Peter Kastrup

Peter Kastrup

Peter Kastrup

Peter Kastrup

  • Beskrivelse
  • Book
Beskrivelse

Book Peter Kastrup direkte her

Før sin karriere som DJ havde Peter Kastrup sin daglige gang i sit eget lyd- og lysudlejningsfirma. Nu koncentrerer han sig udelukkende kun om jobbet som DJ. Han besidder en pladesamling udover det sædvanlige, som gør, at du er sikret en lækker blanding af både gamle og nye hits. Hvis der opstår specifikke ønsker på sange, så downloader han sangen med det samme, og festen forsætter ubemærket.

DJ Peter Kastrup kommer med en situationsfornemmelse for publikummet, der altid sætter gang i festen og bentøjet på dansegulvet. Han har spillet til et utal af brylluper, privat- og firmafester, og må siges at levere varen hver gang han stiller sig bag pulten.

Det sikre valg til en festlig aften

Han spiller gerne loungemusik under maden eller til receptionen. Efterfølgende fyrer han op for blandede hits og holder festen i gang til langt ud på natten. Han er det sikre valg, hvis du mangler en DJ der tilfører stærk energi, god karme og evige minder.

Book

Book Peter Kastrup

Book Peter Kastrup direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Derfor skal du booke Peter Kastrup hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

”Vores julefrokost var bare perfekt. DJ Peter Kastrup havde helt styr på lys og lyd, og Mick Øgendahl fik os til at hyle af grin. Han var en rigtig god fest-starter. Der var absolut ingen problemer før, under eller efter festen, og det var alt i alt en meget professionel afvikling.”

ANJA, MARKETING COORDINATOR

KVADRAT A/S

"DJ Peter Kastrup var en kæmpe del af at gøre vores bryllup til en fantastisk oplevelse for os. Aldrig har jeg oplevet en DJ der havde så godt styr på hvilket musik der virkede. Vores gæster dansede hele natten og vi var så glade for hvor meget de gav den gas på dansegulvet, fordi han formåede at sætte den rigtige musik sammen.

Sympatisk og dejlig DJ

Ud over det, er han jo bare en utrolig sympatisk og dejlig fyr, og vi var meget glade for at have ham med - han tog varmt imod vores gæster, når de stod ved pulten og bestilte diverse sange. Og både pult og lys var bare helt i top - langt mere og bedre end hvad vi havde turde håbe på.

Vi vil meget gerne give ham vores varmeste og bedste anbefalinger videre."

CHRISTINA & MARC

"Det var en helt igennem fantastisk bryllupsfest.

Vi var ovenud tilfredse med både dinner pianisten og DJ Peter Kastrup.

Dinner pianisten lagde den perfekte lyd, og alle var henne og rose ham til skyerne. Han lagde en helt kanon stemningsmusik, som på ingen måde var for dominerende.

Super god dansemusik

DJ Peter Kastrup sørgede for super god dansemusik, hvor det først var til sidst, da folk var ved at være rigtig trætte (os selv inklusiv), at dansen gik lidt død.

Vi vil helt klart anbefale både pianist og DJ Peter Kastrup til andre bryllupspar.

Dejlig nemt at booke

Det var dejlig nemt at booke, og vi har ikke haft nogen bekymringer omkring noget, da begge kunstnere ringede os op inden festen og dobbelttjekkede det hele."

LOUISE OG JESPER

"DJ Peter Kastrup satte gang i festen og der blev danset hele natten - vi er nogen der stadig har tunge ben ?

Utrolig sympatisk

Peter Kastrup var utrolig sympatisk og han levede fuldstændig op til vores forventninger.

Vi vil helt sikkert anbefale Peter og Xcluzive Entertainment til alle vi møder på vores vej."

JESPER OG MIA

”Tak til Xcluzive Entertainment, vi havde en dejlig dag og fest.

God til at tage imod ønsker

Peter Kastrup leverede et godt stykke arbejde, han var høflig og venlig. Han spillede den musik vi ønskede, hvilket vi havde drøftet inden afviklingen. Samtidig var han god til at tage imod ønsker fra gæster og ’sortere’ i disse.

Så alt i alt er vi meget tilfredse :-)!

Venlig hilsen”

PER

"Hej Niels,

Vi havde en dejlig fest hele dagen og natten med. Peter Kastrup levede fuldt op tll vores forventninger. Han er en yderst rar og sympatisk fyr, som hurtigt pejlede sig ind på, hvad de "skøre tøser"ville høre. Det var meget pigerne, der dansede vlldt i grupper og så indimellem et par "skøre knægte"der hoppede med. De ville vist hellere stå i baren. Lige som det skulle være. Sådan plejer det vist også være, når de fester i TaeKwondo-klubben.

Gode tips til den gode fest

Vi kan varmt anbefale DJ Peter Kastrup. Du skal også have tusind tak for din venlige måde at være på, og tak for rådet med, at vi skulle insistere på at få kaffen i samme rum, sænke lyset og så masser af stearinlys - Det virkede.

Ha' det rigtig godt.

Venlig hilsen"

Anette Riisberg

"Vi havde en fantastisk dag og en forrygende fest!

Peter Kastrup var venlig og meget imødekommende. Vi havde en god samtale med ham 3 dage før brylluppet og efterfølgende sendte vi ham en liste med sange vi ønskede spillet og den blev stort set fulgt. Han var også villig til at give et par ekstranummer og spille sange som gæsterne ønskede, hvilket var super godt for festen.

Det vi fik levede op til vores forventninger."

Jakob og Maria

"Vi havde en fest og DJ Peter Kastrup var super god med musikken og skabte en god stemning. Derudover var han også et meget behageligt menneske!"

Kim Feldt, CEO

Value Building

Kan bookes som:

Forespørg på Peter Kastrup

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Per Kristensen

,

Claus Hartmann

,

Morten Greven Thomsen

,

Claus Green

,

Mads Laumann

,

Benny Hansen

,

Mikkel Wendelboe

Kundeoplevelser

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV