Rune Klan

Rune Klan

Rune Klan

Artist i særklasse | Prisklasse 4 | Stand-up

Rune Klan

Rune Klan

Artist i særklasse | Prisklasse 4 | Stand-up

Prisklasse 4
Kontakt for pris på artisten
For priser på artister i prisklasse 4 bedes du kontakte bureauet.
Xcluzive artist pakke

pris fastsættes efter arrangment

Book et uforpligtende opkald, hvor vi sammen finder det perfekte Xcluzive setup til dig.

Rune Klan

Artist i særklasse | Prisklasse 4 | Stand-up

Du kender Rune Klan fra

Rune Klan har i mange år været en del af den danske comedy scene, og han er kendt fra blandt andet ”Talegaver til børn”, ”Tomgang”, ”Comedy Aid”, sketchshowet ”Tak for i Aften” med Mick Øgendahl, ”Tak for i Aften ON Tour” og sine one man-shows ”Den ægte vare”, ”Rune Klan går Large”, ”Det Blå Show”, ”Det Stribede Show” og det kommende ”Barnløs”. Rune Klan er en mand med mange talenter, og han har derudover vist sit værd i mange andre sammenhænge, eksempelvis som hovedrolleindehaver og medforfatter på nyfortolkningen af Oliver Twist på Nørrebro Teater.

Du skal book Rune Klan fordi

Rune er Danmarks mest succesfulde tryllekunstner og komiker.

Rune har publikums fulde opmærksomhed fra det øjeblik, han træder ind på scenen, for der er fart over feltet fra start. Rune er et naturtalent inden for både stand up og trylleri. Når publikum ikke sidder forundrede med åbne munde over den magi, der udspiller sig for øjnene af dem, griner de højlydt over de jokes Rune Klan servere før, under og efter sine magiske tricks.

Rune Klan har altid et glimt i øjet og med sin charmerende, beskedne og kluntede facon, smelter han gang på gang publikums hjerter.
Rune har sin helt egen stil. Hans originale trylle- og stand up-show er formidabelt, overraskende og alt andet end kedeligt. Rune formår nemlig at puste liv i de klassiske tryllerier og på den måde skabe legendariske øjeblikke, som da han lavede korttricks med en pakke skinke til dronningens fødselsdagsfest.

Rune Klan har medvirket i

– Trickyleaks, online-serie
– Tomgang, TV
– Rune Klan’s Trylleshow, TV
– Det stribede show, stand-up/trylleshow

Book Rune Klan

Book Rune Klan direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Rune Klan

Rune Klan er en sand fornøjelse på scenen og en evig overraskelse. Ingen ved, hvad der skal ske, hvordan det skal ske, eller hvad der vil blive sagt i selskab med Rune Klan. Det eneste, der er sikkert er, at det bliver underholdende.

Rune elsker at optræde, og han er tydeligvis i sit es, når han står på scenen. Han kan noget helt særligt, og han er derfor elsket af både publikum og anmeldere. Han tryller stand up om til magi og magien om til stand up.

Flere tusinde er faldet for Rune Klans magiske blanding af stand up og trylleri, og med over 250.000 likes på Facebook er han en sværvægter inden for den danske underholdningsscene.

Hjemmeside: www.runeklan.dk
Facebook: www.facebook.com/runeklan
YouTube: www.youtube.com/user/RuneKlanTV

Forespørg Artist

Ring +45 7021 7025 for rådgivning. Det koster ikke noget at spørge.

Få top 3 artist liste
ved tilmelding accepterer du at modtage vores nyhedsbreve
Dong Energy logo
Coca Cola logo
IBM logo
Vi hjælper dagligt vores kunder med at løse deres problemer og finde det perfekte setup til festen.

Lær hvordan