Specialklassen
Specialklassen

Specialklassen

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Medvirket i
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Specialklassen fordi

Siden 2008 har Specialklassen underholdt med deres live impro-comedy show, hvor de improviserer sig gennem scener og sketches baseret på publikums idéer.
Når Specialklassen går på scenen, er rammerne sat, men hvad der sker inden for de rammer er nyt hver gang – her er det publikum, der bestemmer, og derfor er hvert show nyt og unikt.

De kan også lave en wrap-up på en hel dag fx under konferencer, hvor de følger virksomheden i løbet af dagen og sidder med som fluen på væggen, hvorefter de til sidst lukker arrangementet med et impro-comedy show, hvor oplevelserne fra hele dagen inkorporeres i forestillingen.

Specialklassen er blevet ekstremt populære. De er at finde fast i København, Århus og Odense, men optræder over hele landet, og de har også opnået succes i udlandet, og kan også optræde på engelsk.

Medvirket i

Specialklassen har medvirket i

– Casper og Lars præsenterer
– Dybvaaaaad
– 4 Stjerners Middag
– Danmarks Sjoveste Barn
– Masterchef Grill

Book

Book Specialklassen

Book Specialklassen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Specialklassen

Få en underholdende og improviseret oplevelse med Specialklassen til jeres næste firmaarrangement.
Som underholdning kan Specialklassen lave en ren impro-comedy-forestilling. Det er fuldstændig på publikums præmisser og deres optræden kan tage udgangspunkt i virksomhedens værdier, være en musical om konkurrenten, en hyldest til de ansatte, eller på underholdende vis vise, hvad der sker i kopirummet efter endt arbejdsdag.

Specialklassen har haft deres egen impro-comedy serie, ’Hotel Zimmerfrei’, på DR2, der vandt en TV-pris i Cannes for bedste comedy format. Her improviserede de hver gang handlingen frem med en ny gæst, heriblandt Nicolas Bro, Lærke Winther, Troels Malling og Bodil Jørgensen.
Derudover kender vi også Specialklassen fra Zulu Comedy Galla 2011, hvor de optrådte og blev nomineret til Läkerol Talentprisen 2011.

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

,

Martin Brygmann

Den Korte Radioavis

2 Kolling fra Kassen

Day og Severin

,

Mikael Kamber