SAVEUS

SAVEUS

SAVEUS

SAVEUS

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Martin Hedegaards poppede science fiction univers

SAVEUS er Martin Hedegaards solo-projekt, der startede i 2015. De tog alle med storm, da han genopstod i 2015 og optrådte til P3 Guld med sin første single. Debutsinglen strøg direkte ind på hitlistens førsteplads, og derfra tog det fart. I 2015 spillede han som opvarmning for Years & Years på deres europæiske turné. I 2018 spillede Martin Hedegaard sammen med guitarist, klaver og trommer en fuldstændig udsolgt forårsturné. Turnéen kulminerede i sommeren 2018 til Roskilde Festival, hvor de åbnede Orange Scene. Musikken befinder sig et sted mellem soul og pop og er stærkt præget af science fiction – det hele handler om at skabe et univers. Og det er der garanti for med SAVEUS på scenen.

Fra X Factor til anmelderrost pop

Det er bestemt ikke en uprøvet fugl, der står bag SAVEUS. Martin Hedegaard vandt i X Factor på DR i 2008. Herefter udsendte han sit soloalbum, der solgte over 90.000 eksemplarer. Som fugl fønix vendte han tilbage som SAVEUS. Siden da er det blevet til flere singler og en EP. Musikkens udvikling fra det poppede til ’science fiction soul’, manifesterer blot Martin Hedegaards eminente musikalitet. SAVEUS er for Martin Hedegaard blevet et metaforisk talerør, hvor han kan udtrykke, hvad han føler og tænker, så med SAVEUS kommer ærlighed, intensitet og et ganske særligt univers.

Book

Book SAVEUS

SAVEUS repræsenteres eksklusivt af CPH Music, men kan også bookes her på siden ved at sende en forespørgsel eller ringe direkte på telefon 70 21 70 25. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med flere af de største danske kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om SAVEUS

Efter X Factor i 2008 og den efterfølgende albumudgivelse brød Martin Hedegaard med pladeselskabet Sony. Efterfølgende skrev og spillede han med på musik for andre store stjerner som Christopher og Shaka Loveless. Han har også været sangskriver for flere K-pop grupper, b.la. Girls Generation og EXO.

Siden Martin Hedegaards suprise-live act til P3 Guld i 2015 er det blevet til koncerter på nogle af Danmarks største scener. Foruden Roskilde Festival har de optrådt på Northside Festival og Skanderborg Festival. I 2017 blev singlen ”Watch the World” spillet på Elton Johns radioshow, hvor gruppen blev præsenteret af Elton John.

I 2017 kunne man på DR3 se en dokumentar i fire afsnit om Martin Hedegaard op- og nedture i SAVEUS projektet.

Læs mere her: SAVEUS bliver rost til skyerne

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister