Smadremanden

Smadremanden

Smadremanden

Smadremanden

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Søren Østergaard fordi

Søren Østergaard har for længst slået sit navn fast og cementeret sin position som én af landets absolut sjoveste mænd. Hans skæve humor og gakkede facon har en helt speciel plads i de flestes hjerter. I rollen som 'Smadremanden' har han taget Danmark med storm og optrådt for selveste Dronningen iført netundertrøje og langt fedtet hår.

Søren Østergaard har været en del af den danske film- og underholdningsbranche siden 1980, hvor han blev uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole. Siden har han stået som sværvægter på den danske underholdningsscene. Han kan skrive både skuespiller, komiker, instruktør og cirkusdirektør på sit lange CV.

Han er cirkusdirektør og manden bag Danmarks eneste cirkus for voksne, Zirkus Nemo, der siden 1999 har været en kæmpe succes blandt anmeldere og publikum. Det er netop indenfor cirkusteltet de fleste af Søren Østergaards mest kendte roller stammer fra. Her står han nemlig bag karakterer som 'Målermanden', 'Bager-Jørgen' og ikke mindst 'Smadremanden'.

'Smadremanden' er en karakter som debuterede hos Zirkus Nemo tilbag i 2010. Siden har han vær eneste sommer turneret med Zirkus Nemo rundt i Danmark, men også optrådt udenfor cikursteltet. 'Smadremanden' er en karakter, der siger sin ærlige mening med grovhed. Der bliver ikke lagt fingre mellem og han er ikke bange for at komme med sin mening og skændselsesord. Helt klart en karakter der skal opleves.

Foto: Morten Pape

Book

Book Søren Østergaard

Book Søren Østergaard direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Søren Østergaard

For Søren Østergaard startede karrieren med med impro-shows, hvor han fik danskerne til at grine i blandt andet ’Så Hatten Passer’, ’Hatten Rundt’ og ’Hatten i Skyggen’.

Søren Østergaard har fået tildelt en række forskellige priser for sit arbejde. Han fik fx både Robert- og Bodilprisen for bedste mandlige hovedrolle for sin rolle i ’Kærlighedens smerte’ tilbage i 1993. I 2006 modtog han Harlekin Prisen og i 2014 fik han tildelt Ridderkorset af Dannebrog.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Smadremanden

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...