Rune Klan

Book Rune Klan

Rune Klan

Book Rune Klan

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Rune Klan her

Rune Klan har i mange år været en del af den danske comedy scene. Han er kendt fra blandt andet ”Talegaver til børn”, ”Tomgang”, sketchshowet ”Tak for i Aften” med Mick Øgendahl. Han er også kendt for sine one man-shows ”Den ægte vare”, ”Rune Klan går Large”, ”Det Blå Show”, ”Det Stribede Show” og ”Barnløs”. Han er en mand med mange talenter. Han har også vist sit værd som en af landets mest succesfulde tryllekunstner og komiker.

Stand-up og trylleri

Rune har publikums fulde opmærksomhed fra det øjeblik, han træder ind på scenen. Der er fart over feltet fra start. Rune er et naturtalent inden for både stand-up og trylleri. Publikum ikke sidder forundrede med åbne munde over den magi, der udspiller sig for øjnene af dem. Ligesom de griner højlydt over de jokes han serverer.

Skaber legendariske øjeblikke

Med sin charmerende, beskedne og kluntede facon, smelter han gang på gang publikums hjerter. Rune har sin helt egen stil. Hans originale trylle- og stand up-show er formidabelt, overraskende og alt andet end kedeligt. Rune formår nemlig at puste liv i de klassiske tryllerier. På den måde skabes legendariske øjeblikke, som da han lavede korttricks med en pakke skinke til dronningens fødselsdagsfest.

Rune er en sand fornøjelse på scenen og en evig overraskelse. Ingen ved, hvad der skal ske, hvordan det skal ske, eller hvad der vil blive sagt i selskab med Rune Klan. Det eneste, der er sikkert er, at det bliver underholdende.

Book

Book Rune Klan

Book Rune Klan direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Rune Klan

Rune er netop nu aktuel i TV 2 ZULU-hittet ”Tomgang”. Her skriver hans kollega Mick Øgendahl manuskript til og har hovedrollen i. Online er Rune Klan også at opleve i sin egen improviserede one-take comedy-serie ”Trickyleaks”. Derudover har Klan jo en masse succeser bag sig med sine unikke one-man shows, der er en blanding af komik og tryl.

Det Blå Show

Rune havde kæmpe succes med ”Det Blå Show". Det blev set af 50.000 mennesker fordelt på 82 shows over hele Danmark. 3 år efter var Rune endelig tilbage på scenerne med ”Det Stribede Show”. Touren fortsatte indtil maj 2014 og blev aldeles godt modtaget af både publikum og anmeldere.

På skærmen har fantastisk sjove Rune Klan haft en masse succeser i samarbejde med Mick Øgendahl. De to har i fællesskab bragt mange herlige, uforglemmelige, hylende morsomme figurer hjem i de danske stuer. De har underholdt med både ”Tak for i aften” og ”Tak for i aften ON TOUR” på TV2 ZULU.

Fra 1980'erne til i dag

Tager man et kort tilbageblik, startede karrieren som tryllekunstner allerede i 1989. Rune har siden optrådt et utal af gange i ind- og udland. I slutningen af 90’erne føjede han med stor succes stand-up komiker til sin titel. Siden er han blevet en af landets mest populære komikere. Han har bl.a. haft sit eget trylle-comedy-program på Kanal 5 under titlen ”Hokus fucking Pokus” i 2009. Her udførte han det ene vilde trylleri efter det andet!

Flere tusinde er faldet for Rune Klans magiske blanding af stand up og trylleri. Med over 250.000 likes på Facebook er han en sværvægter inden for den danske underholdningsscene.

Derfor skal du booke Rune Klan hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Rune Klan

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Melvin Kakooza

Jonatan Spang

Anders Matthesen

Anders Grau

Kundeoplevelser

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere