Sanne Søndergaard
Sanne Søndergaard

Prisklasse 1, Stand-up

Sanne Søndergaard
Sanne Søndergaard

Prisklasse 1, Stand-up

Sanne Søndergaard
Prisklasse 1
fra 4.000 - 25.000 DKK
Find en artist til enhver begivenhed, som enten er på vej frem i branchen eller allerede godt etableret.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Stand-up / Sanne Søndergaard

Sanne Søndergaard

Prisklasse 1, Stand-up

Du kender Sanne Søndergaard fra

Sanne har i flere år været en del af den danske stand up-scene, hvor hun har optrådt ved bl.a. Comedy Fight Club og DM i stand up. Hun har dog udvidet sit repertoire og er i dag en integreret del af mediebilledet. Hun har medvirket i en række comedy- og debatprogrammer og skrevet flere bøger, hun holder humoristiske foredrag og udgør et fast indslag som paneldeltager i Søndagsfrokosten på P1.

Du skal booke Sanne Søndergaard fordi

Sanne Søndergaard er en intelligent komiker med noget på hjertet.

Sanne Søndergaard kan tale om alt fra dagligdagens små og store begivenheder til politik og parforhold. Udgangspunktet er ofte det absurde i livet, og hun taler ud fra en dybfølt og yderst underholdende forundring over, hvordan vi mennesker nu er skruet sammen. Sanne ønsker dog at gøre mere end blot at underholde. Når publikum går fra hendes show, skal de have trænet både lattermusklerne og hjernecellerne.

Sanne Søndergaard laver stand up, der handler om noget. Hun er en kvinde med ben i næsen, og det afspejler sig i hendes humor. Det er intelligent, elegant og knivskarpt. Hun kan tale til alle – fra forretningsmanden til farmoren. Sanne træder ind på scenen med en selvironi og charme, der gang på gang tryllebinder alle blandt publikum.

Book Sanne Søndergaard

Book Sanne Søndergaard direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Sanne Søndergaard

Sanne Søndergaard er en overraskelse på scenen. Improvisationer er en del af Sannes optræden, og man ved aldrig helt, hvad der sker, når Sanne optræder. En ting er dog sikkert, og det er, at det bliver sjovt.

Sanne Søndergaard kan bookes som komiker og som foredragsholder. Hun mestrer begge dele til perfektion, og med Sanne er I garanteret en underholdende og festlig oplevelse.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...