Povl Erik Carstensen

Povl Erik Carstensen

Povl Erik Carstensen

Povl Erik Carstensen

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Povl Erik Carstensen her

Povl Erik Carstensen er den fødte entertainer. Siden gymnasietiden har han levet af at optræde først som kontrabassist og sidenhen som skuespiller, foredragsholder og komiker. Man kan sagtens mærke, at han har flere års erfaring med at stå på scenen. Faktisk kunne Povl Erik allerede tilbage i 2011 fejrer sit 20 års jubilæum som stand up-komiker.

Passer til mange aldersgrupper

Når Povl Erik optræder, er det med en lun og underfundig humor, der rammer bredt i alle aldersgrupper. Hans optræden er underspillet, men altid fuld af overraskelser. Han formår at fastholde publikums opmærksomhed fra start til slut.

Gennem de mange år med optrædener, har han blandt andet medvirket i Erik Clausens film ”De Frigjorte”. Han har selv instrueret flere gange. Derudover har han forfattet en børnebog, to bøger med stand up-tekster. Sammen med komikeren Thomas Wivel har han udgivet den alternative historiebog ”Verdenshistorien – før og nu”.

Book

Book Povl Erik Carstensen

Book Povl Erik Carstensen direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Povl Erik Carstensen

Povl Erik Carstensen er dog nok mest kendt som halvdelen af komikerduoen John & Aage. De har med stor succes har optrådt på tv og live over hele landet. John & Aage er stadig utrolig populære, og de optræder jævnligt som underholdning til alt fra fødselsdage og firmafester til bryllupper og julefrokoster. John & Aage er et perfekt indslag til ethvert arrangement, hvor et budskab skal formidles. John vil som altid lave ”rav” i den. Aage vil på bedste vis forsøge at afvikle arrangementet til stor morskab for alle blandt publikum.

Tilpasses til dit arrangement

Han har levet af at underholde i mange år, og han ved, hvordan man får latteren til at flyde. Povl Erik kan derudover også bookes som foredragsholder. Han tilpasser gerne sin optræden til den enkelte begivenhed og optræder på både dansk og engelsk. Hans optræden går rent hjem hos publikum af alle typer, og hans humoristiske univers spænder vidt og bredt. Han er derfor et sikkert valg til alle typer af arrangementer.

Derfor skal du booke Povl Erik Carstensen hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Povl Erik Carstensen

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Thomas Wivel

Carsten Eskelund

Carsten Bang

Christian Fuhlendorff

Alex Thelander

Kundeoplevelser

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde