Poporkestret

PopOrkestret

Poporkestret

PopOrkestret

  • Beskrivelse
  • Book
Beskrivelse

Du skal booke PopOrkestret fordi

PopOrkestret spiller en sand hitparade fra de sidste fem årtier. Det største og det bedste popmusikken har at byde på. Bandet har mange års erfaring fra store produktioner, og du kan være helt sikker på, at de leverer en professionel og tryg afvikling af arrangementet. Der er tale om et populært orkester, der altid sætter værten i centrum. De tager altid udgangspunkt i dine ønsker og publikums sammensætning, når musikken skal udvælges. Du er garanteret et repertoire, som passer til din fest og dine ønsker.

Bandet optræder også med andre kunstnere. Ønsker I en kendt stjerne som et musikalsk prik over i’et, så er de det oplagte valg som backing-band. Forvent en uforglemmelig aften i musikalsk topklasse.

Book

Book PopOrkestret

Book PopOrkestret direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på PopOrkestret

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...