Bandet Starpeople optræder på scenen
Bandet Starpeople optræder på scenen

Starpeople

Rasmus Fjeldsted står som oftest i forgrunden for Starpeople, og med ham er du sikret en musikalsk kvalitetsoplevelse. Han har en ganske unik stemme og bakket op af de bedste musikere, leverer han et energifyldt og overbevisende show med en sublim vokalpræstation. Han er en utrolig dygtig sanger, der med succes har optrådt med store danske stjerner. Rasmus har bl.a. sunget ”Det der gør mest ondt” sammen med Medina, ”Vent På Mig” med Martin Brygmann og ”Den Jeg Elsker” med Søs Fenger.

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
Kan bookes som:
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Starpeople fordi

Starpeople ser det som deres fornemmeste opgave at sikre maksimal musikalsk kvalitet, og det er også, hvad de leverer. Det er deres mission at give kunden langt mere, end de forventer og efterlade et varigt minde for, hvad live musik til en fest kan bidrage med.

Med Starpeople som leverandør af musikken til festen, skyder man ikke ved siden af, for der er tale om et professionelt og uhyre erfarent band.
Siden 1998 har de leveret musikalsk topunderholdning til såvel store som små firmaevents og private fester. De spiller til alle slags fester, hvor musikken er en prioritet – ingen fest er for lille eller for stor.

Bandet består grundlæggende af guitar, bas, trommer, keyboard og perkussion, men der kan suppleres op med blæsersektion, korsangere og kendte gæstesolister efter ønske.

Book

Book Starpeople

Book Starpeople direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Starpeople

Starpeople kan optræde med andre sangere ud over Anders Fjeldsted. Vælg mellem Anders Krogh, Tomas Thordarson, Jean Paul Espinosa, Line Krogholm og Victoria Hansen, der også kan optræde med kendte gæstesolister.

Bandet har blandt andet haft Søren Sko, James Sampson, Monique, Sascha Dupont, Jakob Sveistrup, Søs Fenger, Søren Poppe, Nanna Lüders, Signe Svendsen og Morten Remar som gæsteoptrædener.
Starpeople har et utrolig bredt repertoire, og de kommer vidt omkring med musik fra

60’erne, 70’erne, 80’erne, 90’erne og selvfølgelig de nyeste og mest aktuelle hits. Alt det du og dine gæster gerne vil høre, leveret med overskud og charme.
Har du særlige ønsker eller præferencer, så er bandet også lydhøre over for det.

Starpeople er et band, der lever op til navnet.

Med Starpeople får du musik i topkvalitet, en smittende glæde og energi og sikkerhed for, at festen bliver en musikalsk succes.

Lignende artister

Send forespørgsel

Send din forespørgsel eller kontakt os nu på tlf. +45 7021 7025.

Husk: Det koster ikke noget at spørge...

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.