Rocazino
Rocazino

Rocazino

Rocazino er et dansk popband, der hittede i 1980’erne. Bandet består af Ulla Cold som sangerinde og komponist, tekstforfatter og keyboardspiller Jesper Winge Leisner. Tilsammen udgør de frontfigurerne for bandet. De øvrige medlemmer består af Bjarne G. Jespersen, Michael Rasmussen, Jan Petersen, Helge Solberg og Jesper Bo. Bandets første single med A-siden ”Elsk mig i nat” udkom i 1982 og solgte over 20.000 eksemplarer på blot et halvt år. Det var startskuddet til en lovende karriere, hvor Rocazino til dato har solgt over 800.000 albums.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Hits
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Rocazino fordi

Rocazino er en af 80’ernes største danske pop succeser og har leveret stribevis af hits, der stadig er aktuelle den dag i dag efter deres genforening i 2006.

Bandet spiller bedre end nogensinde og har i de seneste par år spillet et utal af koncerter med enorm succes. Lad dig inspirere af bandet og bliv taget tilbage til 80’erne med et af tidernes bedste bands.

Hits

Rocazinos populære hits

– All My Love
– Elsk mig i nat
– Ridder lykke
– Dine øjne er så blå
– Jordskælv

Book

Book Rocazino

Book Rocazino direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Rocazino

Rocazino opstod i 1979 på initiativ af Jesper Winge Leisner. Året efter kom Ulla Cold med, men oprindeligt kun med funktionen som baggrundsvokalist, men det skulle vise sig at ændre sig efter deres pladekontrakt hos Polygram. Kontrakten i 1982 var på den ene betingelse af, at Ulla Cold var forsanger på alle numre, hvilket kun blev til bandets store succes.

Bandet samlede alle de store hits fra deres seks plader i 1995 og konstruerede pladen ”Rocazino’s bedste”, som med tiden er blevet en klassiker blandt fans og entusiaster. Pladen indeholder bandets største hits som f.eks. ”Dine øjne er så blå”, ”Elsk mig i nat” og ”All My Love”.

I 1988 indspillede Rocazino desuden singlen ”En for alle” sammen med det danske EM-Landshold, som den officielle fodboldslagssang det år.

Lignende artister

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.