Sofie Hagen

Sofie Hagen

Sofie Hagen

Sofie Hagen

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Sofie Hagen fordi

Sofie Hagen leverer stand up i international klasse. Når hun går på scenen, er det med gennemarbejdede, skarpe jokes, der blander det selvironiske med det spydige, og publikum vil gang på gang blive overrasket over hendes historier og fortælleevne.

Sofie Hagen kan finde på at snakke om alverdens ting. Alt lige fra body-image og feminisme til socialpolitik og kærlighed. Det der går igen i hendes shows er, at hun altid er hudløst ærlig og åben omkring sit eget liv. Sofie er en modig stand-up komiker. Der er ingen forbudte områder i Sofie Hagens liv. Alt hvad hun oplever, alt hvad der er en del af hende kan potentielt blive en del af showet.

Den internationale scene er ikke ukendt for Sofie Hagen, og hun er ubestridt den danske komiker, der har opnået størst international anerkendelse og succes. Sofie har optrådt på BBC Radio 1, været finalist i alt fra Leicester Square New Comedian of the year og Funny Women Awards til Piccadilly Comedy Club New Act, og så har hun vundet Laughing Horse New Act, og det er kun et lille udsnit. Hun har samtidig opnået flotte fire- og femstjernede anmeldelser for sine shows i anerkendte engelske medier som Mirror, The Sunday Times og The Herald.

Sofie Hagen har opbygget et stort repertoire, som hun kan levere på både dansk og engelsk. Sofie er derfor det perfekte valg, hvis I ønsker international comedy. Sofie har international klasse. Hun er skarp, modig og utrolig morsom.

Book

Book Sofie Hagen

Book Sofie Hagen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi tilbyder professionel rådgivning til dit næste arrangement.

Lær mere

Lær meget mere om Sofie Hagen

Sofie Hagens karriere som komiker startede tilbage i 2010. Dengang var hun blot en genert og lidt indadvendt type, som kun havde set comedy fra tilskuerrækken. Men da hun først kom på scenen, opdagede hun et stort talent og fik derefter lov at afprøve flere ting på comedy-scenen.

Efter nogle hårde, men meget lærerige år, flyttede Sofie Hagen til London i 2012. Her tog hendes karriere for alvor fart og hun optrådte mange forskellige steder på engelsk. I 2015 modtog hun prisen som "Best Newcommers" på Edingburg Fringe Festival og følgende har hun optrådt med debutshowet "Bubblewrap", som blev taget godt imod af anmelderne. Hun optrådte bl.a. for en udsolgt sal på Soho Theatre i London.

Sofie Hagens jokes på scenen er skarpe og gennemarbejdede. Hun taler med hudløs ærlighed omkring en ungdom, hvor det at være sjov, tyk og en stor fan af popgruppen Westlife, ikke har været uden problemer.

Kan bookes som:

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

Brian Mørk

Jacob Taarnhøj

Thomas Wivel

Jonas Mogensen

Mikkel Rask

Elias Ehlers