Steen Molzen
Steen Molzen

Steen Molzen

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen
  • Beskrivelse
  • Book
  • Lær mere
Beskrivelse

Du skal booke Steen Molzen fordi

Steen Molzen er nået halvvejs gennem livet, og er en voksen mand med uddannelse, job og et hav af erfaringer, som han ikke er bange for at dele ud af. Han tager fat i emner lige fra de mest personlige til de mest almene.
Steens store talent består i at omfavne og udnytte den genkendelige hverdag. Han øjner de små men afgørende hverdagssituationer og har et fantastisk blik for livet og hverdagens små komiske skævheder. Netop denne egenskab gør, at publikum kan relatere til ham og hans stand up. Han optræder med en drenget stil, et glimt i øjet og en selvironi, der får alle til at grine.

Book

Book Steen Molzen

Book Steen Molzen direkte ved Xcluzive Entertainment på tlf. 7021 7025 eller ved at sende en forespørgsel her på profilen. Hvis du har spørgsmål til enten booking eller pris, skal du være mere end velkommen til at kontakte os, hvor vi altid står klar med professionel rådgivning.

Lær mere

Lær meget mere om Steen Molzen

Steen Molzen bliver blandt kendere af dansk up kaldt ”den lavbenede håndgranat”. Det er faktisk en ganske passende beskrivelse. Ikke kun fordi han har gennemgået en eksplosiv udvikling siden debuten som stand up-komiker, men også fordi han i sin optræden det ene øjeblik kan skyde med skarpt og være fanden i voldsk og satirisk til det næste øjeblik med afvæbnende lune, god energi og glimt i øjet at charmere publikum. Steen mestrer at forene det jordnære og genkendelige med det overraskende og fængslende.

Steen Molzens genkendelige humor rammer bredt, men det er dog ofte et publikum, der ligesom Steen har gjort sig erfaringer med livet og har stiftet familie, der finder ham allersjovest, og han er derfor et stensikkert kort til segmentet 25 år og opefter.

Kan bookes som:

Send forespørgsel

Gratis rådgivning +45 7021 7025 +25 års erfaring og +180 anbefalinger Kontrakt på hele aftalen

NB: Din forespørgsel forpligter ikke før nærmere aftale.

Lignende artister

Alex Thelander

Carsten Eskelund

,

Casper Christensen

Carsten Bang

Elias Ehlers

Christian Fuhlendorff