Bandet Stagebreakers sidder i en sofa
Stagebreakers

Band, Firmafest band, Prisklasse 1

Bandet Stagebreakers sidder i en sofa
Stagebreakers

Band, Firmafest band, Prisklasse 1

Bandet Stagebreakers sidder i en sofa
Anbefalinger Stagebreakers
Anbefalinger Stagebreakers

"Hermed en tilbagemelding på vores arrangement i Vingstedcentret. Det hele forløb fantastisk 🙂

Stagebreakers var et super fedt band. De ankom i god tid og havde styr på det hele – og fik fyldt dansegulvet lige fra starten.

Alt i alt en SUPER aften, som folk stadig snakker om.

Tak til Xcluzive Entertainment for at hjælpe i forbindelse med booking og sammensætning af program.

Helt klart anbefalingsværdigt :-)"

SSP

Morten Bæksgaard

"Bandet Stagebreakers var rigtig godt, spændte bredt i deres repertoire. Det var tydeligt at se, at de hyggede sig med os og nød at spille. Derudover er det nogle fantastisk søde unge mennesker og også her meget behagelige at arbejde sammen med.

Alt i alt har hele programmet været en fantastisk oplevelse, samarbejdet med Xcluzive Entertainment har været upåklageligt, det vi har spurgt til er blevet svaret og imødekommet.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan absolut anbefale XE og ikke mindst bandet Stagebreakers."

Forca

Lene Ibeth Frost

"Vi bookede Stagebreakers ved Xcluzive Entertainment ApS, hvor vi havde et rigtig fint samarbejde. Vi blev mødt med en professionel indstilling og et fantastisk engagement i netop vores arrangement.  

Fra første tone fik Stagebreakers for alvor sat gang i festen, og dansegulvet blev fyldt. Stagebreakers formåede at holde stemningen i top i den aftalte spilletid, og vi købte endda yderligere spilletid, da gæsterne ikke ville have, at festen skulle slutte.

Både bandet Stagebreakers og bookingbureauet Xcluzive Entertainment er yderst professionelle og meget behagelige at arbejde sammen med.

Tak for festen. Måske vi ses til næste år!"

Ejendomsforeningen Danmark

Louise S.

Luk vindue
Prisklasse 2
fra 25.000 - 60.000 DKK
Kvalitet er ét af nøgleordene for denne kategori. Det er typisk kendte ansigter, der leverer fejlfrie optrædener.
Xcluzive artist pakke

Pris fastsættes efter arrangment

Forespørg uforpligtende på en Xcluzive artist pakke, hvor vi sammen finder det perfekte setup til dig.

Forside / Band / Stagebreakers

Stagebreakers

Band, Firmafest band, Prisklasse 1

Du kender Stagebreakers fra

Musikerne i Stagebreakers er alle uddannede fra konservatoriet og har arbejdet som professionelle musikere gennem mere end ti år. De har spillet på store scener i både ind- og udland, ved TV-shows og festivaler, og de har optrådt med store navne som Rasmus Seebach, Outlandish, Sanne Salomonsen, Peter AG, Zididada, Lis Sørensen, Anna David og mange flere.

Du skal booke Stagebreakers fordi

Stagebreakers er en oplevelse i absolut topklasse.

Gennem de sidste par år har Stagebreakers for alvor slået sig fast som et af Danmarks bedste livebands. Der er da også tale om den absolutte elite inden for danske musikere.

Bandets store erfaring er guld værd, for det har givet dem en fantastisk fornemmelse for publikum og festen, der betyder, at de altid leverer det rette show til den rette fest.

De har specialiseret sig i at levere underholdningen til store og mellemstore virksomheder, der ønsker en sikker håndtering af festens højdepunkt, og de er det perfekte band til firmafesten.

Stagebreakers er en oplevelse i absolut topklasse. Bandet leverer et underholdende og medrivende sceneshow, der ikke bliver glemt lige med det samme.

Stagebreakers kan bookes med

Bobo Moreno
Bryan Rice
Hanne Boel
Henrik Launbjerg
Jakob Sveistrup
Monique
Peter A.G.
– Clemens
– Burhan G
– Louise Hart
– James Sampson
– Anna David
– Brinck
– Christina Chanee
– Eran DD
– Jakob Andersen
– Julie Berthelsen
– Rasmus Seebach
– Simon Mathew
– Sys Bjerre
– Søren Bregendal
– Søren Poppe
– Thomas Holm

Book Stagebreakers

Book Stagebreakers direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær meget mere om Stagebreakers

Bandet startede ud som kvartet men har gennem årene udvidet deres show. De kan nu optræde i konstellationer af varierende størrelse fra 3-11 musikere alt afhængig af arrangementet, og de kan eksempelvis hyres med blæser-sektion, percussion og op til tre forsangere og korsangere.

Stagebreakers kan desuden bookes med en lang række kendte solister som Anna David, Bobo Moreno, Brinck, Bryan Rice, Burhan G, Christina Chanee, Clemens, Erann DD, Hanne Boel, Henrik Launbjerg, Jacob Sveistrup, Jakob Andersen, James Sampson, Julie Berthelsen, Louise Hart, Monique, Peter AG, Rasmus Seebach, Simon Mathew, Sys Bjerre, Søren Bregendal, Søren Poppe, Thomas Holm, m.fl.

Stagebreakers repertoire er stort og består af kendte og dansevenlige hits fra kunstnere som Robbie Williams, Michael Jackson, Kim Larsen, Thomas Helmig, Bryan Adams, D:A:D, U2, Sanne Salomonsen, Rasmus Seebach og mange andre.

Send forespørgsel

Det koster ikke noget at spørge...