Sos_egelind hillerød

Søs Egelind

Sos_egelind hillerød

Søs Egelind

  • Beskrivelse
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Skuespildarlingen kendt i hele Danmark

Søs Egelind er stemmen bag DSB dukken Harry og har aldrig været bleg for at se dum ud i sjove kostumer. Søs Egelind har taget hele Danmark med storm med sit positive sind og evigt gode humor. Hun er den perfekte sammensætning af en humørbombe. Altid klar med kæk kommentar og med mange års erfaring på scenen.

Hele Danmarks skuespildarling

Hun kan både kalde sig skuespiller, instruktør og komiker. Hun har siden starten af 80’erne underholdt hele Danmark i sine mange roller både i film, Tv-serier og på teaterscenen.

Af TV-serier kan nævnes ’Lærkevej’, hvor hun spillede den alkoholiserede forstadsfrue Elisabeth. Derudover har hun været med i julekalenderen fra 1990 ’Jul i den gamle Trædemølle’ og spillet med i filmen ’Nordkraft’ fra 2005. Søs Egelind har sammen med skuespilleren Kirsten Lehfeldt lavet mange shows og satireserier. I satireshowet ’Live i Kongeriet’ fra 1998 lavede de sjov med samfundet og menneskers vaner og uvaner. Festlighederne fortsatte nogle år senere i showet ’Med på en kigger’ fra 2005. Senest kan man se Søs og Kirsten i satirerserien ”Selfiestan” som kan ses på DR.

Du kan booke Søs Egelind som konferencier eller ordstyrer til din næste fest og sikre dig et perfekt afviklet arrangement.

Book

Book Søs Egelind

Du kan booke Søs Egelind direkte hos Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Søs Egelind

Søs Egelind blev uddannet skuespiller fra Aarhus Teater Elevskole i 1982. Hun fik sin første rolle i en film hos Jarl Friis-Mikkelsen i underholdningsprogrammet fra 80’erne ’Walter og Carlo – op på fars hat’. Senere spillede hun rollen som Fru Blomme i børnefilmen ’Snøvsen’.

Sejren over cancer

I 2007 blev hun ramt af kræft, som hun er flere år kæmpede med. Heldigvis overvandt hun sygdommen og fortalte for første gang åbent om sygdommen i TV2 programmet ”Stjernerne på slottet”. Her udlagde hun for åben skærm, hvordan hun taklede hele sit sygdomsforløb og formåede at holde hovedet højt. Flere år efter TV2 programmet blev Søs Egelind aktuel i DR dokumentaren ”Søs og kampen om cannabis". Her fortalte hun om, hvordan medicinsk cannabis hjalp hende gennem sit kræftforløb. I programmet undersøger hun, hvilken effekt medicinsk cannabis har på sygdomsforløb, og hvorfor det ikke er lovligt i Danmark.

Hun er en fremragende skuespiller og komiker og ikke mindst en dygtig danser. I 2015 var hun aktuel i TV2’s underholdningsprogram ”Vild med Dans”, hvor hun kridtede skoene og dansede for åben skærm med dansepartneren Mads Vad.

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

Kan bookes som:

Forespørg på Søs Egelind

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...