Rocazino

Rocazino

Rocazino

Rocazino

  • Beskrivelse
  • Hits
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Du skal booke Rocazino fordi

Rocazino er en af 80’ernes største danske pop succeser og har leveret stribevis af hits, der stadig er aktuelle den dag i dag efter deres genforening i 2006. Vi har at gøre med det danske popband, der hittede i 1980’erne med sange som "Elsk mig i nat" og "Dine øjne er så blå".

Spiller bedre end nogensinde

Bandet består af Ulla Cold som sangerinde og komponist, tekstforfatter og keyboardspiller Jesper Winge Leisner. Tilsammen udgør de frontfigurerne for bandet. De øvrige medlemmer består af Bjarne G. Jespersen, Michael Rasmussen, Jan Petersen, Helge Solberg og Jesper Bo. Bandets første single med A-siden ”Elsk mig i nat” udkom i 1982 og solgte over 20.000 eksemplarer på blot et halvt år. Det var startskuddet til en lovende karriere, hvor Rocazino til dato har solgt over 800.000 albums.

Bandet spiller bedre end nogensinde og har i de seneste par år spillet et utal af koncerter med enorm succes. Lad dig inspirere af bandet og bliv taget tilbage til 80’erne med et af tidernes bedste bands.

Hits

Rocazinos populære hits

– All My Love
– Elsk mig i nat
– Ridder lykke
– Dine øjne er så blå
– Jordskælv

Book

Book Rocazino

Book Rocazino direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Rocazino

Rocazino opstod i 1979 på initiativ af Jesper Winge Leisner. Året efter kom Ulla Cold med, men oprindeligt kun med funktionen som baggrundsvokalist, men det skulle vise sig at ændre sig efter deres pladekontrakt hos Polygram. Kontrakten i 1982 var på den ene betingelse af, at Ulla Cold var forsanger på alle numre, hvilket kun blev til bandets store succes.

Kæmpesuccesen fortsætter

Bandet samlede alle de store hits fra deres seks plader i 1995 og konstruerede pladen ”Rocazino’s bedste”, som med tiden er blevet en klassiker blandt fans og entusiaster. Pladen indeholder bandets største hits som f.eks. ”Dine øjne er så blå”, ”Elsk mig i nat” og ”All My Love”. I 1988 indspillede Rocazino desuden singlen ”En for alle” sammen med det danske EM-Landshold, som den officielle fodboldslagssang det år.

Kan bookes som:

Forespørg på Rocazino

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Kundeoplevelser

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy