Rune Klan

Rune Klan

Rune Klan

Rune Klan

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Stand-up og trylleri

Rune Klan har i mange år været en del af den danske comedy scene. Han er kendt fra blandt andet ”Talegaver til børn”, ”Tomgang”, sketchshowet ”Tak for i Aften” med Mick Øgendahl. Han er også kendt for sine one man-shows ”Den ægte vare”, ”Rune Klan går Large”, ”Det Blå Show”, ”Det Stribede Show” og ”Barnløs”. Han er en mand med mange talenter. Han har også vist sit værd som en af landets mest succesfulde tryllekunstner og komiker.

Naturtalent inden for stand-up og trylleri

Rune har publikums fulde opmærksomhed fra det øjeblik, han træder ind på scenen. Der er fart over feltet fra start. Rune er et naturtalent inden for både stand-up og trylleri. Publikum ikke sidder forundrede med åbne munde over den magi, der udspiller sig for øjnene af dem. Ligesom de griner højlydt over de jokes han serverer.

Skaber legendariske øjeblikke

Med sin charmerende, beskedne og kluntede facon, smelter han gang på gang publikums hjerter. Rune har sin helt egen stil. Hans originale trylle- og stand up-show er formidabelt, overraskende og alt andet end kedeligt. Rune formår nemlig at puste liv i de klassiske tryllerier. På den måde skabes legendariske øjeblikke, som da han lavede korttricks med en pakke skinke til dronningens fødselsdagsfest.

Rune er en sand fornøjelse på scenen og en evig overraskelse. Ingen ved, hvad der skal ske, hvordan det skal ske, eller hvad der vil blive sagt i selskab med Rune Klan. Det eneste, der er sikkert er, at det bliver underholdende.

Book

Book Rune Klan

Book Rune Klan direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Rune Klan

Rune er netop nu aktuel i TV 2 ZULU-hittet ”Tomgang”. Her skriver hans kollega Mick Øgendahl manuskript til og har hovedrollen i. Online er Rune Klan også at opleve i sin egen improviserede one-take comedy-serie ”Trickyleaks”. Derudover har Klan jo en masse succeser bag sig med sine unikke one-man shows, der er en blanding af komik og tryl.

Det Blå Show

Rune havde kæmpe succes med ”Det Blå Show". Det blev set af 50.000 mennesker fordelt på 82 shows over hele Danmark. 3 år efter var Rune endelig tilbage på scenerne med ”Det Stribede Show”. Touren fortsatte indtil maj 2014 og blev aldeles godt modtaget af både publikum og anmeldere.

På skærmen har fantastisk sjove Rune Klan haft en masse succeser i samarbejde med Mick Øgendahl. De to har i fællesskab bragt mange herlige, uforglemmelige, hylende morsomme figurer hjem i de danske stuer. De har underholdt med både ”Tak for i aften” og ”Tak for i aften ON TOUR” på TV2 ZULU.

Fra 1980'erne til i dag

Tager man et kort tilbageblik, startede karrieren som tryllekunstner allerede i 1989. Rune har siden optrådt et utal af gange i ind- og udland. I slutningen af 90’erne føjede han med stor succes stand-up komiker til sin titel. Siden er han blevet en af landets mest populære komikere. Han har bl.a. haft sit eget trylle-comedy-program på Kanal 5 under titlen ”Hokus fucking Pokus” i 2009. Her udførte han det ene vilde trylleri efter det andet!

Flere tusinde er faldet for Rune Klans magiske blanding af stand up og trylleri. Med over 250.000 likes på Facebook er han en sværvægter inden for den danske underholdningsscene.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Rune Klan

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...