Sos_egelind hillerød

Søs Egelind

Sos_egelind hillerød

Søs Egelind

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Skuespildarlingen kendt i hele Danmark

Søs Egelind er stemmen bag DSB dukken Harry og har aldrig været bleg for at se dum ud i sjove kostumer. Søs Egelind har taget hele Danmark med storm med sit positive sind og evigt gode humor. Hun er den perfekte sammensætning af en humørbombe. Altid klar med kæk kommentar og med mange års erfaring på scenen.

Hele Danmarks skuespildarling

Hun kan både kalde sig skuespiller, instruktør og komiker. Hun har siden starten af 80’erne underholdt hele Danmark i sine mange roller både i film, Tv-serier og på teaterscenen.

Af TV-serier kan nævnes ’Lærkevej’, hvor hun spillede den alkoholiserede forstadsfrue Elisabeth. Derudover har hun været med i julekalenderen fra 1990 ’Jul i den gamle Trædemølle’ og spillet med i filmen ’Nordkraft’ fra 2005. Søs Egelind har sammen med skuespilleren Kirsten Lehfeldt lavet mange shows og satireserier. I satireshowet ’Live i Kongeriet’ fra 1998 lavede de sjov med samfundet og menneskers vaner og uvaner. Festlighederne fortsatte nogle år senere i showet ’Med på en kigger’ fra 2005. Senest kan man se Søs og Kirsten i satirerserien ”Selfiestan” som kan ses på DR.

Du kan booke Søs Egelind som konferencier eller ordstyrer til din næste fest og sikre dig et perfekt afviklet arrangement.

Book

Book Søs Egelind

Du kan booke Søs Egelind direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Søs Egelind

Søs Egelind blev uddannet skuespiller fra Aarhus Teater Elevskole i 1982. Hun fik sin første rolle i en film hos Jarl Friis-Mikkelsen i underholdningsprogrammet fra 80’erne ’Walter og Carlo – op på fars hat’. Senere spillede hun rollen som Fru Blomme i børnefilmen ’Snøvsen’.

Sejren over cancer

I 2007 blev hun ramt af kræft, som hun er flere år kæmpede med. Heldigvis overvandt hun sygdommen og fortalte for første gang åbent om sygdommen i TV2 programmet ”Stjernerne på slottet”. Her udlagde hun for åben skærm, hvordan hun taklede hele sit sygdomsforløb og formåede at holde hovedet højt. Flere år efter TV2 programmet blev Søs Egelind aktuel i DR dokumentaren ”Søs og kampen om cannabis". Her fortalte hun om, hvordan medicinsk cannabis hjalp hende gennem sit kræftforløb. I programmet undersøger hun, hvilken effekt medicinsk cannabis har på sygdomsforløb, og hvorfor det ikke er lovligt i Danmark.

Hun er en fremragende skuespiller og komiker og ikke mindst en dygtig danser. I 2015 var hun aktuel i TV2’s underholdningsprogram ”Vild med Dans”, hvor hun kridtede skoene og dansede for åben skærm med dansepartneren Mads Vad.

Derfor skal du booke Søs Egelind hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

Kan bookes som:

Forespørg på Søs Egelind

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

Kundeoplevelser

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler