Snobberne fra Rytteriet
Snobberne fra Rytteriet

Snobberne fra Rytteriet

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Kendt fra
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Snobberne fra Rytteriet fordi

Rytteriets fantastiske karakterer er skabt af skuespillerne Martin Buch og Rasmus Botoft. De inviterer danskerne ind i et univers med et hav af genkendelige og elskelige karakterer. To af de mest populære er de to småpludrende, evigt liderlige og halvsnalrede snobber Fritz og Poul. Alt imens Camparien flyder i en lind strøm, får de to millionære vendt alt fra verdenssituationen til deres eget, selvcentrerede liv i sus og dus.

Man kommer vidt omkring i selskab med de to herre, der direkte og uden at lægge fingre imellem giver deres syn på tilværelsens små og store emner, og nu har du mulighed for at opleve dem til dit næste arrangement.

Fra tidligere optrædener har de fået beskrivelsen ”hamrende sjovt, virkelig intelligent og fremragende show” med på vejen, og Martin Buch og Rasmus Botoft har fået ros for at være ”komiske kæmpetalenter” og ”suveræne skuespillere”.

Book

Book Snobberne fra Rytteriet

Book Snobberne fra Rytteriet direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Kendt fra

Du kender Snobberne fra Rytteriet fra

– Rytteriet live 2 – så kan man lidt igen, 2015, show
– Årets korte TV-serie, 2014, vinder ved Robert Festival
– Rytteriet LIVE, 2011, show
– Rytteriet, 2010, DR2
– Rytteriet, 2008, P2

Lær mere

Lær meget mere om Snobberne fra Rytteriet

For nylig har Snobberne fra Rytteriet været på tour med ”Rytteriet live 2 – så kan man lidt igen”, hvor publikum kunne opleve de fantastiske karakterer skabt af Martin Buch og Rasmus Botoft. Det, der oprindeligt startede som en radioserie på P2, er siden blevet et underholdende, hylende morsomt og fantastisk TV-program på DR2. Programmet havde så mange seere, at de to karaktergenier gik live for udsolgte sale og fik tildelt en Robert i 2014 for ”Årets korte TV-serie”.

Universet spænder vidt med genkendelige og elskede karakterer, hvor nogen af de mest populære er de to småpludrende, evigt liderlige og halvsnalrede snobber. Fritz og Poul med hang til sprut og unge Au Pair-piger, der højtråbende, og uden at lægge fingrene imellem, kommenterer på alt fra verdenssituationen til deres eget, selvcentrerede liv i sus og dus. Både stort og ikke mindst småt bliver vendt, alt i mens Camparien flyder i en lind strøm. Intet emne er for lille eller for stort til at de to millionærer, Fritz og Lille Poul, giver deres syn på tilværelsen. Nu har du mulighed for at opleve dem til dit næste arrangement.

Snobberne fra Rytteriet optræder hyppigt til firmaarrangementer, hvor man bl.a. kan prøve en Snobquiz med snobberne Fritz og Poul som quiz-værter. De kommer ud i de fineste discipliner inden for snobberiet og quizzens kunstart – og med publikum som (u)frivillige deltagere.
En snobquiz med Fritz og Poul udført i den satiriske ånd kendt fra Rytteriet er et fantastisk indslag.

Snobberne fra Rytteriet er et anderledes men yderst underholdende indslag, der med garanti vil få smilet frem.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

,

Martin Brygmann

Day og Severin

Larsens Serveringsteater

Den Korte Radioavis

Bottle Boys

Per Vers

Bottle Boys

Anbefalinger Snobberne fra Rytteriet

”De tog selskabet med storm! De er helt fantastisk gode. Jeg havde briefet dem på forhånd, som de udbad sig og de var knalddygtige til at inddrage publikum.

Teknikken fungerede som den skulle. Jeg talte ikke selv med Casey, men så han var der om eftermiddagen og riggede til.”

STEEN