Povl Erik Carstensen

Povl Erik Carstensen

Povl Erik Carstensen

Povl Erik Carstensen

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Den fødte entertainer

Povl Erik Carstensen er den fødte entertainer. Siden gymnasietiden har han levet af at optræde først som kontrabassist og sidenhen som skuespiller, foredragsholder og komiker. Man kan sagtens mærke, at han har flere års erfaring med at stå på scenen. Faktisk kunne Povl Erik allerede tilbage i 2011 fejrer sit 20 års jubilæum som stand up-komiker.

Passer til mange aldersgrupper

Når Povl Erik optræder, er det med en lun og underfundig humor, der rammer bredt i alle aldersgrupper. Hans optræden er underspillet, men altid fuld af overraskelser. Han formår at fastholde publikums opmærksomhed fra start til slut.

Gennem de mange år med optrædener, har han blandt andet medvirket i Erik Clausens film ”De Frigjorte”. Han har selv instrueret flere gange. Derudover har han forfattet en børnebog, to bøger med stand up-tekster. Sammen med komikeren Thomas Wivel har han udgivet den alternative historiebog ”Verdenshistorien – før og nu”.

Book

Book Povl Erik Carstensen

Book Povl Erik Carstensen direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Povl Erik Carstensen

Povl Erik Carstensen er dog nok mest kendt som halvdelen af komikerduoen John & Aage. De har med stor succes har optrådt på tv og live over hele landet. John & Aage er stadig utrolig populære, og de optræder jævnligt som underholdning til alt fra fødselsdage og firmafester til bryllupper og julefrokoster. John & Aage er et perfekt indslag til ethvert arrangement, hvor et budskab skal formidles. John vil som altid lave ”rav” i den. Aage vil på bedste vis forsøge at afvikle arrangementet til stor morskab for alle blandt publikum.

Tilpasses til dit arrangement

Han har levet af at underholde i mange år, og han ved, hvordan man får latteren til at flyde. Povl Erik kan derudover også bookes som foredragsholder. Han tilpasser gerne sin optræden til den enkelte begivenhed og optræder på både dansk og engelsk. Hans optræden går rent hjem hos publikum af alle typer, og hans humoristiske univers spænder vidt og bredt. Han er derfor et sikkert valg til alle typer af arrangementer.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Povl Erik Carstensen

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...