Simon Talbot
Simon Talbot

Simon Talbot

Simon er i dag en af landets mest kendte og eftertragtede stand up-komikere. Han er stormet frem og har på rekordtid slået sit navn fast. Han har været med i tv-programmer som “Comedy Fight Club”, “Hvor fanden er Herning”, ”Live fra Bremen”, velgørenhedsshowene “Comedy Aid”, været vært for ”Zulu Awards”, og så har han haft stor succes med sine anmelderroste one-man shows ”Damp”, ”Talle alene i verden” og ”Mr. Copenhagen”.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Shows
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Simon Talbot fordi

Simon Talbot er Mr. Funny Bone. Han har taget Danmark med storm, og hans popularitet er enorm.

Simon Talbot elsker at optræde, og det kan man mærke fra han det øjeblik, han går på scenen. Simon optræder nemlig med en entusiasme og glæde, der smitter og begejstrer alle blandt publikum.
Simon underholder ofte med historier fra sit eget liv, og han kommer vidt omkring. Alt fra hans forkærlighed for computerspil og hans for korte akillessener til opvæksten som Jehovas Vidne, den irske stordrikkende far, mellemnavnet Lemming og alt derimellem. Intet er hemmeligt, når det drejer sig om Simons liv, og du kan forvente en stor portion selvironi, når Simon udfolder sit liv.

Simon er utrolig nærværende, og han har en eminent fornemmelse for publikum, der gør enhver oplevelse med Simon ganske unik, og med hans utrolige sans for improvisation er der ikke to shows, der ligner hinanden.
Han har en fremragende timing og sans for levering, der gør hans optræden ganske underholdende og overbevisende.

Shows

Simon Talbot har optrådt med

– Mr. Copenhagen, 2016
– Talle alene i verden, 2013
– DAMP, 2011

Book

Book Simon Talbot

Book Simon Talbot direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Simon Talbot

Simons one-man shows er elsket af både publikum og anmeldere. Næsten 200.000 synes godt om ham på Facebook, og Politiken har blandt andet beskrevet ham som ”blandt sin generations fermeste og mest entusiastiske komikere”.

Simon Talbot er et ganske særligt, komisk naturtalent. Han mestrer stand uppens kunst, og hans humoristiske fortællinger, gakkede kropssprog og høje energiniveau går rent ind hos alle blandt publikum.

Simon Talbot kan også optræde som konferencier og vært eller engageres på engelsk.

Lignende artister

Jesper Juhl

Mikkel Rask

Elias Ehlers

Mikael Wulff

Mads Keiser

Torben Chris

Mick Øgendahl

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.