Bandet Stagebreakers sidder i en sofa

Stagebreakers Band

Bandet Stagebreakers sidder i en sofa

Stagebreakers Band

  • Beskrivelse
  • Konstellationer
  • Book
  • Læs mere
Beskrivelse

Book Stagebreakers her

Musikerne i Stagebreakers er alle uddannede fra konservatoriet og har arbejdet som professionelle musikere gennem mere end ti år. De har spillet på store scener i både ind- og udland, ved TV-shows og festivaler, og de har optrådt med store navne som Rasmus Seebach, Outlandish, Sanne Salomonsen, Peter AG, Zididada, Lis Sørensen, Anna David og mange flere. Stagebreakers er en oplevelse i absolut topklasse.

Du skal booke Stagebreakers fordi

Gennem de sidste par år har Stagebreakers for alvor slået sig fast som et af Danmarks bedste livebands. Der er da også tale om den absolutte elite inden for danske musikere. Bandets store erfaring er guld værd, for det har givet dem en fantastisk fornemmelse for publikum og festen, der betyder, at de altid leverer det rette show til den rette fest. De har specialiseret sig i at levere underholdningen til store og mellemstore virksomheder, der ønsker en sikker håndtering af festens højdepunkt, og de er det perfekte band til firmafesten. Bandet er en oplevelse i absolut topklasse. Bandet leverer et underholdende og medrivende sceneshow, der ikke bliver glemt lige med det samme.

Konstellationer

Stagebreakers kan bookes med

Bobo Moreno
Bryan Rice
Hanne Boel
Henrik Launbjerg
Jakob Sveistrup
Monique
Peter A.G.

.. og mange, mange andre

Book

Book Stagebreakers

Book Stagebreakers direkte ved Xcluzive Entertainment. Vi sætter en ære i at tilbyde professionel og meningsfuld rådgivning. Vi har mere end 25 års erfaring i at sammensætte fantastiske arrangementer, og vi samarbejder med uovertrufne kunstnere, der kan løfte dit arrangement til et nyt niveau. Vi guider dig gerne hele vejen fra de indledende tanker og idéer hele vejen til afholdelse af arrangementet.

Læs mere

Mere om Stagebreakers

Bandet startede ud som kvartet men har gennem årene udvidet deres show. De kan nu optræde i konstellationer af varierende størrelse fra 3-11 musikere alt afhængig af arrangementet, og de kan eksempelvis hyres med blæser-sektion, percussion og op til tre forsangere og korsangere.

Oplev også med en kendt solist

De kan desuden bookes med en lang række kendte solister som Anna David, Bobo Moreno, Brinck, Bryan Rice, Burhan G, Christina Chanee, Clemens, Erann DD, Hanne Boel, Henrik Launbjerg, Jacob Sveistrup, Jakob Andersen, James Sampson, Julie Berthelsen, Monique, Peter AG, Rasmus Seebach, Simon Mathew, Sys Bjerre, Søren Bregendal, Søren Poppe, Thomas Holm, m.fl. Bandets repertoire er stort og består af kendte og dansevenlige hits fra kunstnere som Robbie Williams, Michael Jackson, Kim Larsen, Thomas Helmig, Bryan Adams, D:A:D, U2, Sanne Salomonsen, Rasmus Seebach og mange andre.

Derfor skal du booke Stagebreakers hos XE

check

Dit arrangement er unikt - Vi hjælper dig med at skabe rammerne til den perfekte oplevelse

check

Vi er sammen med dig i hele processen - fra booking til afvikling

check

Resultat: Du får ro til at være nærværende, og nyde dit arrangement

"Hermed en tilbagemelding på vores arrangement i Vingstedcentret. Det hele forløb fantastisk ?

Stagebreakers var et super fedt band. De ankom i god tid og havde styr på det hele – og fik fyldt dansegulvet lige fra starten.

Alt i alt en SUPER aften, som folk stadig snakker om.

Tak til Xcluzive Entertainment for at hjælpe i forbindelse med booking og sammensætning af program.

Helt klart anbefalingsværdigt :-)"

MORTEN BÆKSGAARD

SSP

"Bandet Stagebreakers var rigtig godt, spændte bredt i deres repertoire. Det var tydeligt at se, at de hyggede sig med os og nød at spille. Derudover er det nogle fantastisk søde unge mennesker og også her meget behagelige at arbejde sammen med.

Alt i alt har hele programmet været en fantastisk oplevelse, samarbejdet med Xcluzive Entertainment har været upåklageligt, det vi har spurgt til er blevet svaret og imødekommet.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet og kan absolut anbefale XE og ikke mindst bandet Stagebreakers."

LENE IBETH FROST

FORCA

"Vi bookede Stagebreakers ved Xcluzive Entertainment ApS, hvor vi havde et rigtig fint samarbejde. Vi blev mødt med en professionel indstilling og et fantastisk engagement i netop vores arrangement.

Fra første tone fik Stagebreakers for alvor sat gang i festen, og dansegulvet blev fyldt. Stagebreakers formåede at holde stemningen i top i den aftalte spilletid, og vi købte endda yderligere spilletid, da gæsterne ikke ville have, at festen skulle slutte.

Både bandet Stagebreakers og bookingbureauet Xcluzive Entertainment er yderst professionelle og meget behagelige at arbejde sammen med.

Tak for festen. Måske vi ses til næste år!"

LOUISE S.

EJENDOMSFORENINGEN DANMARK

"Stagebreakers overgik alle vores forventninger til vores bryllup. Det var helt fantastisk, og vi har kun fået god feedback på Stagebreakers. Det var utroligt som Stagebreakers kunne få alle med på dansegulvet, og alle havde et brag af en fest. Selv min mand som absolut ALDRIG danser, kunne ikke lade være med at blive draget ud på dansegulvet.

Jeg er allerede blevet kontaktet af flere af gæsterne, som ville høre hvordan jeg havde fået sådan et fedt band som Stagebreakers.

Også en stor tak til Andreas Mikkelsen for god service. Du var altid klar til at hjælpe, og meget fleksibel når jeg kom med ændringer i programmet, og generelt havde spørgsmål om hvordan og hvorledes.

Bryllpsbands.dk & Stagebreakers får en STOR anbefaling fra os.

I er simpelthen en af grundene til, at vores familie og venner stadig snakker om at det var årets fest :-) Derfor TUSIND tak for alt.

Peter og Maria

"Tusind tak for et fantastisk band - Stagebreakers forstår at få gang i en fest!"

Sarah Falck

”Stagebreakers var super gode! Ingenting at klage over. De skabte en god fest”

Mia og Martin

Tusinde tak til Stagebreakers for en fantastisk oplevende til vores bryllup. I var super professionel og skabte en helt unik stemning, som vi er meget taknemmelig for. Der var stemning, nærvær, energi og masser af god musik. I satte de perfekte rammer til den god fest og musik oplevelse!

Claus og Tina

Forespørg på Stagebreakers

Tilføj en bemærkning (Valgfri)

Vi svarer på hverdage indenfor 24 timer

Har du spørgsmål?

Ring nu, og vi vil gøre alt for at hjælpe dig...

Lignende artister

,

Night Club Orchestra

,

Playlisten

,

Men In Band

Kundeoplevelser

Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Xcluzive Entertainment. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Niels Winther. Han har fuldstændig styr på tingene.

Stine Bundgaard

Agri Nord

Tusind tak til dig Niels – og dit team, fordi I var med til at gøre dagen helt fantastisk! Vi havde gennem samarbejdet op til festen fået stor tillid til dig, som på professionel og rolig vis gav os den bedste hjælp og vejledning til at arrangere en festival. Xcluzive Entertainment fortjener stor ros. Vi kan herfra kun give de bedste anbefalinger.

Jeanette Bjerregård

Partner Revision

Niels er altid forstående & fleksibel, han forstår, hvad det er vi efterspørger for at få en god fest, og det er med til at skabe den langvarige relation vi har med Xcluzive Entertainment.

Henrik

DSV

Jeg er virkelig taknemmelig for din store indsats med at skabe et optimalt musikalsk setup. Alt virkede – som altid – 200%. Niels, du og Xcluzive er super professionelle. Jeg må også sige, at jeg er imponeret over, at du følger opgaven til dørs med din personlige tilstedeværelse. Det er super professionelt – og en af de vigtigste grunde til, at jeg og vi altid vil vælge dig og Xcluzive.

Tak for din måde at være på.

Erik Rasmussen

Via Biler

Virkelig god og professionel hjælp og sparring. Niels hjalp os med alle vores forskellige indslag og former for underholdning til vores bryllup – det havde vi ikke kunne klare uden hans hjælp.

Stephanie Bang

Privat kunde

Vi vil jeg gerne benytte lejligheden til at takke for jeres store indsats og vilje til godt samarbejde i forbindelse med planlægningen og afvikling af vores 100 års jubilæumsarrangement. Hele arrangementet forløb problemfrit og alting gik op i en højere enhed. Det kræver stor samarbejdsevne og fleksibilitet, hvilket jeg oplevede fra alle sider.

Sanne K

Danske Speditører

En oplevelse med Xcluzive Entertainment signalerer vindermentalitet, og giver lysten til at ville endnu mere i det nye år, og ikke mindst får de sat den interne stolthed frem i lyset.

Christian H.

Novartis

Advokatsamfundet kan varmt anbefale andre at benytte Xcluzive Entertainment, når der skal planlægges en fest med det bedste af det bedste inden for musikkens verden.

Lisbeth Willaume-Jantzen

Advokatsamfundet

Niels udviser altid den største velvilje og professionalisme. Han sætter sig ind i opgaven og kommer stensikre forslag til underholdningen. I forbindelse med afviklingen føler vi os altid 100% trygge ved Niels, da han sørger for et set up, der sikrer, at vi som kunde, kan læne os tilbage og nyde aftenen.

Camilla Dyhring Müller

A-apoteket

Servicen fra Xcluzive Entertainment kan der ikke sættes en finger på. Jeg er aldrig i tvivl om at aftaler, tider og priser bliver overholdt. Dejligt at det bare kører, når man som arrangør har mange bolde i luften.

Marianne

DONG Energy

Xcluzive Entertainment er vores faste musik og underholdningsleverandør, og det er ikke uden grund.

De giver ro og overblik i hele processen.

Sara Lindberg

Kommunernes Landsforening

Xcluzive Entertainment er meget professionelle og holder hvad de lover – og derfor er vi – efter mere end 10 års samarbejde – fortsat meget glade for samarbejdet.

Jane Pedersen

Itelligence

Det var den helt rigtige samarbejdspartner, da vi hyrede Xcluzive Entertainment til at hjælpe os med at afholde en KÆMPE fest, med nogle af landets mest populære kunstnere.

Thomas Sørensen

Esmark Feriehusudlejning

Kære Niels.

Arrangementet var intet mindre end fantastisk! Både Søren og Saskia er helt på toppen over det!

Tusind tak for din indsats – ret imponeret over, at det rent faktisk lykkedes os at komme i mål.

Amalie Hallahan

Lundsgaard & Partnere