Rasmus Walter

Rasmus Walter

Rasmus Walter

Rasmus Walter

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Århusiansk rockstemme med ørehængere i bagagen

Med sin rå stemme og rockede guitarkærlighed kan Rasmus Walter altid levere et formidabelt show med den helt rette stemning og øje for publikum.

Ørehængere på stribe

Han har knap 20 års erfaring med pop og rock. Først fra bandet Grand Avenue fra begyndelsen af dette årtusinde, og siden 2011 har han udgivet musik i eget navn. Du har helt sikkert hørt ørehængerne ”Endeløst” og ”På en dag som i dag”. De har taget himmelflugt - præcis som navnet på hans seneste album –med både guld og platin.

Prisbelønnet rock

Selvom Rasmus Walter høster priser, og Grand Avenue har udgivet plader i USA, holder han fast i de jyske aner. Walter har manifesteret sig som dansk sanger, og som en af de få fået stor succes med at synge på modersmålet. Efter fire dansksprogede album udgav han dog en række numre på engelsk bl.a. ”Heart of Stone”, der også fik stor succes. Selv fremhæver han den stemning, det giver at synge på dansk, når han optræder med sin musik. Derfor er det album, der udkommer i begyndelsen af det nye år, også tilbage på dansk.

Personlig og nærværende oplevelse

Med Rasmus Walter som kunstner til dit arrangement, er der lagt op til en meget personlig og nærværende oplevelse med jyden med det karismatiske gemyt og den rå stemme. Der er både mulighed for en intim aften med guitar og et kig bag hits som ”Dybt vand” og ”Endeløst”, og der er lejlighed til at skrue op for tempoet og lave gang i dansegulvet med ”Verden i stå” og ”Blodrøde Øjne”, og det bliver altid tilpasset lige netop dit arrangement og dit publikum.

Book

Book Rasmus Walter

Book Rasmus Walter direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

For at høre mere eller booke, send en forespørgsel eller ring til os på telefon 70 21 70 25. Så tager vi en uforpligtende dialog om dit arrangement og ønsker. Husk – det koster ikke noget at spørge.

Læs mere

Mere om Rasmus Walter

Rasmus Walter har udgivet fire dansksprogede albums siden 2011, hvoraf tre af dem har nået guldcertificering. Særligt nummeret ”Endeløst”, der er fra hans andet album er blevet populært og har modtaget dobbeltplatin. I begyndelsen af 2020 udgiver han igen ny musik, der fortsat er på modersmålet, og allerede nu er første single ”Finder Vej” fra den nye plade ude, hvor popsiden af Walter har fået rig mulighed for at udfolde sig.

Solo eller med band - mange muligheder

Han har turneret Danmark flere gange oftest med band, men når han spiller solo, træder han ofte tilbage til simpliciteten af guitar og klaver og lader den rå stemme og den århusianske dialekt skinne igennem til sine danske numre, og netop derfor er han en yndet kunstner til liveoptrædener, hvilket han også fik vist hele Danmark i Toppen af Poppen i 2014.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Rasmus Walter

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...