
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Peter Kær fordi

Peter Kær har med sine mange års erfaring inden for radio og tv udviklet ”konferencier-genet”. Det er et særligt gen, som kun de færreste har. Det kræver sin mand at stå i front, og det er lige præcis, hvad Peter kan. Han mestrer at forholde sig til mange forskellige mennesker, situationer og uforudsete indfald, og man er fuldstændig tryg med ham ved roret.

På en drenget og charmerende måde indtager han publikums hjerter, og med et glimt i øjet, musikalitet, afslappethed og initiativ gør Peter aftenen til noget helt specielt. Han er en fantastisk vært, og med ham som konferencier er man sikker på, at gæsterne går fra festen med følelsen af at have været i rigtig godt selskab og underholdt.

Kendt fra

Peter Kær har været vært for

– Mandagschancen
– Kærs Køkken
– Lystløgnerne
– Kærs Underværker
– Hvem vil være millionær
– Hit med sangen

Book

Book Peter Kær

Book Peter Kær direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Peter Kær

Peter Kær tilbyder også en række foredrag. I foredraget ’Humor i hverdagen’ tager Peter fat på mange af de finurligheder i hverdagen, der ofte vækker undren og kalder på en tanke, et smil, måske endda et grin.
I foredraget ’Kvinder er fra matas og mænd er fra superligaen’ bliver de fascinerende og yderst besværlige forskelle på mænd og kvinder vendt og drejet og taget under kærlig og underholdende behandling, når Peter Kær forsøger at gøre publikum klogere på parforholdets mange sving og kurver.
’Hvad siger de og hvad siger du’ er et foredrag om personlig kommunikation, hvor Peter Kær fortæller om sine erfaringer og giver forslag til, hvordan du kan blive bedre til at kommunikere, mens han i foredraget ’Rigdom og værdier’ reflekterer over, hvad rigdom og værdier er i et bredere perspektiv, og hvordan man skaber et rigt liv for sig selv og sine nærmeste.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

,

Casper Christensen

,

Jacob Haugaard

,

Natasja Crone

Andrea Elisabeth Rudolph

Camilla Ottesen