Povl Erik Carstensen

Povl Erik Carstensen

Povl Erik Carstensen

Povl Erik Carstensen

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Povl Erik Carstensen fordi

Povl Erik Carstensen er den fødte entertainer. Siden gymnasietiden har han levet af at optræde først som kontrabassist og sidenhen som skuespiller, foredragsholder og komiker. Man kan sagtens mærke, at han har flere års erfaring med at stå på scenen. Faktisk kunne Povl Erik allerede tilbage i 2011 fejrer sit 20 års jubilæum som stand up-komiker.

Når Povl Erik optræder, er det med en lun og underfundig humor, der rammer bredt i alle aldersgrupper. Hans optræden er underspillet men altid fuld af overraskelser, og han formår at fastholde publikums opmærksomhed fra start til slut.

Book

Book Povl Erik Carstensen

Book Povl Erik Carstensen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Povl Erik Carstensen

Povl Erik Carstensen er dog nok mest kendt som halvdelen af komikerduoen John & Aage, der med stor succes har optrådt på tv og live over hele landet. John & Aage er stadig utrolig populære, og de optræder jævnligt som underholdning til alt fra fødselsdage og firmafester til bryllupper og julefrokoster. John & Aage er et perfekt indslag til ethvert arrangement, hvor et budskab skal formidles. John vil som altid lave ”rav” i den, mens Aage på bedste vis forsøger at afvikle arrangementet til stor morskab for alle blandt publikum.

Povl Erik Carstensen har levet af at underholde i mange år, og han ved, hvordan man får latteren til at flyde. Povl Erik kan derudover også bookes som foredragsholder.
Han tilpasser gerne sin optræden til den enkelte begivenhed og optræder på både dansk og engelsk. Hans optræden går rent hjem hos publikum af alle typer, og hans humoristiske univers spænder vidt og bredt. Han er derfor et sikkert valg til alle typer af arrangementer.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

Anders Fjelsted

Anders Grau

Elias Ehlers

,

Magnus Millang

Sanne Søndergaard

Sofie Hagen