Robbie Williams Jam er Danmarks bedste Robbie Williams kopiband.

Robbie Williams Jam

Robbie Williams Jam er Danmarks bedste Robbie Williams kopiband.

Robbie Williams Jam

  • Beskrivelse
  • Repertoire
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Oplev underholdning, der er Robbie Williams værdig

Robbie Williams Jam blev dannet i 2001 og har siden udviklet sig til et af de bedste jam bands i Danmark. Med mere end 10 år og 1000 koncerter i bl.a. Frankrig, Irak, Færøerne og Grønland i bagagen er bandet uhyre erfarne, når det kommer til at stå på scenen, og de når altid helt ud over scenekanten. De er nok Danmarks bedste Robbie Williams kopiband.

Danmarks originale Robbie Williams-kopiband

Robbie Williams Jam er det originale og første band af sin slags i Danmark. Trods mange forsøg, har ingen nogensinde overgået deres succes. Gruppen er da også svær at hamle op med. Ditlevs stemme er en Robbie Williams koncert værdig. Han besidder den drengede og forførende, charmerende og selvironiske udstråling, der er så kendetegnende for Robbie Williams. Der lægges vægt på et musikalsk show, der rammer nerven i Robbies optræden. Gruppen hylder deres ophav og inspirationskilde, så man ikke er i tvivl om, hvem vi har med at gøre, mens de er deres egne. ”Professionelt”, ”charmerende”, ”fantastisk underholdning” er nogle af de ord, gruppen har fået med på vejen. Det er lige præcis, hvad du får, når du booker en ægte Williams-lignende oplevelse.

Repertoire

Bandet spiller blandt andet

– Angels
– Let Me Entertain You
– Milinium
– Strong
– Kids
– Rock DJ
– Feel
– Come Undone
– Back for Good
– Patience
– The Flood

Og mange flere…

Book

Book Robbie Williams Jam

Book Robbie Williams Jam direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Robbie Williams Jam

Bandet består af de 4 fantastiske musikere: Ditlev Ulriksen som Robbie Williams, Janus Nyeborg på guitar og vokal, Casper Poppe på bas og vokal og Kenni Andy på trommer og vokal. Det er en særdeles rutineret besætning. De har spillet overalt – lige fra de store festivaler til landets klubber, og de har optrådt med kendte kunstnere som Kid Kreole & The Coconuts, Soap, AnneLoise, Maria Montell, Innocent Blood, Sasha Dupont, Drori Hansen, Rollo & King, EyeQ og mange andre.

Kan bookes som:

Forespørg på Robbie Williams Jam

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Kundeoplevelser

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening