Rune Klan
Rune Klan

Artist i særklasse, Prisklasse 4, Stand-up

Rune Klan
Rune Klan

Artist i særklasse, Prisklasse 4, Stand-up

Rune Klan
Prisklasse 4
Kontakt for pris på artisten
For priser på artister i prisklasse 4 bedes du kontakte bureauet.
Xcluzive artist pakke

pris fastsættes efter arrangment

Book et uforpligtende opkald, hvor vi sammen finder det perfekte Xcluzive setup til dig.

Forside / Stand-up / Rune Klan

Rune Klan

Artist i særklasse, Prisklasse 4, Stand-up

Du kender Rune Klan fra

Rune Klan har i mange år været en del af den danske comedy scene, og han er kendt fra blandt andet ”Talegaver til børn”, ”Tomgang”, ”Comedy Aid”, sketchshowet ”Tak for i Aften” med Mick Øgendahl, ”Tak for i Aften ON Tour” og sine one man-shows ”Den ægte vare”, ”Rune Klan går Large”, ”Det Blå Show”, ”Det Stribede Show” og det kommende ”Barnløs”. Rune Klan er en mand med mange talenter, og han har derudover vist sit værd i mange andre sammenhænge, eksempelvis som hovedrolleindehaver og medforfatter på nyfortolkningen af Oliver Twist på Nørrebro Teater.

Du skal booke Rune Klan fordi

Rune er Danmarks mest succesfulde tryllekunstner og komiker.

Rune har publikums fulde opmærksomhed fra det øjeblik, han træder ind på scenen, for der er fart over feltet fra start. Rune er et naturtalent inden for både stand up og trylleri. Når publikum ikke sidder forundrede med åbne munde over den magi, der udspiller sig for øjnene af dem, griner de højlydt over de jokes Rune Klan servere før, under og efter sine magiske tricks.

Rune Klan har altid et glimt i øjet og med sin charmerende, beskedne og kluntede facon, smelter han gang på gang publikums hjerter.
Rune har sin helt egen stil. Hans originale trylle- og stand up-show er formidabelt, overraskende og alt andet end kedeligt. Rune formår nemlig at puste liv i de klassiske tryllerier og på den måde skabe legendariske øjeblikke, som da han lavede korttricks med en pakke skinke til dronningens fødselsdagsfest.

Rune Klan er en sand fornøjelse på scenen og en evig overraskelse. Ingen ved, hvad der skal ske, hvordan det skal ske, eller hvad der vil blive sagt i selskab med Rune Klan. Det eneste, der er sikkert er, at det bliver underholdende.

Rune Klan har medvirket i

– Trickyleaks, 2015, online-serie
– Tomgang, 2013, TV 2 ZULU
– Det stribede show, 2013, one-man show
– Det Blå Show, 2010, one-man show
– Rune Klan’s Trylleshow, 2009, TV
– Tak for i aften ON TOUR, 2008, TV 2 ZULU, sketchshow med Mick Øgendahl
– Tak for i Aften, 2007, TV 2 ZULU, Sketchshow med Mick Øgendahl

Book Rune Klan

Book Rune Klan direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Rune Klan

Rune er netop nu aktuel i TV 2 ZULU-hittet ”Tomgang”, som hans kollega Mick Øgendahl skriver manuskript til og har hovedrollen i. Online er Rune Klan også at opleve i sin egen improviserede one-take comedy-serie ”Trickyleaks”. Derudover har Klan jo en masse succeser bag sig med sine unikke one-man shows, der er en blanding af komik og tryl.

Rune havde kæmpe succes med ”Det Blå Show,” der blev set af 50.000 mennesker fordelt på 82 shows over hele Danmark. 3 år efter var Rune Klan endelig tilbage på scenerne rundt om i landet med ”Det Stribede Show”. Touren fortsatte indtil maj 2014 og blev aldeles godt modtaget af både publikum og anmeldere.

På skærmen har fantastisk sjove Rune Klan haft en masse succeser i samarbejde med Mick Øgendahl. De to har i fællesskab bragt mange herlige, uforglemmelige, hylende morsomme figurer hjem i de danske stuer, når de har underholdt med både ”Tak for i aften” og ”Tak for i aften ON TOUR” på TV 2 ZULU.

Tager man et kort tilbageblik, startede karrieren som tryllekunstner allerede i 1989 og Rune har siden optrådt et utal af gange i ind- og udland. I slutningen af 90’erne føjede han med stor succes stand-up komiker til sin titel. Siden er han blevet en af landets mest populære komikere og har bl.a. haft sit eget trylle-comedy-program på Kanal 5 under titlen ”Hokus fucking Pokus” i 2009, hvor Rune Klan udførte det ene vilde trylleri efter det andet!

Flere tusinde er faldet for Rune Klans magiske blanding af stand up og trylleri, og med over 250.000 likes på Facebook er han en sværvægter inden for den danske underholdningsscene.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...