Simon Talbot
Simon Talbot

Prisklasse 4, Stand-up

Simon Talbot
Simon Talbot

Prisklasse 4, Stand-up

Simon Talbot
Prisklasse 4
Kontakt for pris på artisten
For priser på artister i prisklasse 4 bedes du kontakte bureauet.
Xcluzive artist pakke

pris fastsættes efter arrangment

Book et uforpligtende opkald, hvor vi sammen finder det perfekte Xcluzive setup til dig.

Forside / Stand-up / Simon Talbot

Simon Talbot

Prisklasse 4, Stand-up

Du kender Simon Talbot fra

Simon Talbot fik sit gennembrud som stand up-komiker i 2007 i Comedy Fight Club, hvor han vandt 3. sæson. Siden da er han stormet frem og har på rekordtid slået sit navn fast. Han har været med i tv-programmer som “Comedy Fight Club”, “Hvor fanden er Herning”, “Bingo Banko”, ”Live fra Bremen”, velgørenhedsshowene “Comedy Aid”, været vært for ”Zulu Awards”, og så har han haft stor succes med sine anmelderroste one-man shows ”Damp”, ”Talle alene i verden” og ”Mr. Copenhagen”, der pga. af den popularitet og efterspørgsel har resulteret i adskillige ekstrashows. Simon er i dag en af landets mest kendte og eftertragtede stand up-komikere.

Du skal booke Simon Talbot fordi

Simon Talbot er Mr. Funny Bone. Han har taget Danmark med storm, og hans popularitet er enorm.

Simon Talbot elsker at optræde, og det kan man mærke fra han det øjeblik, han går på scenen. Simon optræder nemlig med en entusiasme og glæde, der smitter og begejstrer alle blandt publikum.
Simon underholder ofte med historier fra sit eget liv, og han kommer vidt omkring. Alt fra hans forkærlighed for computerspil og hans for korte akillessener til opvæksten som Jehovas Vidne, den irske stordrikkende far, mellemnavnet Lemming og alt derimellem. Intet er hemmeligt, når det drejer sig om Simons liv, og du kan forvente en stor portion selvironi, når Simon udfolder sit liv.

Simon er utrolig nærværende, og han har en eminent fornemmelse for publikum, der gør enhver oplevelse med Simon ganske unik, og med hans utrolige sans for improvisation er der ikke to shows, der ligner hinanden.
Han har en fremragende timing og sans for levering, der gør hans optræden ganske underholdende og overbevisende.

Simon Talbot har optrådt med

– Mr. Copenhagen, 2016
– Talle alene i verden, 2013
– DAMP, 2011

Book Simon Talbot

Book Simon Talbot direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Simon Talbot

Simons one-man shows er elsket af både publikum og anmeldere. Næsten 200.000 synes godt om ham på Facebook, og Politiken har blandt andet beskrevet ham som ”blandt sin generations fermeste og mest entusiastiske komikere”.

Simon Talbot er et ganske særligt, komisk naturtalent. Han mestrer stand uppens kunst, og hans humoristiske fortællinger, gakkede kropssprog og høje energiniveau går rent ind hos alle blandt publikum.

Simon Talbot kan også optræde som konferencier og vært eller engageres på engelsk.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...