Bandet Stagebreakers sidder i en sofa

Stagebreakers

Bandet Stagebreakers sidder i en sofa

Stagebreakers

b-chat

Gratis sparring

Sammen sørger vi for at matche dit arrangement til den rigtige kunstner.

Kontrakt på aftalen

Du får en kontrakt på den samlede aftale, så du kan være tryg hele vejen.

XE Koordinerer

Vi tager os af alt det, der foregår i og omkring scenen.

podcast-mic

Nyd oplevelsen

Du kan slappe af og nyde arrangementet uden bekymringer.

  • Beskrivelse
  • Konstellationer
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Stagebreakers fordi

Musikerne i Stagebreakers er alle uddannede fra konservatoriet og har arbejdet som professionelle musikere gennem mere end ti år. De har spillet på store scener i både ind- og udland, ved TV-shows og festivaler, og de har optrådt med store navne som Rasmus Seebach, Outlandish, Sanne Salomonsen, Peter AG, Zididada, Lis Sørensen, Anna David og mange flere. Stagebreakers er en oplevelse i absolut topklasse.

Gennem de sidste par år har Stagebreakers for alvor slået sig fast som et af Danmarks bedste livebands. Der er da også tale om den absolutte elite inden for danske musikere.

Bandets store erfaring er guld værd, for det har givet dem en fantastisk fornemmelse for publikum og festen, der betyder, at de altid leverer det rette show til den rette fest.

De har specialiseret sig i at levere underholdningen til store og mellemstore virksomheder, der ønsker en sikker håndtering af festens højdepunkt, og de er det perfekte band til firmafesten.

Bandet er en oplevelse i absolut topklasse. Bandet leverer et underholdende og medrivende sceneshow, der ikke bliver glemt lige med det samme.

Konstellationer

Stagebreakers kan bookes med

Bobo Moreno
Bryan Rice
Hanne Boel
Henrik Launbjerg
Jakob Sveistrup
Monique
Peter A.G.
– Clemens
– Burhan G
– James Sampson
– Anna David
– Brinck
– Christina Chanee
– Eran DD
– Jakob Andersen
– Julie Berthelsen
– Rasmus Seebach
– Simon Mathew
– Sys Bjerre
– Søren Bregendal
– Søren Poppe
– Thomas Holm

Book

Book Stagebreakers

Book Stagebreakers direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Stagebreakers

Bandet startede ud som kvartet men har gennem årene udvidet deres show. De kan nu optræde i konstellationer af varierende størrelse fra 3-11 musikere alt afhængig af arrangementet, og de kan eksempelvis hyres med blæser-sektion, percussion og op til tre forsangere og korsangere.

De kan desuden bookes med en lang række kendte solister som Anna David, Bobo Moreno, Brinck, Bryan Rice, Burhan G, Christina Chanee, Clemens, Erann DD, Hanne Boel, Henrik Launbjerg, Jacob Sveistrup, Jakob Andersen, James Sampson, Julie Berthelsen, Monique, Peter AG, Rasmus Seebach, Simon Mathew, Sys Bjerre, Søren Bregendal, Søren Poppe, Thomas Holm, m.fl.

Bandets repertoire er stort og består af kendte og dansevenlige hits fra kunstnere som Robbie Williams, Michael Jackson, Kim Larsen, Thomas Helmig, Bryan Adams, D:A:D, U2, Sanne Salomonsen, Rasmus Seebach og mange andre.

Kontakt

Niels Winther

Er du klar til at komme igang? Gør som andre - ring eller mail mig direkte for professionel vejledning.

Send en uforpligtende forespørgsel

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Lignende artister

,

Danseorkestret

Scarlet Pleasure

,

Starpeople

,

Dodo and The Dodos

,

Søren Sko

,

Marie Key

,

Sweethearts

,

Beverly Hills Orchestra

Anbefalinger Stagebreakers

"Hermed en tilbagemelding på vores arrangement i Vingstedcentret. Det hele forløb fantastisk ?

Stagebreakers var et super fedt band. De ankom i god tid og havde styr på det hele – og fik fyldt dansegulvet lige fra starten.

Alt i alt en SUPER aften, som folk stadig snakker om.

Tak til Xcluzive Entertainment for at hjælpe i forbindelse med booking og sammensætning af program.

Helt klart anbefalingsværdigt :-)"

MORTEN BÆKSGAARD

SSP

"Bandet Stagebreakers var rigtig godt, spændte bredt i deres repertoire. Det var tydeligt at se, at de hyggede sig med os og nød at spille. Derudover er det nogle fantastisk søde unge mennesker og også her meget behagelige at arbejde sammen med.

Alt i alt har hele programmet været en fantastisk oplevelse, samarbejdet med Xcluzive Entertainment har været upåklageligt, det vi har spurgt til er blevet svaret og imødekommet.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan absolut anbefale XE og ikke mindst bandet Stagebreakers."

LENE IBETH FROST

FORCA

"Vi bookede Stagebreakers ved Xcluzive Entertainment ApS, hvor vi havde et rigtig fint samarbejde. Vi blev mødt med en professionel indstilling og et fantastisk engagement i netop vores arrangement.

Fra første tone fik Stagebreakers for alvor sat gang i festen, og dansegulvet blev fyldt. Stagebreakers formåede at holde stemningen i top i den aftalte spilletid, og vi købte endda yderligere spilletid, da gæsterne ikke ville have, at festen skulle slutte.

Både bandet Stagebreakers og bookingbureauet Xcluzive Entertainment er yderst professionelle og meget behagelige at arbejde sammen med.

Tak for festen. Måske vi ses til næste år!"

LOUISE S.

EJENDOMSFORENINGEN DANMARK