Smadremanden

Smadremanden

Smadremanden

Smadremanden

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Book Smadremanden her

Søren Østergaard har for længst slået sit navn fast og cementeret sin position som én af landets absolut sjoveste mænd. Hans skæve humor og gakkede facon har en helt speciel plads i de flestes hjerter. I rollen som 'Smadremanden' har han taget Danmark med storm og optrådt for selveste Dronningen iført netundertrøje og langt fedtet hår.

Søren Østergaard har været en del af den danske film- og underholdningsbranche siden 1980, hvor han blev uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole. Siden har han stået som sværvægter på den danske underholdningsscene. Han kan skrive både skuespiller, komiker, instruktør og cirkusdirektør på sit lange CV.

Han er cirkusdirektør og manden bag Danmarks eneste cirkus for voksne, Zirkus Nemo, der siden 1999 har været en kæmpe succes blandt anmeldere og publikum. Det er netop indenfor cirkusteltet de fleste af Søren Østergaards mest kendte roller stammer fra. Her står han nemlig bag karakterer som 'Målermanden', 'Bager-Jørgen' og ikke mindst 'Smadremanden'.

'Smadremanden' er en karakter som debuterede hos Zirkus Nemo tilbag i 2010. Siden har han vær eneste sommer turneret med Zirkus Nemo rundt i Danmark, men også optrådt udenfor cikursteltet. 'Smadremanden' er en karakter, der siger sin ærlige mening med grovhed. Der bliver ikke lagt fingre mellem og han er ikke bange for at komme med sin mening og skændselsesord. Helt klart en karakter der skal opleves.

Foto: Morten Pape

Book

Book Søren Østergaard

Book Søren Østergaard direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Søren Østergaard

For Søren Østergaard startede karrieren med med impro-shows, hvor han fik danskerne til at grine i blandt andet ’Så Hatten Passer’, ’Hatten Rundt’ og ’Hatten i Skyggen’.

Søren Østergaard har fået tildelt en række forskellige priser for sit arbejde. Han fik fx både Robert- og Bodilprisen for bedste mandlige hovedrolle for sin rolle i ’Kærlighedens smerte’ tilbage i 1993. I 2006 modtog han Harlekin Prisen og i 2014 fik han tildelt Ridderkorset af Dannebrog.

Derfor skal du booke Smadremanden hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Smadremanden

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Martin Brygmann

Den Korte Radioavis kontakt

Book Snobberne

Kundeoplevelser

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler