Popped Up popband

Popped Up

Popped Up popband

Popped Up

  • Beskrivelse
  • Sætliste
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Popped up her

Popped Up består af Rune Staunskær på sang og guitar, Stina Nørgaard Schou på sang og keys, Kasper Viinberg på trommer og kor og Marc Faaborg på bas og kor. Popped Up har en særdeles rutineret besætning, der også er kendt fra andre sammenhænge i det professionelle, danske musikliv, og alle fire musikere har stor erfaring med at fylde dansegulvene til alverdens fester. De har faktisk sammenlagt 50 års erfaring på scenen, så de ved, hvordan man sætter gang i festen.

Bryllupsband, der altid spiller op til dans

Popped Up er det ultimative festband til det popelskende publikum. De er et energisk og festligt band i absolut topklasse. De elsker popmusik og mestrer genren til perfektion. De er et oplagt valg til firmafesten, gymnasiefesten, julefrokosten, brylluppet for det unge brudepar eller en hvilken som helst anden fest med danseglade popelskere på gæstelisten. Gruppen tager udgangspunkt i den musik, der sikrer et fyldt dansegulv hele natten, og de er derfor et populært valg til de fleste fester. Ønsker du, at dine gæster skal synge med på de nyeste hits og et tætpakket dansegulv, så er Popped Up det oplagte valg!

Sætliste

Popped Ups sætliste

– Major Lazer/MØ – Lean On
– Carly Rae jepsen – Call Me Maybe
– Psy – Gangnam Style
– AVCII – Levels
– Shaka Loveless – Ikke Mere Tid
– LFMAO – Sexy And I Know it
– Loreen – Euphoria
– LFMAO – Party Rock Anthem
– Calvin Harris – Bounce
– Maroon 5 – Moves Like Jagger
– Justin Bieber – What Do You Mean
– Ariana Grande – One Last Time
– Meghan Trainor – All About That Bass
– Coldplay – Viva La Vida
– Medina – For Altid
– Rasmus Seebach – Natteravn
– Bruno Mars – The Lazy Song
– Bruno Mars – Uptown Funk
– Rihanna – Only Girl In The World
– Rihanna – Umbrella
– Ellie Goulding – On My Mind
– Bombfunk MC’s – Freestyler
– Veronica Maggio – Jag Kommer
– Katy Perry – California Girls
– Lady Gaga – Just Dance
– Chris Brown – Yeah x3
– Medina – Kun For Mig
– Justin Timberlake – Lovestoned
– Britney Spears – Till The World Ends
– Pink – Raise Your Glass
– Taylor Swift – Shake It Off

Og meget mere...

Book

Book Popped Up

Book Popped Up direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Popped Up

Gruppen tager afsæt i nogle af tidens allerstørste pophits af kunstnere som Medina, Maroon 5, Katy Perry, LMFAO, Loreen, Calvin Harris, Pink, Rasmus Seebach, Justin Bieber, Ariana Grande og mange flere.

Altid et superaktuelt repertoire

Popped Up sætter en stor ære i være gruppen, der mestrer de største hits, mens de hitter, og de møder derfor altid op med et helt aktuelt repertoire til festen. Selvom popmusikken er deres primære musikalske beskæftigelse, kombinerer gruppen uden problemer poppen med både rap- og dance-numre.

Derfor skal du booke Popped Up hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Popped Up

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Kundeoplevelser

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence