Peter Kastrup
Peter Kastrup

Peter Kastrup

Før sin karriere som DJ, der havde Peter Kastrup sin daglige gang i sit eget lyd og lys udlejningsfirma, men nu koncentrerer han sig udelukkende kun om jobbet som DJ. Peter besidder en pladesamling udover det sædvanlige, som gør at du er sikret en lækker blanding af både gamle og nye hits. Hvis der opstår specifikke ønsker på sange, så downloader Peter sangen med det samme og festen forsætter ubemærket.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Peter Kastrup fordi

DJ Peter Kastrup kommer med en situationsfornemmelse for publikummet, der altid sætter gang i festen og bentøjet på dansegulvet. Peter har spillet til et utal af brylluper, private- og firmafester, og må siges at levere varen hver gang han stiller sig bag pulten.

DJ Peter Kastrup spiller gerne lounge musik under maden eller til receptionen, hvor han efterfølgende fyrer op for blandede hits og holder festen i gang til langt ud på natten. Peter er det sikre valg, hvis du mangler en DJ der tilfører stærk energi, god karme og evige minder.

Book

Book Peter Kastrup

Book Peter Kastrup direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Peter Kastrup

Peter Kastrup er altid udadvendt og imødekommende, og besidder en god karma der altid smitter af på enhver fest. Ligeledes sætter sig ind i festen, og medbringer sin dynamiske og nærværende spillestil. Genremæssigt befinder Peter sig i mainstream/top 40 samt 70’er, 80’er og 90’er musikken.

Lignende artister

,

Jan Olsen

,

DJ Miguel

,

Thomas Madvig

,

Torben Pop

,

Dj Chriz

,

Morten Greven Thomsen

,

CK Feltman

, ,

Adam Duvå Hall

Anbefalinger Peter Kastrup

”Vores julefrokost var bare perfekt. DJ Peter Kastrup havde helt styr på lys og lyd, og Mick Øgendahl fik os til at hyle af grin. Han var en rigtig god fest-starter. Der var absolut ingen problemer før, under eller efter festen, og det var alt i alt en meget professionel afvikling.”

ANJA, MARKETING COORDINATOR

KVADRAT A/S

"DJ Peter Kastrup var en kæmpe del af at gøre vores bryllup til en fantastisk oplevelse for os. Aldrig har jeg oplevet en DJ der havde så godt styr på hvilket musik der virkede. Vores gæster dansede hele natten og vi var så glade for hvor meget de gav den gas på dansegulvet, fordi han formåede at sætte den rigtige musik sammen.

Ud over det, er han jo bare en utrolig sympatisk og dejlig fyr, og vi var meget glade for at have ham med - han tog varmt imod vores gæster, når de stod ved pulten og bestilte diverse sange. Og både pult og lys var bare helt i top - langt mere og bedre end hvad vi havde turde håbe på.

Vi vil meget gerne give ham vores varmeste og bedste anbefalinger videre."

CHRISTINA & MARC

"Det var en helt igennem fantastisk bryllupsfest.

Vi var ovenud tilfredse med både dinner pianisten og DJ Peter Kastrup.

Dinner pianisten lagde den perfekte lyd, og alle var henne og rose ham til skyerne. Han lagde en helt kanon stemningsmusik, som på ingen måde var for dominerende.

DJ Peter Kastrup sørgede for super god dansemusik, hvor det først var til sidst, da folk var ved at være rigtig trætte (os selv inklusiv), at dansen gik lidt død.

Vi vil helt klart anbefale både pianist og DJ Peter Kastrup til andre bryllupspar.

Det var dejlig nemt at booke, og vi har ikke haft nogen bekymringer omkring noget, da begge kunstnere ringede os op inden festen og dobbelttjekkede det hele."

LOUISE OG JESPER

"DJ Peter Kastrup satte gang i festen og der blev danset hele natten - vi er nogen der stadig har tunge ben ?

Peter Kastrup var utrolig sympatisk og han levede fuldstændig op til vores forventninger.

Vi vil helt sikkert anbefale Peter og Xcluzive Entertainment til alle vi møder på vores vej."

JESPER OG MIA

”Tak til Xcluzive Entertainment, vi havde en dejlig dag og fest.

Peter Kastrup leverede et godt stykke arbejde, han var høflig og venlig. Han spillede den musik vi ønskede, hvilket vi havde drøftet inden afviklingen. Samtidig var han god til at tage imod ønsker fra gæster og ’sortere’ i disse.

Så alt i alt er vi meget tilfredse :-)!

Venlig hilsen”

PER

"Hej Niels,

Vi havde en dejlig fest hele dagen og natten med. Peter Kastrup levede fuldt op tll vores forventninger. Han er en yderst rar og sympatisk fyr, som hurtigt pejlede sig ind på, hvad de "skøre tøser"ville høre. Det var meget pigerne, der dansede vlldt i grupper og så indimellem et par "skøre knægte"der hoppede med. De ville vist hellere stå i baren. Lige som det skulle være. Sådan plejer det vist også være, når de fester i TaeKwondo-klubben.

Vi kan varmt anbefale DJ Peter Kastrup. Du skal også have tusind tak for din venlige måde at være på, og tak for rådet med, at vi skulle insistere på at få kaffen i samme rum, sænke lyset og så masser af stearinlys - Det virkede.

Ha' det rigtig godt.

Venlig hilsen"

Anette Riisberg

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.