Simon Talbot

Simon Talbot

Simon Talbot

Simon Talbot

  • Beskrivelse
  • Shows
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Mr. Funny Bone

Simon Talbot er Mr. Funny Bone. Han har taget Danmark med storm, og hans popularitet er enorm. Han er i dag en af landets mest kendte og eftertragtede stand-up komikere. Han er stormet frem og har på rekordtid slået sit navn fast. Han har været med i tv-programmer som “Comedy Fight Club”, “Hvor fanden er Herning”, ”Live fra Bremen”, velgørenhedsshowene “Comedy Aid”. Han har været vært for ”Zulu Awards”. Derudover har han haft stor succes med sine anmelderroste one-man shows ”Damp”, ”Talle alene i verden” og ”Mr. Copenhagen”. Simon Talbot elsker at optræde, og det kan man mærke fra han det øjeblik, han går på scenen. Han optræder nemlig med en entusiasme og glæde, der smitter og begejstrer alle blandt publikum.

Brede shows med selvironi i fokus

Han underholder ofte med historier fra sit eget liv, og han kommer vidt omkring. Alt fra hans forkærlighed for computerspil og hans for korte akillessener til opvæksten som Jehovas Vidne. Eller den irske stordrikkende far, mellemnavnet Lemming og alt derimellem. Intet er hemmeligt, når det drejer sig om Simons liv, og du kan forvente en stor portion selvironi, når Simon udfolder sit liv.

Nærværende og eminent fornemmelse for publikum

Talbot er utrolig nærværende, og han har en eminent fornemmelse for publikum, der gør enhver oplevelse med ham ganske unik. Med hans utrolige sans for improvisation er der ikke to shows, der ligner hinanden. Han har en fremragende timing og sans for levering, der gør hans optræden ganske underholdende og overbevisende.

Shows

Simon Talbot har optrådt med

– Mr. Copenhagen, 2016
– Talle alene i verden, 2013
– DAMP, 2011

Book

Book Simon Talbot

Book Simon Talbot direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Simon Talbot

Hans one-man shows er elsket af både publikum og anmeldere. Næsten 200.000 synes godt om ham på Facebook, og Politiken har blandt andet beskrevet ham som ”blandt sin generations fermeste og mest entusiastiske komikere”.

Simon Talbot er et ganske særligt, komisk naturtalent. Han mestrer stand uppens kunst, og hans humoristiske fortællinger, gakkede kropssprog og høje energiniveau går rent ind hos alle blandt publikum. Han kan også optræde som konferencier og vært eller engageres på engelsk.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Simon Talbot

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...