Robbie Williams Jam er Danmarks bedste Robbie Williams kopiband.

Robbie Williams Jam

Robbie Williams Jam er Danmarks bedste Robbie Williams kopiband.

Robbie Williams Jam

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Repertoire
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Robbie Williams Jam fordi

Robbie Williams Jam blev dannet i 2001 og har siden udviklet sig til et af de bedste jam bands i Danmark. Med mere end 10 år og 1000 koncerter i bl.a. Frankrig, Irak, Færøerne og Grønland i bagagen er Robbie Williams Jam uhyre erfarne, når det kommer til at stå på scenen, og de når altid helt ud over scenekanten. Robbie Williams Jam er nok Danmarks bedste Robbie Williams kopiband.

Robbie Williams Jam er det originale og første band af sin slags i Danmark og trods mange forsøg, har ingen nogensinde overgået deres succes. Gruppen er da også svær at hamle op med.

Ditlevs stemme er en Robbie Williams koncert værdig, og han besidder den drengede og forførende, charmerende og selvironiske udstråling, der er så kendetegnende for Robbie Williams.

Der lægges vægt på et musikalsk show, der rammer nerven i Robbies optræden, og de hylder deres ophav og inspirationskilde, så man ikke er i tvivl om, hvem vi har med at gøre, men de er samtidig deres egne.

”Professionelt”, ”charmerende”, ”fantastisk underholdning” er nogle af de ord, Robbie Williams Jam har fået med på vejen, og det er lige præcis, hvad du får, når du booker Robbie Williams Jam.

Repertoire

Robbie Williams Jams repertoire

– Angels
– Let Me Entertain You
– Milinium
– Strong
– Kids
– Rock DJ
– Feel
– Come Undone
– Back for Good
– Patience
– The Flood

Og mange flere…

Book

Book Robbie Williams Jam

Book Robbie Williams Jam direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Robbie Williams Jam

Bandet består af de 4 fantastiske musikere: Ditlev Ulriksen som Robbie Williams, Janus Nyeborg på guitar og vokal, Casper Poppe på bas og vokal og Kenni Andy på trommer og vokal.
Det er en særdeles rutineret besætning. De har spillet overalt – lige fra de store festivaler til landets klubber, og de har optrådt med kendte kunstnere som Kid Kreole & The Coconuts, Soap, AnneLoise, Maria Montell, Innocent Blood, Sasha Dupont, Drori Hansen, Rollo & King, EyeQ og mange andre.

De er det originale og første band af sin slags i Danmark og trods mange forsøg, har ingen nogensinde overgået deres succes. Gruppen er da også svær at hamle op med.
Ditlevs stemme er en Robbie Williams koncert værdig, og han besidder den drengede og forførende, charmerende og selvironiske udstråling, der er så kendetegnende for Robbie Williams.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister