Rasmus Walter

Rasmus Walter Band

Rasmus Walter

Rasmus Walter Band

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Rasmus Walter her

Med sin rå stemme og rockede guitarkærlighed kan Rasmus Walter altid levere et formidabelt show med den helt rette stemning og øje for publikum.

Ørehængere på stribe

Han har knap 20 års erfaring med pop og rock. Først fra bandet Grand Avenue fra begyndelsen af dette årtusinde, og siden 2011 har han udgivet musik i eget navn. Du har helt sikkert hørt ørehængerne ”Endeløst” og ”På en dag som i dag”. De har taget himmelflugt - præcis som navnet på hans seneste album –med både guld og platin.

Prisbelønnet rock

Selvom Rasmus Walter høster priser, og Grand Avenue har udgivet plader i USA, holder han fast i de jyske aner. Walter har manifesteret sig som dansk sanger, og som en af de få fået stor succes med at synge på modersmålet. Efter fire dansksprogede album udgav han dog en række numre på engelsk bl.a. ”Heart of Stone”, der også fik stor succes. Selv fremhæver han den stemning, det giver at synge på dansk, når han optræder med sin musik. Derfor er det album, der udkommer i begyndelsen af det nye år, også tilbage på dansk.

Personlig og nærværende oplevelse

Med Rasmus Walter som kunstner til dit arrangement, er der lagt op til en meget personlig og nærværende oplevelse med jyden med det karismatiske gemyt og den rå stemme. Der er både mulighed for en intim aften med guitar og et kig bag hits som ”Dybt vand” og ”Endeløst”, og der er lejlighed til at skrue op for tempoet og lave gang i dansegulvet med ”Verden i stå” og ”Blodrøde Øjne”, og det bliver altid tilpasset lige netop dit arrangement og dit publikum.

Book

Book Rasmus Walter

Book Rasmus Walter direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Rasmus Walter

Rasmus Walter har udgivet fire dansksprogede albums siden 2011, hvoraf tre af dem har nået guldcertificering. Særligt nummeret ”Endeløst”, der er fra hans andet album er blevet populært og har modtaget dobbeltplatin. I begyndelsen af 2020 udgiver han igen ny musik, der fortsat er på modersmålet, og allerede nu er første single ”Finder Vej” fra den nye plade ude, hvor popsiden af Walter har fået rig mulighed for at udfolde sig.

Solo eller med band - mange muligheder

Han har turneret Danmark flere gange oftest med band, men når han spiller solo, træder han ofte tilbage til simpliciteten af guitar og klaver og lader den rå stemme og den århusianske dialekt skinne igennem til sine danske numre, og netop derfor er han en yndet kunstner til liveoptrædener, hvilket han også fik vist hele Danmark i Toppen af Poppen i 2014.

Derfor skal du booke Rasmus Walter hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Rasmus Walter

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Pernille Rosendahl

Carpark North

Silas Bjerregaard

Kundeoplevelser

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence