Povl Erik Carstensen
Povl Erik Carstensen

Povl Erik Carstensen

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Povl Erik Carstensen fordi

Povl Erik Carstensen er den fødte entertainer. Siden gymnasietiden har han levet af at optræde først som kontrabassist og sidenhen som skuespiller, foredragsholder og komiker. Man kan sagtens mærke, at han har flere års erfaring med at stå på scenen. Faktisk kunne Povl Erik allerede tilbage i 2011 fejrer sit 20 års jubilæum som stand up-komiker.

Når Povl Erik optræder, er det med en lun og underfundig humor, der rammer bredt i alle aldersgrupper. Hans optræden er underspillet men altid fuld af overraskelser, og han formår at fastholde publikums opmærksomhed fra start til slut.

Book

Book Povl Erik Carstensen

Book Povl Erik Carstensen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Povl Erik Carstensen

Povl Erik Carstensen er dog nok mest kendt som halvdelen af komikerduoen John & Aage, der med stor succes har optrådt på tv og live over hele landet. John & Aage er stadig utrolig populære, og de optræder jævnligt som underholdning til alt fra fødselsdage og firmafester til bryllupper og julefrokoster. John & Aage er et perfekt indslag til ethvert arrangement, hvor et budskab skal formidles. John vil som altid lave ”rav” i den, mens Aage på bedste vis forsøger at afvikle arrangementet til stor morskab for alle blandt publikum.

Povl Erik Carstensen har levet af at underholde i mange år, og han ved, hvordan man får latteren til at flyde. Povl Erik kan derudover også bookes som foredragsholder.
Han tilpasser gerne sin optræden til den enkelte begivenhed og optræder på både dansk og engelsk. Hans optræden går rent hjem hos publikum af alle typer, og hans humoristiske univers spænder vidt og bredt. Han er derfor et sikkert valg til alle typer af arrangementer.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Mads Brynnum

Mikkel Klint

Rune Klan

Steen Molzen

Jacob Wilson

Martin Veltz

Linda P

Elias Ehlers