Peter Kær

Peter Kær

Peter Kær

Peter Kær

  • Beskrivelse
  • Kendt fra
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Peter Kær her

For Peter Kær har radio og tv har spillet en stor rolle i karrieren. Han startede med at beskæftige sig med satire på blandt andet P3, hvor han var ophavsmand til landeplagen “Brian Igen Igen” og på TV med ’TV-PIL – manden med pilen gennem hovedet’, ’Den gode, den onde og den virk’li’ sjove, og ’Mere sport om lidt’.
Hans ansigt blev dog for alvor kendt, da han indtog rollen som tv-vært på en række populære programmer som ’Mandagschancen’, ’Kærs Køkken’, ’Lystløgnerne’, ’Kærs Underværker’, ’Hvem vil være millionær’ og ’Hit med sangen’.

Kendt som vært fra "Hit med sangen" og "Hvem vil være millionær"

Peter Kær har med sine mange års erfaring inden for radio og tv udviklet ”konferencier-genet”. Det er et særligt gen, som kun de færreste har. Det kræver sin mand at stå i front, og det er lige præcis, hvad Peter kan. Han mestrer at forholde sig til mange forskellige mennesker, situationer og uforudsete indfald, og man er fuldstændig tryg med ham ved roret.

På en drenget og charmerende måde indtager han publikums hjerter, og med et glimt i øjet, musikalitet, afslappethed og initiativ gør Peter aftenen til noget helt specielt. Han er en fantastisk vært, og med ham som konferencier er man sikker på, at gæsterne går fra festen med følelsen af at have været i rigtig godt selskab og underholdt.

Kendt fra

Peter Kær har været vært for

– Mandagschancen
– Kærs Køkken
– Lystløgnerne
– Kærs Underværker
– Hvem vil være millionær
– Hit med sangen

Book

Book Peter Kær

Book Peter Kær direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Peter Kær

Peter Kær tilbyder også en række foredrag. I foredraget ’Humor i hverdagen’ tager Peter fat på mange af de finurligheder i hverdagen, der ofte vækker undren og kalder på en tanke, et smil, måske endda et grin.

Kvinder er fra Matas, og mænd er fra superligaen

I foredraget ’Kvinder er fra matas og mænd er fra superligaen’ bliver de fascinerende og yderst besværlige forskelle på mænd og kvinder vendt og drejet og taget under kærlig og underholdende behandling, når Peter Kær forsøger at gøre publikum klogere på parforholdets mange sving og kurver.

Hvad siger de, og hvad siger du?

’Hvad siger de og hvad siger du’ er et foredrag om personlig kommunikation, hvor Peter Kær fortæller om sine erfaringer og giver forslag til, hvordan du kan blive bedre til at kommunikere, mens han i foredraget ’Rigdom og værdier’ reflekterer over, hvad rigdom og værdier er i et bredere perspektiv, og hvordan man skaber et rigt liv for sig selv og sine nærmeste.

Kan bookes som:

Forespørg på Peter Kær

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Kundeoplevelser

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy