Søs Egelind

Søs Egelind

Søs Egelind

Søs Egelind

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Søs Egelind fordi

Hun er stemmen bag DSB dukken Harry og har aldrig været bleg for at se dum ud i sjove kostumer. Søs Egelind har taget hele Danmark med storm, med sit positive sind og altid gode humor, er hun den perfekte sammensætning af en humørbombe. Hun er altid klar med kæk kommentar og har med sine mange års erfaring på scenen, en stor forståelse for at tage publikum i sin favn.

Søs Egelind kan både kalde sig skuespiller, instruktør og komiker. Hun har siden starten af 80’erne underholdt hele Danmark i sine mange roller både i film, Tv-serier og ikke mindst på den danske skuespillerscene. Søs Egelind er kendt for sine mange karismatiske manderoller, stemmen bag utallige figurer i animationsfilm og hendes altid meget ærlige og humoristiske person.

Søs Egelind har bl.a. medvirket i Tv-serier som ’Lærkevej’, hvor hun spillede den alkoholiserede forstadsfrue Elisabeth. Derudover har Søs Egelind været med i julekalenderen fra 1990 ’Jul i den gamle Trædemølle’ og spillet med i filmen ’Nordkraft’ fra 2005.

Søs Egelind har sammen med skuespilleren Kirsten Lehfeldt, lavet mange shows og satireserier. I satireshowet ’Live i Kongeriet’ fra 1998 lavede Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt sjov med samfundet og menneskers vaner og uvaner – sjovt og kærligt. Festlighederne fortsatte nogle år senere i Kirsten og Søs’ show ’Med på en kigger’ fra 2005. Nyest kan man se Søs og Kirsten i satirerserien ”Selfiestan” som kan ses på DR.

Du kan booke Søs Egelind som konferencier eller ordstyrer til din næste fest og sikre dig et perfekt arrangement.

Book

Book Søs Egelind

Book Søs Egelind direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi tilbyder professionel rådgivning til dit næste arrangement.

Lær mere

Lær meget mere om Søs Egelind

Søs Egelind blev uddannet skuespiller fra Aarhus Teater Elevskole i 1982. Hun fik sin første rolle i en film hos Jarl Friis-Mikkelsen i underholdningsprogrammet fra 80’erne ’Walter og Carlo – op på fars hat’. Senere spiller Søs Egelind rollen som Fru Blomme i børnefilmen ’Snøvsen’.

Søs Egelind blev tilbage i 2007 ramt af kraft, som hun er flere år kæmpede med. Heldigvis overvandt hun kampen og fortalte for første gang åbent om sygdommen i TV2 programmet ”Stjernerne på slottet”. Her udlagde hun for åben skærm, hvordan hun taklede hele sit sygdomsforløb og formåede at holde hovedet højt. Flere år efter TV2 programmet blev Søs Egelind aktuel i DR dokumentaren ”Søs og kampen om cannabis”, hvor hun fortæller om, hvordan medicinsk cannabis hjalp hende gennem sit kræftforløb. I programmet undersøger Søs Egelind hvilken effekt medicinsk cannabis har på sygdomsforløb og hvorfor det ikke er lovligt i Danmark.

Søs er en fremragende skuespiller og komiker, men ikke mindst en dygtig danser. I 2015 var hun aktuel i TV2’s underholdningsprogram ”Vild med Dans”, hvor hun hver Lørdag kridtede skoene og dansede for åben skærm med dansepartnere Mads Vad. Søs Egelind røg ud lige inden semifinalen. I 2018 kunne man igen se en Egelind på dansegulvet, her var Søs Egelinds datter Molly Egelind nemlig på gulvet med samme dansepartner som sin mor. Molly Egelind nåede til finalen og fik en flot anden plads.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

Lars Herlow

Mikael Kamber

Camilla Ottesen

Andrea Elisabeth Rudolph

Sofie Østergaard