Rasmus Bjerg

Rasmus Bjerg Booking

Rasmus Bjerg

Rasmus Bjerg Booking

  • Beskrivelse
  • Medvirket i
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Rasmus Bjerg her

Rasmus Bjerg har et fantastisk komisk talent. Han har efterhånden været en del af den danske satireproduktion i mange år. Han er manden bag adskillige underholdende og uforglemmelige karakterer. Fx den konstant liderlige arkæolog Loke, den psykopatiske krigsveteran og Anders Frandsens fortabte bror Leif ”Kegle” Frandsen, den krebinetspisende lydmand Rico, den yderst pædagogiske og småpsykisk syge hippie Vincent, Mogens ”den næsvise” Kattekilling og håbløse skuespiller og impresarioen Torben Asmussen, der ifølge egne ord stod bag Cartoons. Og så kender vi ham selvfølgelig som Mr. Poxycat fra tv-serien Mr. Poxycat og Co. Han tager underholdning til et helt nyt niveau. Han leverer humor og knivskarpe kommentarer på høj plan.

Multitalent til firmafesten

Rasmus Bjerg er også en dygtig sanger. Når han krydrer sine vokalpræstationer med sit komiske talent, når det uanede højder. Det blev fx tydeligt, da han sammen med Nikolaj Lie Kaas udgav sangen ”Fugt i Fundamentet” under navnet Nik & Ras til Zulu Comedy Galla. Sangen blev et massivt hit, solgte dobbelt guld og blev fulgt op året efter med sangen ”Hvad Der Sker Her”.

Som konferencier er Rasmus også populær, for han kan underholde både unge og gamle. Han har fx været konferencier ved BILLED-BLADETs TV-GULD-fest på D’Angleterre. Sammen med Simon Jul har han to gange været konferencier ved det legendariske Kapsejlads på Aarhus Universitet.

Medvirket i

Rasmus Bjerg har medvirket i

– Sikke et cirkus, film
– Jeg er William, film
– Alle for tre, film
– En bid af historien, vært
– 1864, Oberst Møller
– Julestjerner
– Mr. Poxycat & Co

Book

Book Rasmus Bjerg

Book Rasmus Bjerg direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Rasmus Bjerg

Rasmus Bjerg er uddannet på Statens teaterskole i 2000, og han er en populær skuespiller på de danske teatre. Han har derudover gjort sig positivt bemærket i bedste sendetid. Bl.a. med roller i store DR dramaserier som Livvagterne og 1864 og på biograflærredet med roller i komedierne Alle for en, Alle for to og Sover Dolly på ryggen. Han kan arrangeres som konferencier eller underholdning. Han kan f.eks. kan optræde som Mr. Poxycat, Peter kok fra DRs Store Juleshow eller i andre roller efter aftale.

Derfor skal du booke Rasmus Bjerg hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Forespørg på Rasmus Bjerg

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Dodo and The Dodos

Sanne Salomonsen

Peter A.G.

,

Martin Brygmann

Steffen Brandt

Kundeoplevelser

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis