Rasmus Bjerg
Rasmus Bjerg

Rasmus Bjerg

Han har et fantastisk komisk talent, og Rasmus har efterhånden været en del af den danske satireproduktion i mange år. Han er manden bag adskillige underholdende og uforglemmelige karakterer som den konstant liderlige arkæolog Loke, den psykopatiske krigsveteran og Anders Frandsens fortabte bror Leif ”Kegle” Frandsen, den krebinetspisende lydmand Rico, den yderst pædagogiske og småpsykisk syge hippie Vincent, Mogens ”den næsvise” Kattekilling og håbløse skuespiller og impresarioen Torben Asmussen, der ifølge egne ord stod bag Cartoons. Og så kender vi ham selvfølgelig som Mr. Poxycat fra tv-serien Mr. Poxycat og Co.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Medvirket i
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Rasmus Bjerg fordi

Rasmus Bjerg tager underholdning til et helt nyt niveau, og han leverer humor og knivskarpe kommentarer på høj plan.

Rasmus Bjerg er også en dygtig sanger, og når han krydrer sine vokalpræstationer med sit komiske talent, når det uanede højder. Det blev fx tydeligt, da han sammen med Nikolaj Lie Kaas udgav sangen ”Fugt i Fundamentet” under navnet Nik & Ras til Zulu Comedy Galla. Sangen blev et massivt hit, solgte dobbelt guld og blev fulgt op året efter med sangen ”Hvad Der Sker Her”.

Som konferencier er Rasmus også populær, for han kan underholde både unge og gamle. Han har fx været konferencier ved BILLED-BLADETs TV-GULD-fest på D’Angleterre, og sammen med Simon Jul har han to gange været konferencier ved det legendariske Kapsejlads på Aarhus Universitet.

Medvirket i

Rasmus Bjerg har medvirket i

– Sikke et cirkus, film
– Jeg er William, film
– Alle for tre, film
– En bid af historien, vært
– 1864, Oberst Møller
– Julestjerner
– Mr. Poxycat & Co

Book

Book Rasmus Bjerg

Book Rasmus Bjerg direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Rasmus Bjerg

Rasmus Bjerg er uddannet på Statens teaterskole i 2000, og han er en populær skuespiller på de danske teatre. Han har derudover gjort sig positivt bemærket i bedste sendetid med sine roller i store DR dramaserier som Livvagterne og 1864 og på biograflærredet med roller i komedierne Alle for en, Alle for to og Sover Dolly på ryggen.

Rasmus Bjerg kan arrangeres som konferencier eller underholdning, hvor han f.eks. kan optræde som Mr. Poxycat, Peter kok fra DRs Store Juleshow eller i andre roller efter aftale.

Lignende artister

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.