Ruben søltoft

Ruben Søltoft

Ruben søltoft

Ruben Søltoft

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Du skal booke Ruben Søltoft fordi

Ruben Søltoft har, på trods af sin unge alder, et yderst imponerende CV. Han har på rekordtid cementeret sin status som et af de helt store unge komiske talenter. Han har optrådt til Zulu Comedy Galla, stand-up.dk og Comedy Aid. Han har også vundet DM i stand-up, været nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla og været med i Live fra Bremen. Ruben har været stærkt efterspurgt, siden han gjorde sin debut på den danske stand up-scene. Hans første one man-show ”Mit hoved” trak også gang på gang fulde huse.

Oplev en krøllet og skæv personlighed

Ruben Søltoft er kendt for sin excentriske humor, fortælleevne og et ansigt, der på Jim Carry-agtig maner lægges i alverdens komiske folder. Når Ruben går på scenen, er det ofte med et bagkatalog fuld af historier fra hans eget liv. Det bliver dog aldrig hverdagskedelig, for Rubens tanker er krøllede og skæve. Han formår gang på gang at peppe historierne op, så de bliver ekstremt overraskende og morsomme. Han er en fantastisk fortæller, og når han indvier publikum i sit liv, er det med maleriske beskrivelser, et levende kropssprog og et ansigt, der vrides i absurde retninger i takt med, at historierne skrider frem.

Uspolerede og fantasifulde fortællinger

Det ligger ikke til Ruben at foretage de store politiske prædikener eller uddele moraliserende stikpiller. Han er i stedet garant for naturlige, uspolerede og yderst fantasifulde fortællinger. Utallige jokes slynges ud, når Ruben står på scenen. Der kan være en rød tråd i dem men ikke altid, og det er heller ikke nødvendigt. De enkelte jokes sidder lige i skabet og udløser altid store og langvarige grin blandt publikum.

Book

Book Ruben Søltoft

Book Ruben Søltoft direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Ruben Søltoft

Ruben Søltoft er en vinder. Det blev tydeligt, da han tog sejren ved både Danish Open og til DM i stand-up. Efter sin overbevisende sejr til DM blev han udpeget til et af “De tre nye håb” ved Zulu Comedy Galla. Siden er det unge talent braget frem.

Jeg er et dådyr

Han opnåede i 2011 kultstatus med sin “Jeg er et dådyr”-joke, der blev en viral landeplage på de sociale medier. Ruben er ekstremt populær, hvilket næsten 180.000 likes på Facebook vidner om. Han er en blændende dygtig stand-up komiker. Han elsker at fortælle den gode historie, og han er god til det. Hans store popularitet gør, at han er perfekt til ethvert publikum.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Ruben Søltoft

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...