Rave Partyband
RAVE

Band, Bryllupsband, Partyband, Prisklasse 1

Rave Partyband
RAVE

Band, Bryllupsband, Partyband, Prisklasse 1

Rave Partyband
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Band / RAVE

RAVE

Band, Bryllupsband, Partyband, Prisklasse 1

Hvem er RAVE?

RAVE er et seriøst og stærkt rutineret Cover & Allround Partyband, der leverer og spiller alle de største og kendte hits, som alle er bekendte med og kan synge med på.
Bandet RAVE udgøres af 5 engagerede og dygtige musikere. Nanna Blum er sanger og bakkes op af Nicolai Goos på sang, kor og guitar, og akkompagneres på guitaren af Kenni Berg. På keyboard og bas finder du David Braae og til sidst spiller Jeppe Gram bandet op på trommerne.

Du skal book RAVE fordi

RAVE er et oplagt og uundværligt Cover & Allround Partyband til din fest.

Bandet besidder et bredt og alsidigt repertoire, der appellerer til både unge som ældre. RAVE kan sætte gang i enhver fest og med garanti give jer en festlig musikalsk oplevelse.

Fra RAVE’s repertoire kan, blandt andet, spilles hits fra kunstnere som Bryan Adams, Tina Turner, Eric Claption, Danseorkesteret, Alphabeat, Rabalderstræde og Roxanne. Herudover optræder RAVE også med musik fra 60’erne og frem til 00’erne, plus nutidens danske hits og meget mere.

Det er muligt som booker at få skræddersyet en sætliste til jeres kommende arrangement. I kan komme med ønsker og derved sikre, at alle parter er glade og tilfredsstillede. Det er samtidigt med til at garantere, at de numre du mangler og savner, kan blive spillet til netop dit arrangement.

RAVE har bl.a. optrådt ved

– Musik på Havnen, Øster Hurup
– Velgørenhedskoncert på Skåren, Aalborg
– Partyband, Aalborghus Gymnasium
– Koncert på Han Herreders ungdoms- og efterskole
– Old Games Pub, Aalborg
– Jakobs Café og Bar, Skagen
– Guldbæk Festivalen som Partyband
– Bryllupsfester
– Julefrokostarrangementer

Book RAVE

Book RAVE direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om RAVE

RAVE er lokaliseret i Aalborg, men spiller i hele landet. Bandet spillet typisk 2x60 min. eller 3x45 min. Det er muligt at forlænge spilletiden, så bandet evt. kan spille live over længere tid, hvis det skulle ønskes.

Der er garanteret liv til festen, intensitet og høj energi, når RAVE først fyrer op for musikmaskinen og for alvor går i gang. Det vil være umuligt at sidde stille og afholde sig fra dansegulvet.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...